Griswold Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 İhtiyaç fazlası olduğu için satıyorum. Fiyat 800 TL. Kırığı çıkığı eziği çiziği yok, garantisi doldu. Pili halen at gibi gidiyor kendisinin (normal kullanımda 5-6 gün kadar). Kutusunda göndereceğim. Yanında: Logitech dock/türkçe klavye (80 lira değerinde) Cregle INK stylus (160 lira, yedek uç, yedek pil hariç, eski nesil) Çakma deri kılıf (fiyatını hatırlamıyorum, iş görüyor) Hediye. Şarj aleti hariç. Ayfonunuz varsa problem olmaz gerçi. İstanbul içi elden/sağlam paketlenerek kargo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 3g mi, kac gb flana filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 16 GB wireless, pardon ya unutmuşum :) Fotoğraf ekleyeceğim gün içerisinde fırsat bulunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 4. nesil hangisi oluyor? Edit: Google'a sordum, air değilmiş :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar