axedice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Senko senin ingilizce bilmemen karakterine hiç uymuyor ya. Acaba ispanyolca almanca falan biliyor olabilir misin? Fransızca belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Vulevukuşe avek mua senko? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 git son gun ne olacak. masani toplarsin pcni elden gecirirsin vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 dreagloth said: di said: senko said: guzel fiyat darisi benim basima :) Gel diyorum gelmiyosun duduk. bana de geleyim, ama yol yemek sigorta alırım Geliyosaniz bile bana gelmiyonuz lan. Is bulup is kurup geliyonuz. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 davay davay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Rıdvancım kaxak elektrik yokmuş orda, seni bağlayan bi konu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 ben küçük bir cafe açabilirim sadece et üzerine anlaştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 di said: Ya bu arada oyle hayal satmis gibi olmayayim ama Londra'da calisacak IT'ci icin oyle cok aman aman bi para degil £300/gun. Kotu degil ama oyle vaay cok super denilecek gibi de degil. Diger yandan Java/C++ developer'lar icin 600/gun'e kadar yolu var rahat rahat. Bu arada pound kazanip pound harciyosunuz + vergi oduyosunuz derken baya bi kirpiliyo aldiginiz para. Gunde 300 alsam 3 aya ev taksidine girerim diye Turk kafasi hesaplar yapmayin yani hic. ayiptir sormasi ama eline kalan net para nedir günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 1 Seterlin 4 Tl küsür yani. Günlük 1200 TL, %50 kırpılsa 600 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Daily rate ustunden hesap yamadim hic ama; Sirketine giren paradan sirket masraflari cikinca kalan ustunden %20 corporation tax oduyosun. Onun haricinde sirketten kendine aldigin para icin; ilk 10K vergiden muaf. Sonraki 32K icin de yine bi %20 oduyosun. 32K'yi gecen kismi icin %40, %50 diye gidiyo ne kadar para cektigine bagli olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Remus said: 1 Seterlin 4 Tl küsür yani. Günlük 1200 TL, %50 kırpılsa 600 TL. olay o degil ya. yani atiyorum almanyada 1k euo kazaniyorsan 1k tl gibi düsün. 1k euroyu almanyada kazanip trde harcamiyorsun. öyle bir denklem yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 ingiltere vergiyi en koklu kosenlerden..catir catir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 dreagloth said: ben küçük bir cafe açabilirim sadece et üzerine anlaştık ne cafesi olm java yardırcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 maaşınla kaç simit alıyorsun onu söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 senko said: dreagloth said: ben küçük bir cafe açabilirim sadece et üzerine anlaştık ne cafesi olm java yardırcaz java cafe ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Bizim burda günde 300 Tl genel müdürler kazanıyor. Aşağı yukarı 7000TL bürüte geliyor Aylık. Bizde vergi %30'larda. 1 Euro 1 Tl gibi neden düşünüyüm? Bizde bir kilo et 40 Tl mesela Almanyada kaç para? 40 Euro değildir. (lüks ürünlere girmiyorum bile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 sizin ora nere 7k brüt ney :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 7k brüt ne gerçekten ya, fakirhane mi işletiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 axedice said: Rıdvancım kaxak elektrik yokmuş orda, seni bağlayan bi konu değil. hintliler yuzunden de trenler kori kokuyormus, ikimiz de kaldik burda :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Tıbbi Cihaz Sektörü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 300 pounddan vazgeçmek mi, 30 pound için londra millet birbirine pıçak çekmiyor mu yav. istanbulda adam öldürme alt sınırı 10 liraya kadar inmişti en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Devlet yardimi ve sosyal haklar nispeten duzgun islediginden olmuyo o tip seyler (ya da biz gormuyoruz) ama paranin ne kadar oldugu onemli degil ya. Konuyu actigim gunun aksami butce gerekcesiyle 2 kisi isten kovuldu mesela. O gun isim bitmedigi icin ertesi gun de geldim ama kovulma olayi ertesi gun olsaydi ve oylesine "giydir gitsin" kafasiyla gelseydim dokunurdu cunku o kisilerin kovulmalarinda payim oldugunu dusunurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Seele said: Remus said: 1 Seterlin 4 Tl küsür yani. Günlük 1200 TL, %50 kırpılsa 600 TL. olay o degil ya. yani atiyorum almanyada 1k euo kazaniyorsan 1k tl gibi düsün. 1k euroyu almanyada kazanip trde harcamiyorsun. öyle bir denklem yok yani. Orası öyle de, yine de rakam olarak aynı maaşı pound cinsinden alsan daha rahat ediyorsun bariz. Bigmac index gibi kahve index yaptım misal, Starbucks kahve 7-8 TL TRde, 2.70 pound filan Londra'da. TR de 6000 TL alıyorum, 6000 pound u Londra da alsam bariz daha rahat yaşarım. (Kira hariç, orada acımıyorlar) ETA: Daha az cahil versiyonu: PPP ile Exchange Rate Parity bir değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 ingiltere de degilde turkiye de 6k pound alsak iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 tecrübene göre hayvan gibi para alıyon it herif, gözün doysun lan. ne pis boğazmışsın sen be. olm bu adamı(senko) çağırmayın yanınıza falan. maaşınıza göz diker. daha geçen gün benim sağlığımla oynadı para için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar