senko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 herkesin hayatinda bir accenture ile gorusmuslugu var sanirim ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Accenture iyidir, Chicago'da egitimlere yollar alir almaz. Guzel is ogretir, alir yurursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 dogru. benim kayinco gidip geliyo chicago'ya zirt pirt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Yönetim danışmanlığı tarafında McKinsey veya BCG kadar önde değildir diye biliyorum ancak iş IT alanına kayıyorsa o zaman başarılıdır zaten Accenture'ı diğerlerinden ayıran en belirgin odağı da bu diye düşünüyorum. Bi arkadaşım oradaydı hani direkt söylemem uygunsuz olur ama maaş olayı aşağı yukarı Işkolig'dekini tutuyor. Bu tarz şirketlerde zaten aşırı belli bir ücret skalası uyguluyorlar yeni başlayan perso ellerde. Big 4'dan daha yüksek hatta çalışma koşulları epeyi iyi diyebilirim hani gerek eğitim gerek yan haklar konusunda. Yalnız bu şirketin danışmanlık tarafı oldukça seçicidir hani projenin gereksinimlerine göre çok ufak farklarla eledikleri bir sürü adam oluyor. Bu arada IK bölümü oldukça özensiz imajı verir görüşmelerde ama danışmanlıkta ben bunu stratejik açıdan aday nasıl tepkiler verecek ölçmek için yapıldığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 ben de simdi 180 derece tersi bisey diyecektim ama gereksiz olacak icinde bulunmayip ayni projede bizi kanser eden 4 5 calisanindan ibaret fikrim olup baska donem olmayan bir sirket hakkinda yorum yapmak maas politikasi ve calisma kosullari iyiyse dene sansini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar