Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl anlarım aşık olunduğunu.

Angelotti

Öne çıkan mesajlar

senin hic kasmana gerek yok zaten kendisi belli eder kendisini , bakislariyla falan heralde :-) yada arkadaslarin biliyosa , onlarin agzini ara ,oyuna getir.. de ki'' iste buldum bahsettiginiz kiz bumuydu ? vs.vs'' diye lafa gir.. ordan bi kefal zaten atlar ismini kacirir agzindan falan :-D[signature][hline]I need u like a devil needs sin...
Sosyal ağlarda paylaş

bulamazsin.bende itiraf etmesi icin turlu turlu seyler denedim.asla soylemiyorlar ne yazik ki.delikanli gibi cikip konusman gerekli arkadasim.
bak daha kotu sonuclar ortaya dogurabilir ve bu sen soylemelisin ben soylemelisin yarisina girebilir ve sonuclari cidden kotu olabilir.
benimde bu tarz baslamiyan ve sonucu kotu biten bir iliskim oldu.simdi nasil toparlarim diye kafayi siyirmis bir moddayim.
ondan cek kizi catir catir kardesim ben senden hoslaniyorum gerisi bos .varmisin yokmusun bu kadar.korkma derin nefes al veer ve bitir isini.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Boojack, 19 Ocak 2005 23:24 tarihinde demiş ki:
kız yok oyunun içinde o herşeyden uzak masum ve aşkın içinde kaybolmuş :(

ehehe ne diyim harbi acı çekmeni gerektirecek bi yanlişmı yaptin acaba arkadaşlarindan paşa paşa özür dile uzatmamalarini rica et. Dahada uzatirlarsa tokatla birkaç tanesini ibret-i alem için anlasınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
micha, 19 Ocak 2005 23:27 tarihinde demiş ki:
bulamazsin.bende itiraf etmesi icin turlu turlu seyler denedim.asla soylemiyorlar ne yazik ki.delikanli gibi cikip konusman gerekli arkadasim.
bak daha kotu sonuclar ortaya dogurabilir ve bu sen soylemelisin ben soylemelisin yarisina girebilir ve sonuclari cidden kotu olabilir.
benimde bu tarz baslamiyan ve sonucu kotu biten bir iliskim oldu.simdi nasil toparlarim diye kafayi siyirmis bir moddayim.
ondan cek kizi catir catir kardesim ben senden hoslaniyorum gerisi bos .varmisin yokmusun bu kadar.korkma derin nefes al veer ve bitir isini.

Hangi kız olduğunu bulamamişki zaten sorun orda
Sosyal ağlarda paylaş

.. hatundan elektirii alınca kafan karışmış erekteki tospaa gibi dımdızlak kalmışın ortada .. zamana bırak fazla üstüne gidersen hatun kişi ürker .. hiç bişey yokmuş gibi davran .. zaten o sana bi yolunu bulup ulaşır(dayanamaz).. sen sakın ilk teklifi kabul etme(bölesi daha eğlenceli) hemen üstüne atlarsan ahanda diye napıyo bu yılışık herif deiye düşünür senin güç süz taraflarını görür... sana tekrar dönecektir sessiz telefonlar veya arkadaş vesilesiyle .. sende ilk soruşunda neden kabul etmediğine mantıklı bi açıklama getirip yırtarsın artık hatun senindir(vur ensesine al lokmasını) ... sittir et aşkı önce o sana aşık olsun sonra sen ona olursun[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

haa bide kendini kızın seviyesine düşür kızın senden beklediği gibi davran ortalarda gez biraz uzaktan seni kestiğinde havalı görün bıdı bıdı gelir yakındır
--------------------------------------------------------------------------------

[Bu mesaj darkwingduck tarafından 19 Ocak 2005 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle kızla bir muhabbet kur.Hatta eğer mümkünse ortak arkadaşlar filan da bul veya yine mümkünse yarat.Zaten bu sırada tavırlarından belli eder.En sonda da son noktayı koyarsın.Veya kıza git "Seninle bişey konuşabilir miyim" de ama amacını biraz belli et ses tonunla,yüz ifadenle vs...Eğer "Ne konuşacağız" ya da "Yaaa...Benim işim vaarr" filan derse ya mekandan kaç ya da başka bir konu bul konuşacak.Ama "Evet dinliyorum" gibilerinden olumlu bir tepki verirse büyük olasıkla olay bitmiştir...Tecrübeyle sabittir;)[signature][hline]-TooRan,bu kemik mi?
-???Evet...
-Ne kemiği peki???
-????
(Sinemada kız arkadaşım vücudumu tanıyor :P )
--------------------------------------------------
Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden!
---------------------------------------------------
Sıkıldık Tarih_Hastası'nın c/p lerinden!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
darkwingduck, 19 Ocak 2005 23:31 tarihinde demiş ki:
.. hatundan elektirii alınca kafan karışmış erekteki tospaa gibi dımdızlak kalmışın ortada .. zamana bırak fazla üstüne gidersen hatun kişi ürker .. hiç bişey yokmuş gibi davran .. zaten o sana bi yolunu bulup ulaşır(dayanamaz).. sen sakın ilk teklifi kabul etme(bölesi daha eğlenceli) hemen üstüne atlarsan ahanda diye napıyo bu yılışık herif deiye düşünür senin güç süz taraflarını görür... sana tekrar dönecektir sessiz telefonlar veya arkadaş vesilesiyle .. sende ilk soruşunda neden kabul etmediğine mantıklı bi açıklama getirip yırtarsın artık hatun senindir(vur ensesine al lokmasını) ... sittir et aşkı önce o sana aşık olsun sonra sen ona olursun

saolasın kanka en çok yardımda sen bulundun bayaa ii fikir.
Sen nerden buluosun bu fiirleri vaaaaay viuvvv ![signature][hline]a death defying root...
Msn epokim2 | hotmail
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...