Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

birşey yapmadan duramıyorum

Chemical

Öne çıkan mesajlar

ya zaman sürekli kaçıyormuş gibi geliyor
boş olduğum her saniyede birşey yapmak istiyorum
yani rahat batıyor
mesela salonda oturup televizyon izliyemem ben sırf sıkıldığım için
alırım elime bişi yaparım
zeplin yaparım
zeplin hand post yaparım
sora giderim bisiklete biner malzeme alırım
birşey bulamazsam bilgisayardan bişiler yaparım
zamanı değerlendirme huyum var
hele saat 1-5 arasıysa kesinlikle gürültü çıkartmam lazım
çünkü sadece o saatlerde cihaz çalıştırabiliyorum adam gibi
diğer saatlerde yasak

şimdide uyuyamıyorum
birşey yapmam gerek
ama yapacak birşey yok
bilgisayar oynuyorum bende
babam gelse dövecek UYUSANA diye
ya ben uyumak istiyorum:(
uyuyamıyorum
anlatamıyorum
uyuyamıyorum ya
u yu ya mı yo rum
kafayı koyunca çat diye sızamıyorum ben
kabız birine sıç demek gibi bişi
elinde (dötünde) diilki
sıcamıyo işte
bende uyuyamıyorum aynı şekilde
git yatakta yat diyo
sıkılıyorum diyorum anlamıyor
çünkü bişi yapmam gerek yani boş duramam
ödevlerine çalışsana bukadar sıkılıyorsun diyince inanılmaz sinirleniyorum
ya ödev yapmayı sevmiyorum
bir işime yarasa adam gibi yapıcam
ama sadece saçma sapan bidaha hayatımızda kullanmıcağım şeyleri saçma sapan bir sınav için çalışmayı anca zorla yaptırırlar bana

uuyuyamıyorumlan[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Sosyal ağlarda paylaş

aynen babam yarim saatte bi gelip bak senin yuzunden uyuyamadim hadi yat dedi durdu son 40 dk ses soluk yok hele sukur uyudu galiba bi saat gectikten sonra uyunmuyor... ama bende sendeki gibi zamani dolu dolu gecirme hastaligi yok yurumek evde bos bos tv seyretmek benim icin ideal is[signature][hline]Murtaza, 19 Ocak 2005 23:54 tarihinde demiş ki:
Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" :D

http://forum.paticik.com/view.php?id=108212
Sosyal ağlarda paylaş

Bu energy i nerden buluyorsun bilmiyorum da bence kafana taktigin bazi seyler vardir.Surekli onlari dusunmekten uyku tutmuyordur.Biraz rahat olmaya cal1s c1k gez disarda ne biliyim spor yap .Ilginc bir durum .benide uyku tutmaz geceleri vampir olurum.4 ten evvel asla uyuyamam mesela[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece bişey yapmış oLmak için bişeyLer yapma hevesini tatmin etmek istiyorsan , bişey yapmadan önce o şeyin sana ne kadar fayda sağLayacağı şeysi konusunda uzun uzun düşünmeyLe işe başLarsan senin için en hayırLı şey oLacağını düşünüyorum.

AnLatmak istediğimi iyi şeetirebiLdim mi ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

bence 'uyuyamama'' sorununa kadar,zamani iyi gecirmeyi istemek cok güzel bi huy.. mesela bendede tam tersi var cok tembelim bazen o kadar tembellesiyorumki kendime bile bakmiorum yani buna bunalimda diyebiliriz .. kisacasi hep bunalirim ben.. kisaca bunalgül de derler bana hehe =P .. e bunalincada hicbisi yapcak halde hissetmem kendimi.. hatta derslerden sIKILDIGIM, ders yapcak konumda hissetmedigim icin de kendimi ,1 hafta izin aldim ablamin yanina geldim..simdide kafa dinliyorum...ve ayrica asiri stresten bende uyuyamiorum son zamanlarda.. bütün sistemim altüst oldu.. sende kücük 1 ara verip bi yerlere gidebilirsin neresi oldugu önemli diil sadece ortam degisikligi olsun :-) kafani dinlersin..
belki senin sorunun kafana bazi seyleri cok takmak olabilir yada düsüncelere daldiginda cikamiosundur onlarin icinden doal olarakta uyku girmiodur gözüne.. doktora gitmek iyi olabilir.. uyku hapi verebilir sana normal doktora gidersen.. ama psikologa gidersen güsel bi terapi uygular sana amcam.. düzelirsin :) yanlis anlama sakin, sadece deliler psikologa gitmez... :-)[signature][hline]I need u like a devil needs sin...
Sosyal ağlarda paylaş

hmm anladım.
ben odama sensörlü ışık söndürüccüsü yaptım. sende yap ama onada basit dersin sen şimdi.
şimdi yatagıma yatarken ısıgı kapatmak zorundayım. ısık yatagın tam karsısında ve kapatınca zifiri oluyor oda yataga kadar karanlıkta yürüyorum. ben dedim tam yatagıma geleyim ışık kapansın. apartmanların önünde yaklaşınca ısık yakan sensorlerden geçmişti elime. yatagın yanında dolabım var onun arkasına koydum bu sensörü yatınca sönüyor[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz?
Antalya olucak. thx.
http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.
Sosyal ağlarda paylaş

denedim baya uzaktan kumandalısını yapamadım ben daha dogrusu fazla kasmadım. elimde uzaktan kumandalı araba kumandası vardı. şimdi kumandanın düğmesine basılı tutunca ışık yanıyodu düğmeden elimi çekince sönüyodu ee düğmeyide basılı tutan sistemi yapıncada pil sömürülüyodu. uğraşırken elimi kestim tonavidayla yapamadım fırlattım bi yere.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz?
Antalya olucak. thx.
Sosyal ağlarda paylaş

akvaryuma otomatik yem makinası yaptım chemical. tabi orjinallerinden biraz kopya çektim ehh.olacak o kadar. 16 gözlü her göze yem koyuyorum 12 saate bir saat çemberi döndürüyor altı delik o delikten yem düşüyor. ama benim hayvani astronot zıplayarak aleti mahvetti kafa attı. ıslandı bozuldu saat. bida öyle güçlü saat bulamadım. elimle veriyorum şimdi.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz?
Antalya olucak. thx.
Sosyal ağlarda paylaş

chemicalla ruh ikiziyiz ya benim mesela dahada kötü olabildiince fazla işi aynı anda yapmak gibi bi hastalıım var sçarken kitap okumak bi yandanda gunluk sigara ihtiyacımı babamın yakalımayacaı tek yer olan tuvalette karşılamak gibi aynı anda yapmak kotu oluo bazen yapçak hgiç bişi bulamadıımda uo da Char açıp olesine kasıom istediim charı yapınca silip başka bişi kasıom derslerde bi yandan not tutarım bi yandan yemek yerim bi yandan arkımla muhabbet ederim ama gel gelelim iş uyumaya geldimi yok bende tık yok 3 gun uyuyamadıımı hatırlarım ve rahatsızlık vermio ama bazen bi çöktümü uyku aman aman hocaları dansöz kıyafetiyle tahtada oynarken görmelermi rarasınız arkadşınızın gay olup size sarktıını görmelermi hepside gözünüzü açıkken olur hatırlatırım :D[signature][hline]www.60yil.k12.tr
Pati radyoda pandomim gösterisi yapıyorum beklerim......
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...