turkish_bow Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 trade hack diye bişeden haberin varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuslumGursex Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ne var canım ben de 60 olduğum zaman partideki herkese 1-2 milyon hediye etmiştim. Benim için tören yaptılar :D Deli miyim şimdi ben :) [ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 21:49 tarihinde, MuslumGursex tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ahahaha murtaza xDDD huaıyhzuah ROFL! xDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuslumGursex Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 bu arada şimdiye kadar hiç trade hack vakasıyla karşılaşmadım. zannedersem trade hack yedim diyenler, bilgisayarın arka planında neler olup bittiğinin farkına varmayıp knightya yüklenenlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 sticky pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 1 yılllık topici buldumya koptum :DDDDDDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ahahahah abi hala guluorum var ya cok komedi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 abi ne kadar ciddi yazmis basligi xDDDDDDDDDD abi off ya falla yerlerde tekerlenmiom gulmekten xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Helal, işiniz gücünüz yok bunlarla uğraşıyosunuz :D yalnız tekrar okudum da harbiden çok komikmiş. Ama o zaman 3m büyük paraydı, buff scrollar filan 2m du, 900k ya swift scroll satıyorlardı. enflasyon ne hale getirdi oyunu, görün işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 konuyu deistirmeye calisma D: sende bi zmnlar 45 missin ve 1 m verdi adam aaama nasil olur kusku uyandirici diye topicler aciomussun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Di mi yaa? nereden nereye... Ha bu arada dereque filan mesaj yazmış buraya. Dalga geçmiş filan. o ibişi de ayrı bi kınıyorum. Raptor +6 reduce vermiştim ona... Small human warrior u vardı, burada sanki server a level 60 başlamış gibi konuşmuş. cık cık cık... bi de utanmadan noob filan demiş. [ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 06:48 tarihinde, Murtaza tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 auhzuha tehliqeyi savasta kesmistin cleavele tehliqe 60 di sende pm atmistin moradonda nasi kestim diye D: dellenmisti tehliqe [ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 06:54 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ahaha düşün, cleave le terör estirmişim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 aci bi gercek var o da tehliqe nin pot u yoktu xDD auhuzuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 vay be ne yıllarmiş adam hakli suan yaşasa bu olayı enflasyon yusunden herif 1milyon verıosa 100m verecek sux eski yi kurcalıyıp adamı kızartmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Murtaza burdada yıktın abi hem boyun 2m deil hemde bak zmnında neler neler şey etmişin :P:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 murtaza sinir ettin su sarkının ismini verrrrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 oyun bitmis siz daha neler konusuyonuz :D :D clanda 8 tane 40 lvl adam gelmis kim aldı diyız oyuna girdik buraya gelmisiz diyo hepsi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 MurtazaAgaAllyPls Yahu Mp3 isim verecen 2 tane :[[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 upup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar