Sophie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ya eve doluşan bebeler,elini öpmek zorunda kaldıın aile büyükleri,yapmacık gülümsemeler ben çok sıkılıyrmmmm napcam nası kaçabilirim bu ortamdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 arkadasımı hastaneye kaldırmıslar acil cıkmam gerek ilkokul arkadasım komaya yatmıs hastaneye gitmek zorundayım diyip gidebilirsin ;) edik: yazım hatası[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Ne Yapar Bu İnsan? - c+ c# Scriptler Yazar - Grafikle ugrasir - Web design ile ugrasir - Radyo yayınları yapar - Kahve icip evde tarzan gibi dolasır [Bu mesaj Mayh3m tarafından 21 Ocak 2005 20:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 valla ben o konuda rahatım benim genelde babaannemin evine geldiği için herkes ben eve çıkıyorum işlerim var diye kaçıyorum bizim eve çok rahat oluyor ama yine de erken konuşmayayım çünkü daha bayram bitmedi bakarsız bize de gelirler:)[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin [Bu mesaj Dingaer tarafından 21 Ocak 2005 20:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Allah'tan şimdilik bizim ev rahat normalde bende deli oluyorum gerçi genelde misafir olacağı zaan evden kaçarım en temizi.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. benn zarhojj diilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sophie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Mayh3m, 21 Ocak 2005 20:07 tarihinde demiş ki: arkadasımı hastaneye kaldırmıslar acil cıkmam gerek ilkokul arkadasım komaya yatmıs hastaneye gitmek zorundayım diyip gidebilirsin ;) edik: yazım hatası da nereye kadar bunu dicemmm bayram 4 günnnn genede saolll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bayram ziyaretine kimseyi almıyorum eve kafa dinliorum.artık ole ziyarete gitcek yasımızda gecti oturalım oturdugumuz yerde[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Peqi dışarı çıktıında hiç bir yerde yer bulamamak,kopru trafıgı,otoparklarda yer olmaması,sinemada bilet bulamamak ve kalabalıkdan doğan herturlu negatif durum alın size bayram en iisi ewde oturmak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 mis gibi bayram işte daha ne istiyorsunuz. el öpmenin nesi kötü hem. tabi çok fazla kişi geliyorsa bayabilir insanlar ama nolcak ki bayram bu :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 annemler ankaraya gitti ev boş tek ziyaretçi bile gelmedi sakin ve huzurlu bir bayram :p[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 denicek söz yok walla buraya. yazık :)[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 23 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Sophie, 21 Ocak 2005 20:06 tarihinde demiş ki: ya eve doluşan bebeler,elini öpmek zorunda kaldıın aile büyükleri,yapmacık gülümsemeler ben çok sıkılıyrmmmm napcam nası kaçabilirim bu ortamdan tavrını ortaya koyarak bu olaylardan kurtulman mümkün el öpmek istemiosan öpme.Kimse seni zorlamıyor ama seni arkadan öp len teyzenin elini die zorluyorlarsa o zmn tabi başka:)[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 içinden gelmiyorsa zaten bayramlaşmışsın bayramlaşmamışsın farketmez.Git içerde otur =)[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 aah nerde o eski bayramlar :-)[signature][hline]morning erection has you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 harbi ya eskiden bayramları iple çekerdim şimdi ise sıkılıyorum. (bkz: nerde o eski bayramlar)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 pardon sophie butun konusmalarindan anladigim kadariyla "jet sosyete" diye tabir edilen insanlardansin galiba? bayramin amaci nedir? yan gelip yatmakmi ? para toplamakmi? yoksa sevdiklerin ve akrabalarinla bayramlasip buyuklerinin elini opmekmidir? yaslaninca anlayacaksin bunlari ben gecen sene gitmeyi aksattigim babaannemi gorunce ne bok yedigimi anladim tek istedikleri bi gelip onlari gormeniz ellerini bile opmenizi istemiyolar genelde adettendir diye opuluyor . bir iki tane cocugukta elini opecekse oper gider bu kadar basit[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Mayh3m, 21 Ocak 2005 20:07 tarihinde demiş ki: arkadasımı hastaneye kaldırmıslar acil cıkmam gerek ilkokul arkadasım komaya yatmıs hastaneye gitmek zorundayım diyip gidebilirsin ;) edik: yazım hatası hmms sen cok yapiosun herhalde bunu[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 büyükleri ziyaret et senin küçüklüğünden bahsederler seni oynattıklarından gezdirdiklerinden sana verdiklerinden bahsederler o zaman kaçma gereksinimi duymazsın benimde hayatta en nefret ettiğim şeylerdendir ama bu tarz muhabbetler oldumu duygulanırım onları mutlu etmek isterim eve gelenlerden nasıl kurtulacağına gelince :D bilgisayar başındayım size kolay gele öptüm diip geçicen odana :P[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Bugün yolda yürüyodum bi grup velet elime yapıştılar "iyi bayramlar abi" diye, elimiz öpülür oldu ya, komedi =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 hehe bnm hic öle bayramliklarimi giyiimmde iste el öpmeye gidiyim die bi sorunum yok cünkü 2 senedir o gicik insanlarla görüsmeyi kestim.. tamam iyi harclik cikiodu ama sirf para yüzündende gidemezdim hehe.. fakir ama gururlu bi genc olmayi göze aliorum :-D bi kere hepsi dedikoducu , yüzüne gülerken arkandan konusan tiplerdi... neyse derinlere inmiyim.. walla pisman falanda diilim, gidip günümü ziyan edemezdim orda.. gitmeyide hala düsünmüorum :-) bu arada bahsettigim kisiler babamin ailesinden olup görüldügü gibi sevmedigim ,irenc insanlardir.. hakketmeyenin ne bayramini kutlicamkiii... hih...[signature][hline]I need u like a devil needs sin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Benim ailem de hiç hayırsız değil ki posta koyup gitmeyeyim..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanna Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 valla hiç böle bi sorunum olmadı, bilemiyorum yani. bayramda bizim kapımızı çalan olmaz da. yanı dier günlerden pek farklı geçmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar