fenn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Bende suphelendim. Genc kasli bi sevgili vs ayagi umarim yoktur. Yazdigim mesaj cuce nin lafi gibi olmus yeni farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Tori said: vikingsde ilk sezonda vardı karı başkasından hamile kalıp adam bulunmuyordu falan öyle bişeydi, ODİN HAMİLE BIRAKMIŞ İŞTE SENİN KARINI ŞÜKRET KAFİR diye çözülüyordu olay hatta son sezonda da aslaugla fanfinifon yapan kesin odin olmalı falan diyorlardı sdf muhtemelen karı bir haltlar karıştırmıştır veya en kötü parayı yemiştir sonra da böyle kılıf uydur işte ehueh Su olayin benzerini isa I can't n kullanan ateistler gormustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Müstehak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Ben inanmiyorum boyle haberlere. Bu kadar mal olamaz kimse, hele ki bide veteriner kadin. Zeka ozurlu veya cocuk olmak lazim boyle dolandirilabilmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 lan olm biz boşuna senelerce okumuşuz,mühendis olmuşuz,patron boyunduruğu altında çalışıyoruz. vay arkadaş, sinirim bozuldu lan gece gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar