Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Berserk - Yeni bir paticik alt grubu ?

Magic

Öne çıkan mesajlar

selam
manga=japon çizgiromanı dır. birçok animenin ilkönce mangası çıkar.çok tutulan mangalar anime olur.
mangalarda hikayeler daha ayrıntılı anlatılır.
bazen manganın tamamı animeye çevrilmez.hikaye mangada devam edebilir(örnek berserk)
mangalar senelerce sürer.berserk 1989 dan beri sürüyor.şuan 27. cilt i çıktı..(çıktıktan hemen sonra fan grupları tarafından ingilizceye çevriliyor)

manga ve animeler için özelden bana ulaşabilirsin...[signature][hline]www.kitap.perisi.com
www.kitaplarin.efendisi.com
www.daredevil.efsanesi.com

türkçe anime altyazıları için

http://animetr.port5.com/altyazilar.html
ugrayın sizide türkçe altyazı yazmaya davet ediyoruz..

türkçe mangalar için
http://www.flameriders.com

1100 cdlik ve 40 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız
mailim:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
hawks tan başka birde evil_genius grubu mangalarını çeviriyor galiba. buradan hawks'ın adresini aldım. merak ettiğim hawks da volume 4-26 var. peki volume 1-3 ne oldu? yoksa o seyrettiğimiz animeler volume 1-3mü?
değilsede bana volume 1-3 ü indirebileceğim torrent sitesini verebilirmisiniz? (aradım ama bulamadım.)
hawks birde 27 den sonra yayınlamamış. gördüğüm kadarıyla 28 ve 29 çıktı. hatta chapterlar şeklinde çıktı. evil_genius grubu çıkarmaya devam ediyor herhalde. ama onlarında sitesini bulamadım. nereden indiriyorsunuz chapterları adres verirseniz sevinirim.[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece]
Sosyal ağlarda paylaş

hawks tan başka birde evil_genius grubu mangalarını çeviriyor galiba. buradan hawks'ın adresini aldım. merak ettiğim hawks da volume 4-26 var. peki volume 1-3 ne oldu? yoksa o seyrettiğimiz animeler volume 1-3mü?
değilsede bana volume 1-3 ü indirebileceğim torrent sitesini verebilirmisiniz? (aradım ama bulamadım.)
hawks birde 27 den sonra yayınlamamış. gördüğüm kadarıyla 28 ve 29 çıktı. hatta chapterlar şeklinde çıktı. bilgi verirseniz çok sevinicem

[Bu mesaj Odune tarafından 20 Ocak 2005 16:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Evil_Genius un adresleri bunlar

IRC: #[Evil_Genius] @ irc.irchighway.net

And BT: http://evanidus.ath.cx:7421/[signature][hline]www.kitap.perisi.com
www.kitaplarin.efendisi.com
www.daredevil.efsanesi.com

türkçe mangalar için
http://www.flameriders.com

1400 cdlik ve 50 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız
mailim:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
1len 3 animelerdeki olayların başı maziyi anlatmadan öncesi[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.

Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Virus, 20 Ocak 2005 19:12 tarihinde demiş ki:
1len 3 animelerdeki olayların başı maziyi anlatmadan öncesi

ne gibi başı animede anlatılan olardan daha eski olaylardamı var? pek inasıl bulurum bunları??[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Şimdi şöyle
Anime 1. episode = Manga 1-3volume (Animedeki bölüm ve fazlası)
Anime 2-25. episode = Manga 4-13ün ortası[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm

Sosyal ağlarda paylaş

bu hawks ya da evil genius'un e2dk linkleri var mı acaba? 750mb indirdim 1-26'yı, japonca çıktı. öyle resimlerine bakmakla yetiniyorum anaokulu çocukları gibi.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Sam irc kanalından oldukca hızlı bir şekilde çekebiliyorsun[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...