Fragrance Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Bu resimle resim dersinden 2 aldım :([signature][hline]İşte Ben!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 nedense acaip hoşuma gitti.. özellikle adamın surat ifadesi. &%&@ ben böyle hocayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 spr yaaaa sen bu resme 2 aldiysan dicek bisi yok... senin resimci kafayi yemis...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 "beklenileni vermek"[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 hangi okul da 2 alıyorsun? bizim okul olsa mesela 100 den aşağı kesinlikle almazdın. ki çizik atamayan insan sayısı çok çok ve çook burda[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 heh benim 2 ay kastıgım 35 e 50 okuz manzara resmime 3 veren hoca var.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 güzle olmuış bizim orta okul öğretmeni kesin 100 werirdi buna malzememi götürmediğim halde bana 4 veriodu :D[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 lol ortaokulda olmayan resmi anlatarak 5 almıslıgı vardır bir takım arkadasların. lisede komplekslisi var bilmemnesi var.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bu resme 2 veren hocan1n beeen........[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester [Bu mesaj Cheester tarafından 20 Ocak 2005 23:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 kendisinden iyi çizen öğrenciyi kaldiramaz resim hocalari ayni nedenler iyi piyano çalan öğrenciyi (ben) illede sen flüt çalcaksin diye süründürüp sonra 2 veren müzik hocalari da vardir (sayesinde piyanoyu biraktim )[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bi efsane vardı einstein mıydı arşimed mi fiziği zayıfmış okuldayken.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 einstein kovuluyordu orta okuldayken de, geneleme yapmamak lazım. sonuöta okuldan kovulan çok çocuk var ve yine kovulmamış çok bilim adamı var. dediğim gibi beklenileni vermek lazım, ha siz beklenileni vermemeyi seçiyorsanız (beklenileni saçma bulup) o zaman bununla barışık olun. Bence doğrusu buydu dersiniz zaten hayatta böyle birşey dersiniz devam edersiniz. Lakin, unutmayınız ki "hoca"larınız, ileride iş hayatınızda ki "müşterileriniz" diye tanımlanabilir. Eh müşteriyi bazen memnun etmek en doğrusuda olmayabilir. Ki sadece kendi doğruşarınız temel olarak yaptığınız bir çalışma da, çok bencil bi çalışma olacaktır. *liseden söz etmiyorum.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoboni Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ilk bakışta güzel gözüküyor fakat gözüme çarpan bir takım hatalar var(bkz. adam olmadım bari eleştirmen olayım). adamlar sanki sevişiyormuş gibi bir tutum içerisindeler özellikle çantalı adam of :P. neyse perspektif ile ilgili sorunlar var. çantalı adama sanki aşağıdan bakıyoruz, diğer adama da sanki yukarıdan bakıyoruz gibi. bilmem anlatabildim mi? soldaki adamın gömlek boynun bir parçası gibi olmuş sanki boyunda yaka dövmesi var hissi veriyor. üç boyutluluk hissi vermiyor. akademide olsaydın 2 alman normal diyebilirdim ama lisede böyle çizebilen kaç tane adam var ki? ben 4 veriridim. ısrarla(bkz. adam olamadım bari eleştirmen olayım) ha ben kim miyim? şu an için yalnızca kafa çizen ve gelecek vaadeden bir garip adam. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 senin resim ögretmeninin sebebi neydi acaba ? şahsi fikrim resim gayet güzel , 2 den cok daha fazlasini hakediyor. Herif Picasso yu görse bu ne deyip 1 verirdi herhalde. [signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. [Bu mesaj Kraaz tarafından 21 Ocak 2005 13:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 cok guzel sadece open adamin yanagindaki golge garip durmus yanagi belirtmeye calismissin belkide bilmiyorum ama garip duruyo ... ellerine saglik[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waxman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 yahu belki adam Fransa'da güzel sanatlar akademisinde okuyo 2 almış,nerden bilionuz,alla alla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar