Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acil kombi tavsiyesi

Liebe

Öne çıkan mesajlar

İşsiziz ya anasını satim hep bizi bulur zaten böyle şeyler, kiracımın evindeki kombi pert olmuş tarihi eser kıymetindeydi zaten sdsfds hiç anlamıyorum şu lanet kombilerden neye dikkat edeyim hatta bilen eden varsa hem ucuz hem düzgün bi kombi söylese bana :(
Sosyal ağlarda paylaş

Todesengel said:

kombiyi kiracıya taktırt, kiradan düşsünler :D sen kasma hiç

devlete bağlı büyük bir şirket kiracımız, otomatik ödemeye bağlamış adamlar çıkan masrafları bile kesmiyorlar uğraşmamak için ceplerinden ödeyip duruyorlar sdsfds arayıp rica ettiler siz alın lütfen diye
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:

eylül gibi taktıralım de havalar ısındı nasılsa sgfsd

edit: işyeri sandım, yaşayan varsa bekletme

sıcak su kullanamıyorlar malesef yoksa idare edin azcık derdim de :)

Aiko said:

modem lazım mı

mousepad lazım var mı temiz?

GenjuroXXX said:

Liebe Protherm tavsiye ederim uygun yollu ve bakım servis vs gibi desteği yeterli oldugundan , gerekli kapasite'ye göre bir cihaz bulunur rahatça

fiyat aralığı aynı baymak gibi abi, öyle bi marka yerine gidip baymak eca falan alırım ya içime sinmedi pek
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

fiyat aralığı aynı baymak gibi abi, öyle bi marka yerine gidip baymak eca falan alırım ya içime sinmedi pek

Fiyat aralığının yanında özellikleri ön planda düşünmek lazım çok kaliteli olsun diyorsan viessmann derim ama fiyatlar biraz uçuk , kendin kullanmayacağın için baymak , protherm , eca doğru seçim hermetik olmasına dikkat et birde çift eşanjörlü olursa senin yararına
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...