Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Üstünde "ottoman empire" konulu çeşitli t-shirt satılan bir yer tavsiye edilir. Fiyatlar biraz cep yakıyo ama ( 60 milyon ) değebilir çünkü eşibenzeri yok. Türkiyede ve dünyada ilk ve tek. Ben bir tane aldım üstünde atlı bi osmanlı askeri şaha kalkmış yanında empire strikes back yazıyo bu yazının sol üstünde belli belirsiz bir hilal var. Bu resim t-shirtin sol altına ve baya güzel duruyo. Daha çok fazla model var. Gayet modern ve butik bir mağaza. Sloganı başlıktaki gibi. Yeri Valikonağı caddesinde yapı krediyi gördüğünüz an sağda çiçekçilerin ve kadıköy dolmuş duraklarının bulunduğu yer kocaman ottoman empire yazıyo hilalli. Tavsiye edilir.[signature][hline]a death defying root... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Bi foto alsak mümkünse?[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 hallalaalaa orjinali varken nedenkine dingilizce yazmışlar herşeyi ben ona şaştım temam ottoman empire olabilir ama strikes back felan onların büyülü gibi gösterilip orjinal dilinde olması gerekirdi beyenmedim hıı[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 takdir ettiğim bir girişim. bence çok iyi yapıyorlar işlerini. eksik olan kısımları ise sanırım bir siteleri bulunmaması. keşke olsada oradan modellere baksak falan filan..[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Gerçektende siteleri yok yazmadan önce araştırdım.[signature][hline]a death defying root... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Valla çok merak ettim ilginç bir şeye benziyor.bir şekilde resmini çekme imkanın varsa merakımızı giderirsin :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Fatih Sultan Mehmet t-shirt'ü varsa alırım[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 resmini cek o t-shirtün sonra gel bagır bize alın diye :)[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Yokki foto aletim. Ekşi sözlükte daha iyi belirtilmiş yeri.[signature][hline]a death defying root... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 oranın paticik distribitörlühödösünü yapacak biri varsa şöyle komisyonla felan site de açsın bu dükkandan alıp patilere komisyonla yolluyorum desin alırım arklarım da alır valla ptt posta çekiyle felan[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ya onu bilmemde bu ata demirer dizideki(avrupa yakasi) tshirt lerini nerden aliyo hastasi oldum. bitane Marshall Amplifies die bisi vardi o suferdi acaba nerde vardir bunlar? yeni thread acmaya kastirmayin simdi =P[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Erchamion, 21 Ocak 2005 22:32 tarihinde demiş ki: Yaşamadığın bir şey yaşadığından daha önemli olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 duymuştum haberlerde 1 ay önce fln değişik gelmişti böyle üstünde tuğralar (yanlış yazmış olabilirim) olan t-shirt ler fln vardı ilginçti kadıkoyde varmı şubesi?[signature][hline]micha, 15 Ocak 2005 01:14 tarihinde demiş ki: onune gelen pamela direk sux yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ya bana biri alsada ben havale etsem parayıda bana tshirti yollasa nasıl olur?[signature][hline]www.60yil.k12.tr Pati radyoda pandomim gösterisi yapıyorum beklerim...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 dogum günüm 30 temmuz benim.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 fistan bnm 14 temmuz sen bana al bende 30 da sana alırım?(belki)[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 adam mı.. diye bağırasım geliyo bu adamlara, insan ancak bu kadar enayi yerine konulabilir. Tamamen türkiye sınırları içinde üretilen, çok da süper olmayan t-shirt'e 60milyon vermek akıl mantık işi diil bence. o tsihrt'un hakkı en fazla 30 milyon.[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken, en sevdiim hayvan çöldeki defe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 tam olarak nerede bu dükkan ?[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 vay çok hoş, bol bol alınır böyle şeyler de 60milyon fazla tuzlu sanki? extreme bişiy olmadığı sürece o parayı verebileceğimi sanmam. böyle bişiyin sitesinin olmamasını da aklım almadı eöeh[signature][hline]FF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar