Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ottoman Empire adlı dükkan.Nevh-i şahsına münhasır ecnebi mintanı ( t-shirt )

Angelotti

Öne çıkan mesajlar

Üstünde "ottoman empire" konulu çeşitli t-shirt satılan bir yer tavsiye edilir.
Fiyatlar biraz cep yakıyo ama ( 60 milyon ) değebilir çünkü eşibenzeri yok. Türkiyede ve dünyada ilk ve tek.
Ben bir tane aldım üstünde atlı bi osmanlı askeri şaha kalkmış yanında empire strikes back yazıyo bu yazının sol üstünde belli belirsiz bir hilal var. Bu resim t-shirtin sol altına ve baya güzel duruyo. Daha çok fazla model var.
Gayet modern ve butik bir mağaza.
Sloganı başlıktaki gibi.
Yeri Valikonağı caddesinde yapı krediyi gördüğünüz an sağda çiçekçilerin ve kadıköy dolmuş duraklarının bulunduğu yer kocaman ottoman empire yazıyo hilalli.
Tavsiye edilir.[signature][hline]a death defying root...
Msn epokim2 | hotmail
Sosyal ağlarda paylaş

hallalaalaa orjinali varken nedenkine dingilizce yazmışlar herşeyi ben ona şaştım temam ottoman empire olabilir ama strikes back felan onların büyülü gibi gösterilip orjinal dilinde olması gerekirdi beyenmedim hıı[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla çok merak ettim ilginç bir şeye benziyor.bir şekilde resmini çekme imkanın varsa merakımızı giderirsin :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

oranın paticik distribitörlühödösünü yapacak biri varsa şöyle komisyonla felan site de açsın bu dükkandan alıp patilere komisyonla yolluyorum desin alırım arklarım da alır valla ptt posta çekiyle felan[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya onu bilmemde bu ata demirer dizideki(avrupa yakasi) tshirt lerini nerden aliyo hastasi oldum. bitane Marshall Amplifies die bisi vardi o suferdi acaba nerde vardir bunlar? yeni thread acmaya kastirmayin simdi =P[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

Erchamion, 21 Ocak 2005 22:32 tarihinde demiş ki:
Yaşamadığın bir şey yaşadığından daha önemli olabilir mi?
Sosyal ağlarda paylaş

adam mı.. diye bağırasım geliyo bu adamlara,
insan ancak bu kadar enayi yerine konulabilir. Tamamen türkiye sınırları içinde üretilen, çok da süper olmayan t-shirt'e 60milyon vermek akıl mantık işi diil bence.
o tsihrt'un hakkı en fazla 30 milyon.[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken,
en sevdiim hayvan çöldeki defe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...