maxigenous Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Herkese selam, Temmuz başında homelinkle Köln merkezli olarak Batı Almanyada bir 9 günlük tatilimiz var. Köln'ü merkeze alıp arabayla günübirlik gidilebilecek mesafede tavsiyelerde bulunacak patiler arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 benim ev 45dk sürüyor kölnden. evi falan gezdiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 saolasın, ev haricinde peki var mı gezecek görecek yerler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Berlin duvarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 MasterHapLo said: http://www.youtube.com/watch?v=7DVp_TAJgGY kolnde sayılır buraya gidin mesela (tu) kölner dom içinde ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 batı berlin geri geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 MasterHapLo said: O kiliseye gitmiştim ben içi leş gibi kokuyordu. Domuz mu kokuyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 kurfürstendamm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Berline gidin iste. Alexandrplatz akar. Fakir yerleri gezmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Berlin doğuda kalıyor o kadar açılamayacağız. Böyle tarihi, kültürü güzel çok kalabalık olmayan fazla turistik de olmayan küçük şehir veya kasabalar özellikle ilgimizi çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 heidelberg mannheim gelin bi hamburgerimizi yiyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 atlasjetin dergisinde gördüm baya güzelde. çikolata müzesi, parfüm müzesi (orjinal edu colonge), dom ve mitstad platz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Konuyu uplıyım. Yarın Düsseldorf üzerinden Köln'e gidiyorum. Bu iki yerde gidip de gör diye tavsiye edebileceğiniz nereleri var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 az daha batıya git amsterdama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Oraya da gideceğim zaten ama 2 gün Köln'deyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Dragonfire said: atlasjetin dergisinde gördüm baya güzelde. çikolata müzesi, parfüm müzesi (orjinal edu colonge), dom ve mitstad platz falan. şunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 kölnde işte merkezde barlarda kölsch iç domun tepesine çık götün düşşün 30 dakka sürüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar