GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 http://motordelisi.com/kenan-sofuoglu-assen-last-lap/ ahaha adam deli olm,son saniye omuz attı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 diğer yarışçı olsam kesinlikle dalmıştım öldürmeye kastettiği için zaten tayyipboy olduğu için sevmezdim şu herifi, iyice nefret ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 ezmiş resmen üstünden geçmiş iman power Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 laf atışmaları tam türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 tam türk işi, sonunu düşünen kahraman olamaz ve zafere giden her yol mübahtır. durmak yok yola devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 adam lastige kafa sokmus lan, altinda kalicak mal, kardesleri gibi gidicek sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 şükrü artık ikimiz de yurtdışında olduğumuza göre, "tam türk işi" ahaha gibi dalgalarımıza bakabilir miyiz kanka? Bana biraz öğretsene yol yordam o işler nasıl oluyo en keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 zamanla sen de alisican hemserim, yavas yavas, bu turklerin ne aptal olduklarini disaridan gorerek ogreniceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 adam bunu gayet efendi ve temiz geçiyor. bizimki ise gayet vura kıra pist dışına iterek adamı tehlikeye sokarak geçiyor. ondan sonra 2. eleman bizimkine bi şeyler diyor da yine de sakin diyor, bizimki hemen "el kol yapma sikerün!" der gibi hareketler yapıyor. zaten sevmezdim akboyu şimdi hepten tiksindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Bilek güreşinde dellenen türkün seviyesine ulaşmasına 1 level kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar