Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tamamiyle gerçek ve kuşku uyandırıcı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne var canım ben de 60 olduğum zaman partideki herkese 1-2 milyon hediye etmiştim. Benim için tören yaptılar :D Deli miyim şimdi ben :)

[ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 21:49 tarihinde, MuslumGursex tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
bu arada şimdiye kadar hiç trade hack vakasıyla karşılaşmadım. zannedersem trade hack yedim diyenler, bilgisayarın arka planında neler olup bittiğinin farkına varmayıp knightya yüklenenlerdir.
Mesaj tarihi:
Helal, işiniz gücünüz yok bunlarla uğraşıyosunuz :D
yalnız tekrar okudum da harbiden çok komikmiş. Ama o zaman 3m büyük paraydı, buff scrollar filan 2m du, 900k ya swift scroll satıyorlardı. enflasyon ne hale getirdi oyunu, görün işte.
Mesaj tarihi:
Di mi yaa? nereden nereye... Ha bu arada dereque filan mesaj yazmış buraya. Dalga geçmiş filan.

o ibişi de ayrı bi kınıyorum. Raptor +6 reduce vermiştim ona... Small human warrior u vardı, burada sanki server a level 60 başlamış gibi konuşmuş. cık cık cık...

bi de utanmadan noob filan demiş.

[ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 06:48 tarihinde, Murtaza tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
auhzuha tehliqeyi savasta kesmistin cleavele tehliqe 60 di sende pm atmistin moradonda nasi kestim diye D: dellenmisti tehliqe

[ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 06:54 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir]
  • Yeni Oluştur...