Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Lan ismini bulamadım şimdi. Aklımın bi köşesinde kalmış. 21 yyda halen gerizekalı bir altyapı olduğu için istediğim dizi ve filmleri 1080pyi bırak 720p bile izleyemez oldum. İstiyorum ki, bitane server, cloud, servis vs artık neyse vereyim parasını. Ama medyayı da benim pcye oynatabilsin. Yani sorunsuz şekilde hem görüntü hem de sesi aktarabilsin mevcut bağlantım ile. Benim yerime filmleri vs. indirsin (tabii ki ben ayarlayacam) ben de oradan izleyeyim. Şimdi bu popcorn şaheserine başlayınca aklıma geldi artık uzun zamandır kaliteli film/dizi izleyemediğim. Paso düşük çözünürlük. Tüm gerekli hardware var orgazmik deneyim yaşatmak için, ama bağlantı yok. Neyse çok saçmalamadım. /summon GERGE gerekirse. VPS felan iş görüyor mu? Airplay felan bu işe mi yarıyor? Bi aydınlatın beni ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 put.io popcorn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 https://popcorntime.io Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Direk web'den stream edeyim youtube gibi diyorsan anlattim surada: http://forum.paticik.com/read.php?6,7732237 Orada bahsettigim hazir setup yok ama, kimse istemedi, bende durdugu yerde para yiyor diye sildim. Security kismi eksik bir rehber bu arada, yaparsan ssh-key ve fail2ban diye bir arastir. Ankara'daysan yardim ederim kurmana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 popcorn'nun anime versiyonu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Popcorn time (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Yahu adam bilgisayarimda indiremiyorum diyor, hala Popcorn Time diyorsunuz. Popcorn Time peerflix sadece, yani torrent'i bilgisayarina indirip, indirirken oynatiyor. Baglanti kotuyse hic calismaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Remus said: popcorn'nun anime versiyonu var mı? Dogrudan calisan yok. Peerflix Server ve nyaa ile bakabt en kolayi. Ama command line ile aram iyi diyorsan duz Peerflix daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 GERGE said: Yahu adam bilgisayarimda indiremiyorum diyor, hala Popcorn Time diyorsunuz. Popcorn Time peerflix sadece, yani torrent'i bilgisayarina indirip, indirirken oynatiyor. Baglanti kotuyse hic calismaz. diğerleri indirmeden mi oynatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Sunucuda indirip, stream ediyor verdigim. Stream'in bitrate'ini bilgisayarina gore ayarlayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 popcorn dan 720p stream almakla sunucuda indirip 720p stream almanın farkı ne peki bilmediğimden soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 ben popcornu da kendi serverina indirip, ordan stream ediyosun saniyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Adamin yazdigini okumadin sanirim? Ama 720p stream edemiyorum diyor, Popcorn Time nasil calissin? Oteki 1 gbps gibi hizla aninda torrent'i indirip 1 mbps, 2 mbps, 3 mbps gibi senin sectigin hizle sana stream ediyor. Yoksa isterse 1080p de indirir torrent ile, dert o degil bu konudaki anladigim kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Yine GERGE ilaç olmuş. Sağol GERGE. Var ol GERGE. Ve evet, Ankara'dayım. Du bi girişeyim bu işe. Dürterim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 GERGE said: Direk web'den stream edeyim youtube gibi diyorsan anlattim surada: http://forum.paticik.com/read.php?6,7732237 Orada bahsettigim hazir setup yok ama, kimse istemedi, bende durdugu yerde para yiyor diye sildim. Security kismi eksik bir rehber bu arada, yaparsan ssh-key ve fail2ban diye bir arastir. Ankara'daysan yardim ederim kurmana. GERGE DO YOU BLEED? http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/04/18/00/video-undefined-27AF3A8900000578-497_636x358.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Bak şimdi yine gerge ye laf ediyor diyeceklerde 30GB lik HDD ile neyin media serveri yapıosunuz :) Aylık 20$ a Herşey Hazır Plex Media server verebilirim sana 400GB Alan ile beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Anlamadım bunun ne artısı var ki? Yine 3 mbit bağlantın varsa popcorn'da da izleyemiyorsun 10 gb'lık filmi donarak stream ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 bende anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 gerge de anlamamıs uzerıne op kendı yazdıgını da anlamamıs. adam orijinde dusuk kalite izlemekten bıktım diyor, gerge sunucuya ındır dusuk kalite stream et diyor. /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Ahahahaha close enough Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Evet öyle olmuş ama bende onun üzerine dedim işte özellikle bırak ben kurayim en iyi hızı sağlayım diye Yada şu şekilde olur Eve birtane Barebone yada minipc alınabilir ona kurulur ama torrent sux newsserver kullanması daha yararlı ve hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 popcorn stream etmiyormus ki, torrenti gene indiriyosun, tek farki indirirken seyredebiliyo olman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Aynen. Bunun ne faydası olacak düşük hızlı internete mahkum olanlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar