dasBock Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 abiler böyle. bizimki de benim XBOX'a kondu Diablo kasıcam diye. aldıktan sonra söyledim kırık XBOX'ta olmaz o iş diye. sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Silphatos said: Rip hesap. Gunde 10 tane invit geliyo bana random ignoreluyorum, arada vacli oluyo onlari ozel olarak blockluyorum asd senin olayın farklı abi fasda geçen pati grubunda denk geldimde 10239092310 tane oyun mu ne vardı en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 o kadar değil la 1553 sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 battı balık yan gider hileye devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 gta5 için bi önemi yok bence,rockstar social zımbırtısında dğlmi olay,cs içinde aç bi hesap oyunu gift satanlar var 15 liraya oynarsın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 yok abi cs oynamıyorum zaten, csde değilim community feeling olayında damgalanmış inek gibi oluyorum. kodumun steami. gerçi benim başıma gelmese muhtemelen süper bir uygulama diye yorumlardım fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 ya aynen gtayı yaza kadar oyna sonra da yüzüne bakmazsın zaten yazın da yeni hesap al csgoyu h1z1i hedeyi indirimlerde yapıştır tamam işte bir gta için kardeşine caga yapma ama DİREK BANI YEMİŞİN GTÜNE MAL ZAAA falan de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 bence burdan da banlanmalı diyen çıkmamış hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar