Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hidden Jedi Diffuculty sacmaligi! Dolandirici SOE!

Solar

Öne çıkan mesajlar

Sen git aylar harca,jedi ol, onu kas,sonra git bi juvinile krayti zor kes. Tamamen dolandirici bu developlerlar,esitliycez herseyi ,dengeliycez diye oyunun anasini biptiler. Simdi siz goruyorsunuz dimi mesela butun yaratiklar lightsabre vulnerable, yani demekki jedi gelse bunu 10k vura vura 10-15vurusta 100k lik yaratigi devirir. YALAN! Koskocaaa yalan! Lightsabre vulnerability oyundaki kendini kandirmaca,goz boyamacadir. Hidden jedi diffuculty denen bi sacmalik var,yaratigin lvli ne kadar yuksekse o kadar az hasar vuruyorsunuz. Allahtan gecen gun grindden sIKIlip ava cikmisim yoksa denemedigim,sadece yazilari okuyup karar verdigim bi template ile aylarimi bos harciycaktim. Krayt graveyardda geziyorum, juvinile krayt gordum .Cektim sabrei daldim. karakter 4244 lightsabre 3000 heal 0202 enhance vede tk 4002. 3900 felan forceum var robe ile. Elimde tamamen premium kristallerle yapilmis 16 fc lik 378 max dmglik doublebladed sabre var. Force armor aktif, 2800luk bufflar, 50lik dodge food var uzerimde,ve krayta herzaman icin intimidate atiyorum. Ama gel gorki koskoca 10milyonluk silahla topu topu leghit3 ile 1000 vuruyorum..Yanlis duymadiniz 1000 hatta 790 falan bazen. Normal bi seething bola ise 4000 vuruyor bu ozellik. O sikko krayti kestim ama butun forceum nerdeyse bitti,arada oyundaki moblarin dengesizliginede oluyordum nerdeyse. Sonuc lightsabre vulnerable olan yaratikta 75% lightsabre dmg reduce! Evet yani normal bi karakter cok daha rahat keser o krayti. Illaki 2 masteryiniz olacakki bi 2000 vurasiniz. oda gene 50% dmg reduce ediyor. Kisaca oyuncular jedi yalani icinde soe tarafindan dolandirilmistir. Pub9 tamamen rezalet. Eski jedi sistemi daha iyidir,en azindan composite zirh giyip, kineticde vursa 10k dmglik elinizde lightsabreiniz oluyordu. Simdi ise hem zirhi kaldirdilar,hem lightsabre dmgi surunuyor. Neymis efendim pvpde iyimis. Eh artik olsun o kadar anasini satiyim, kac ay harcadik bu jediya, iki gunluk tkmyi de dovsun yani. Lafin kisasi jedilar soe tarafindan yerden yere vurulmus, templateiniz bitmeden sadece grind yapabilen, bhlara dusuk levellarda eglence olsun diye konulmus izlenimi yaratiyor artik!

[Bu mesaj Solar tarafından 20 Ocak 2005 20:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Walla sağlığınızı korumak istiyorsanız düzeltilene kadar uzak durun. Ben kafayı yerdim.[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki:
o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

bu olay ls resistance ciktigindan beri vardi armo raiting resistance olmasa bile dmg i dusuruyordu. onun disinda soe istedigi zaman istedigini degistirir bu boyle geldi boyle gidecek hic bi aciklama yapma geregi duymaz. bakiniz BH terminallerinin aylar oncesi kasitli olarak bozulmasi ve bug oldu ha duzelttik duzeltecez demeleri ustunde 4 ay gecti duzeltildi sonra aciklama yapilmadan holocron la jedi acma olayi 32prof a kadar yukseldi bunu ismine sistem random calisiyor jedi sayisi arttikca bu random da artiyor dendi daha bi suru sey :) normaldir normaldir sakin olacaksiniz artik SOE bu oyunun basinda :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dethatt, 20 Ocak 2005 22:51 tarihinde demiş ki:
bu olay ls resistance ciktigindan beri vardi armo raiting resistance olmasa bile dmg i dusuruyordu. onun disinda soe istedigi zaman istedigini degistirir bu boyle geldi boyle gidecek hic bi aciklama yapma geregi duymaz. bakiniz BH terminallerinin aylar oncesi kasitli olarak bozulmasi ve bug oldu ha duzelttik duzeltecez demeleri ustunde 4 ay gecti duzeltildi sonra aciklama yapilmadan holocron la jedi acma olayi 32prof a kadar yukseldi bunu ismine sistem random calisiyor jedi sayisi arttikca bu random da artiyor dendi daha bi suru sey :) normaldir normaldir sakin olacaksiniz artik SOE bu oyunun basinda :)

Kesinlikle. Bug diye adam öpüyorlar ayak üstü.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Sosyal ağlarda paylaş

oyuncuya karsi hic bir zaman durust olmadilar cekindiler belki ilk baslarda aciklarsak oyuncu kaybederiz diye ilerde bu politikalari oldu daha cok oyuncu kaybettiler ama bakiniz WoW serverlarin bir kaci sorun nedeniyle 10saat kapali kaldi vs ertesi gun her account a 2gun eklendigi aciklandi vs bu 3. kez oluyor bunlari gorunce insan mutlu oluyor be kardesim :)
Sosyal ağlarda paylaş

abi bol e vurduğun damage i krayta vuramamak normal. jedi diff falanla alakası olduğunu sanmam. bolde armor rating "none" kraytta büyk ihtimal "medium" veya "heavy". e bırakta düşürsün biraz verdiğin hasar miktarını.[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 23

---
[b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dethatt, 21 Ocak 2005 16:38 tarihinde demiş ki:
oyuncuya karsi hic bir zaman durust olmadilar cekindiler belki ilk baslarda aciklarsak oyuncu kaybederiz diye ilerde bu politikalari oldu daha cok oyuncu kaybettiler ama bakiniz WoW serverlarin bir kaci sorun nedeniyle 10saat kapali kaldi vs ertesi gun her account a 2gun eklendigi aciklandi vs bu 3. kez oluyor bunlari gorunce insan mutlu oluyor be kardesim :)

eq2 de oldu det, bonus xp verdiler acip heh[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...