Absolut Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Microfost'unki bana yetiyor bir sıkıntı yaşatmadı bugüne kadar ama belkide sizle kadar tehlikeli sularda yüzmüyorumdur ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 bende windows 8.1 ile gelen antivirus u kullanıyorum. bende yettiği görüşündeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Bit defender/nod 32/avg 4 yildir kullaniyorum en iyi olani bitdefender hea ram kullanimi sanirim en fazla ondadir ama makinede 6gb+ ram var ise no prob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 iyi ki bi ucuzculuk yapacaktım ya 4 kere denedim alamadım. kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 malwarebytes çektim bir adet key oldu bakalım ilerde iptal ederler mi, 1 ay sürse yine de kardayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 5 sene önce 1 dolara win7 almıştım burda konusu vardı dhgate üzerinden. o gün bu gün hala kullanıyorum hatta bu keyle 30 liraya windows 8 upgrade almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Mediamarkt'da windowslar 400-500 Tl ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Ben win 8 keyi direk 30TL ye almistim explorer uzerinde bug vardi sana win 7 key sormadan direk win 8 keyi satiyordu. O donem ne saglam kasmistim ya simdi aklima geldi de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 windows bana 30tl vermişti kullanayım diye, ben 30tl verdim uzak durun dedim falan tehey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Bitdefender Internet Security 2015 kurdum. Notebook kasmaya başladı. Çok ram yiyor. GTA V'de dokular gözükmemeye başladı. En iyisi kullanmamak. Tabi ne yaptığını bilen için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Game Mode'a aldınmı sıkıntı çıkarmaması lazım aslında bende de var bi performans kaybı görmedim. Bu arada Malwarebytes 0,64$ 'a düştü paypal 0,40 geçirerek 1$ 'a aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Panda Cloud kullanıyorum. Hem ücretsiz hem lite. Sürekli güncel ve hiç rahatsız edici mesaj filan çıkarmıyor. İşini de bana göre pek güzel yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Lord_Argos said: Game Mode'a aldınmı sıkıntı çıkarmaması lazım aslında bende de var bi performans kaybı görmedim. Bu arada Malwarebytes 0,64$ 'a düştü paypal 0,40 geçirerek 1$ 'a aldım. Evet game mode'a alınca ram kullanımı 600lerden 250lere düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar