Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 arkadsalar bi hatun war hane fılmlerde olur ya ilk goruste ask kardesım rüyalarıma giriyo kız kıza cıkma teklıfı ettım mırın kırın ettı ama galıba onunda bende gonlü war neyse ama kız bana benı sevdıgıne ınandır dıyo nabıım allah askına inanmıycksınız hoparlörlerden bagırıcam yane okulda pls yardım[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bence en mantiklisini sen söledin git bi megafon edin kendine sonra bagir en guzel kanit askin kaniti mi olumus ya bu yeni nesil öldürcek beni..tmm yaslanmis olabiliriz ama bu kdr mi dei$ti dünya?[signature][hline]Artık ne gündüz ne gece var bana.. Döktüm güllerimi çıkmaz sokaklara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bırak kendi işini kendi haLLetsin , o senin onu sevdiğine zaten inanıyor ama neden inandığını çözemiyor. Senden de bu sorusuna cevap istiyor , bırak kendi buLsun. Tabi bu akLa geLen iLk ihtimaL , bir de ikinci ihtimaL var onu hiç sorma :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 walla aklıma gelmedı de dııl ne o senı yarı yolda fln mı bıraktılar gıbılerınden bı ıkı soru sordum yoo fln dıyo da kesın wear ole bııs yoksa ben daha once cok hatunla cıktım hemde severek cıktım da bu kadarı nı da yapmadı hıc biri ;)[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 beni sevdiini kanıtla ne demektir ya.nasıl yaklaştın sen bu kızın yanına?kız başka bişey mi anlıor ala ala.. seviorum hoşlanıorumki geldim sana çıkma teklifi(çıkma teklifi...peeh) ettim.sabır sabır...[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 sana göre sevgi neyse, ona bunu anlat ve aralarında bir bağlantı kur.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 5 dakka görebilmek için kapısına git ben yaptım 2 kere etkili oluyo :)[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 kızda potansiyel varmı kesin sen onu söyle bize ..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 kardesım kız afet o kadar diim pişt sulanmayın :D[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: Dwinz, 19 Ocak 2005 13:27 tarihinde demiş ki: beni sevdiini kanıtla ne demektir ya.nasıl yaklaştın sen bu kızın yanına?kız başka bişey mi anlıor ala ala.. seviorum hoşlanıorumki geldim sana çıkma teklifi(çıkma teklifi...peeh) ettim.sabır sabır... hay azınla bin yaşa çok doru söledin de annamıyorum artık nedır bu aşırı israr okulun yemekhanesınde dudaklarına yapıstım hane gerı ceker ya kendını cekmedı hatun daha sora dedıgıne bak .. ya bu öpüşme meraklısı hiç öpen olmamıs yada bu şey. :)[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tugbaZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bence yanında çok ciddi asla sululuk yapma ve ona her fıratda bekliyorum de ama çok sık olmasın dostu keşke ben senin yerinde olsam işin çok kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 kasma cool ol bi kerem!!! ben sana duygularimi acikca söledim inanip inanmamak sana kalmis gibilerinden sekilli bi geri dönüs yap kiza.Ondan sonra konuyu nadasa birak.Kiz eger seninse direk gelir,ha eger gelmez ise zaten hic senin olmamis demektir ;)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 eheh, herşey öpüşmek değildir fransua.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: paspatur, 19 Ocak 2005 16:05 tarihinde demiş ki: kasma cool ol bi kerem!!! ben sana duygularimi acikca söledim inanip inanmamak sana kalmis gibilerinden sekilli bi geri dönüs yap kiza.Ondan sonra konuyu nadasa birak. +1 :-)[signature][hline]I need u like a devil needs sin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: Fransua, 19 Ocak 2005 13:47 tarihinde demiş ki: hay azınla bin yaşa çok doru söledin de annamıyorum artık nedır bu aşırı israr okulun yemekhanesınde dudaklarına yapıstım Eğer böyle birşey yaptıysan senin bi tarafın çok kalkmış ve (bence) böyle bir davranış çoğu kız tarafından iyi karşılanmaz. Buda o kızın sana bunu demesini gerektirmiş olabilir.[signature][hline]a death defying root... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 çicek al seni seviyorum diye çık karşısına[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bence hiç bisi yapma bekle.. yada kizin dudaklarina yapis.. %100 cevabini alirsin o zmn... garantii...:):)[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: Fransua, 19 Ocak 2005 13:47 tarihinde demiş ki: okulun yemekhanesınde dudaklarına yapıstım said: Doo_m, 20 Ocak 2005 00:52 tarihinde demiş ki: yada kizin dudaklarina yapis..[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Fransua, 19 Ocak 2005 12:47 tarihinde demiş ki: arkadsalar bi hatun war hane fılmlerde olur ya ilk goruste ask kardesım rüyalarıma giriyo kız kıza cıkma teklıfı ettım mırın kırın ettı ama galıba onunda bende gonlü war neyse ama kız bana benı sevdıgıne ınandır dıyo nabıım allah askına inanmıycksınız hoparlörlerden bagırıcam yane okulda pls yardım en iyi taktik bi daha teklif et eger yıne burun kıwırırsa tmm de gıt kız o zmn baay ici burkulcaktır sonra yanına gelcektir (...TAKTİK..);)[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester [Bu mesaj Cheester tarafından 21 Ocak 2005 17:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 oha! artık öle pat diye yapışılırmı hele bi kıza :) (başka neye yapışacaksa sanki) acaip kötü olmuş sanmıyorum kabul etsin artık.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. benn zarhojj diilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bu isler zor isler takil biraz.arkadaslik kur gez dolas.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Eheheh .. çok basit abi.. bak şimdi dediklerimi iyice yap.. şimdi ilk işin '' Komşu Kızı'' fliminin en sonunda çalan 2 müzüğü de bulcan .. Sonra bu müzükleri çalacak güzel bir aletin olacak.. bilgisayar falan .. Sonra kızı eve davet edeceksin .. (tabii .. evde yalnız olcen) Sonra evde küçük bir yemek sofrası hazırlıyacan .. yemek olarak tercihim bira ve meze çesitleri falan .. sonra kız eve geldiğinde yemek yiyeceksiniz .. sonra yemek bitince bascan tusa .. çalcak o flimin sonundaki müzükler ... sonra kız zaten bitmiş olcek sana .. zeten içkinin tesiriyle söyle içinden gelenleri be kardeşim.. kim tutar seni :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 kayip_cocuk sence her önüne gelen kız eve gelirmi? lol zaten eve gelse bişi kalmamış demektir.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Xharloan Abi.. sen illa kızı zi..mek için getirmiyecen ki eve .. zaten yazıklarımın bu işle bir alakası yok .. sadece teklif etmek amacı ile .. ne bileyim .. yok montun evde kalmış de .. yok sana birşey almıştım evde unuttum de .. falan ... [Bu mesaj kayip_cocuk tarafından 22 Ocak 2005 00:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 abi kız senin düşündüğü gibi anlamaz işte eve çağırınca hele bi doğru dürüst arkadaşlık bile yokken yapma gözünü seveyim.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar