Liebe Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 İşsiziz ya anasını satim hep bizi bulur zaten böyle şeyler, kiracımın evindeki kombi pert olmuş tarihi eser kıymetindeydi zaten sdsfds hiç anlamıyorum şu lanet kombilerden neye dikkat edeyim hatta bilen eden varsa hem ucuz hem düzgün bi kombi söylese bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 lan sen ev mi aldın ne kiracısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 kombiyi kiracıya taktırt, kiradan düşsünler :D sen kasma hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 miras değil alınteri. yok lan tam tersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Todesengel said: kombiyi kiracıya taktırt, kiradan düşsünler :D sen kasma hiç devlete bağlı büyük bir şirket kiracımız, otomatik ödemeye bağlamış adamlar çıkan masrafları bile kesmiyorlar uğraşmamak için ceplerinden ödeyip duruyorlar sdsfds arayıp rica ettiler siz alın lütfen diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 ooohh ballı kaymakmış o kiracı edit: iyisini taktırt o zaman dagsdsafdsdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 fakir olmasam bu aralar taktırırdım ama yar fakır ben de fakır bu aralar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 lan adam holdinge plaza kiralamış benden 10tl istiyo abi pls diye .............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 gariban işçiler kalıyo olm kıytırık daire ya kentsel dönüşüm bekliyorum voleyi ondan sonra vurcam inş karşim seko gibi olcam en büyük hayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 eylül gibi taktıralım de havalar ısındı nasılsa sgfsd edit: işyeri sandım, yaşayan varsa bekletme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 modem lazım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Liebe Protherm tavsiye ederim uygun yollu ve bakım servis vs gibi desteği yeterli oldugundan , gerekli kapasite'ye göre bir cihaz bulunur rahatça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 elesso said: eylül gibi taktıralım de havalar ısındı nasılsa sgfsd edit: işyeri sandım, yaşayan varsa bekletme sıcak su kullanamıyorlar malesef yoksa idare edin azcık derdim de :) Aiko said: modem lazım mı mousepad lazım var mı temiz? GenjuroXXX said: Liebe Protherm tavsiye ederim uygun yollu ve bakım servis vs gibi desteği yeterli oldugundan , gerekli kapasite'ye göre bir cihaz bulunur rahatça fiyat aralığı aynı baymak gibi abi, öyle bi marka yerine gidip baymak eca falan alırım ya içime sinmedi pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 başka ev varsa ben taşıncam 2-3 aya bana ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Liebe said: fiyat aralığı aynı baymak gibi abi, öyle bi marka yerine gidip baymak eca falan alırım ya içime sinmedi pek Fiyat aralığının yanında özellikleri ön planda düşünmek lazım çok kaliteli olsun diyorsan viessmann derim ama fiyatlar biraz uçuk , kendin kullanmayacağın için baymak , protherm , eca doğru seçim hermetik olmasına dikkat et birde çift eşanjörlü olursa senin yararına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 WOLF kombi taktir ismi güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Junkers al Adamlar uçak yapıyodu kombisi de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar