guano Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Divx çekmek istiyorum ama çoğunukla fransızca ve italyanca kaynaklar çıkıyor.Serverdan servera değişiklik oluyor mu?Arama da sadece ingilizce sonuçların çıkması için na yapmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 eğer arama yaparken "global" seçeneğini seçersen bulunduğun serverın ne olduğu önemli değildir.[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 "hariç" kısmına fr ita gibi anahtar kelimeleri girip onların hariç kalmasını sağlıyabilirsin.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 hayatımda ilk defa 700mb büyüklüğünde hl yi indirdiğimde çok mutlu olmuştum ama kim bilebilirdi ki italyanva olduğunu[signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... UO'nun zararları example bir: - Hapşuu - Rel Sanet You! Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bi ton ed2k linki veren site var oralardan eklemen %100 istediğin dosya çıkmasını sağlar search ile çekersen fake mi diye kontrol etmelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ya dosyalar inerken, ilk kaynaklar akmaya başladığında bi yorumları ve dosya isimlerini kontrol edin, o şekilde halledebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 english yazmak dışında birşey yapamazsın arama adına neyse ki yaygınlaştı english diye eklenmesi az yabancı dilde film çekmedim hehe (preview ile aram iyi değil :D) arama sonuçlarına sağ tık yapıp web den fake kontrolü yaparsan eğer id sine bilgi girildiyse oradan dilini görme ihtimali var ama pek işlevsel değil maalesef.[signature][hline]FF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar