guano Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Divx çekmek istiyorum ama çoğunukla fransızca ve italyanca kaynaklar çıkıyor.Serverdan servera değişiklik oluyor mu?Arama da sadece ingilizce sonuçların çıkması için na yapmam lazım
26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 eğer arama yaparken "global" seçeneğini seçersen bulunduğun serverın ne olduğu önemli değildir.[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler
Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 "hariç" kısmına fr ita gibi anahtar kelimeleri girip onların hariç kalmasını sağlıyabilirsin.[signature][hline]Beş Hececiler
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 hayatımda ilk defa 700mb büyüklüğünde hl yi indirdiğimde çok mutlu olmuştum ama kim bilebilirdi ki italyanva olduğunu[signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... UO'nun zararları example bir: - Hapşuu - Rel Sanet You! Msn
slayer__ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bi ton ed2k linki veren site var oralardan eklemen %100 istediğin dosya çıkmasını sağlar search ile çekersen fake mi diye kontrol etmelisin
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ya dosyalar inerken, ilk kaynaklar akmaya başladığında bi yorumları ve dosya isimlerini kontrol edin, o şekilde halledebilirsiniz.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 english yazmak dışında birşey yapamazsın arama adına neyse ki yaygınlaştı english diye eklenmesi az yabancı dilde film çekmedim hehe (preview ile aram iyi değil :D) arama sonuçlarına sağ tık yapıp web den fake kontrolü yaparsan eğer id sine bilgi girildiyse oradan dilini görme ihtimali var ama pek işlevsel değil maalesef.[signature][hline]FF
Öne çıkan mesajlar