Magic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Selamlar, 25 bölümlük, bomba gibi bir animeydi berserk. Türkiye'de gerekli fan kitlesini hiç bir zaman toplayamadı ve birileri el atmadığı sürece toplayamayacak gibi. Türkiye'de bir yerlere gelebilmesini sağlamak, bir şekilde elimizde olanları paylaşmak niteliğini taşıyan bir internet sitesinin öncülüğünü başlatmak istedim burdan. Yazı yazacak, bazı dosyalar için host açabilecek, elindekileri paylaşabilecek tüm berserk fanlarını bu projenin altında toplamak isterim. İlk olarak paticik'e başvuracağım bu iş için, bir alt grup sağlanabilirse burda yapacağım. Burda, bu işi yapabilecek insanlar var mı ? Görüşleriniz neler ? [Bu mesaj Magic tarafından 13 June 2003 11:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 tam olarak ne için alt gurup yapıcaksın tam anlıyamadım, sadece berserk için mi yoksa anime için mi ?[hline]divine sarcasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Sadece berserk için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 IKEEEEE!!![hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 *!grudge'un eline bir bardak soğuk su tutuşturur* aman diim, kendine gel yiğidim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legandary Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 berserk ne biraz açıklarmısın daha önce hiç görmedimde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ayi daocta[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Berserk, Kenturo Miura tarafından yaratılmış bir manga kahramanı. Manga'nın ilk 3 serisinin ardından, satışların yüksek olması sonucunda anime'si yapıldı. 25 bölümlük bir anime serisi, 24 bölüm olan ve hala süren bir manga serisi bulunuyor. Ölü bir anneden yaşam bulan Guts'ın, yaşan hikayesini konu alıyor seriler. Daha fazla detay için anime'leri bölüm bölüm indirme girişiminde bulunman tavsiyemdir. Black Swordsman : 1. Seri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Bone, resimdeki abi sana birini hatırlattı mı ? ;) Kaan'dan sonra bir tane daha exalted oynatan bulunabilse keşke be abi.. Ben oynatmaya başlasam ilk başlarda paso bizim grubu çıkartıcam millete, o yüzden yapmakta istemiyorum.. ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: BonePART, 13 June 2003 16:55 tarihinde demiş ki: GRIFITHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH lutfen GRIFISÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ :-p[hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Şşşttt ne yapıyon magic oyle paticik alt grubu felan lafları ne o oyle derin devlet gibi. Sen bizi çırmıklatçan mı? Nedir amacın? *!Korku ile etrafı keser* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 bu arada mangasi hala yayımlanmaya devam ediyor... url bilen varsa , verirse sevinilesi olur.....[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Bunun dvd sini gören var mı hiç Türkiye'de. Ben internetten çektim bütün bölümleri de hepsi ayrı formatta kimi mpg, kimi asf kimi de divx ve görüntü kalitesi de pek iyi değil. Ama hiç düşünmeden söyleyebilirim ki şimdiye kadar izlediğim en iyi animeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Berserk in 25 Anime sonrada 25 Volume Manga sını okumaktan gurur duyuyorum hoho ! 26 da çıkacak yakında.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 said: Magic, 13 June 2003 16:48 tarihinde demiş ki: 25 bölümlük bir anime serisi, 24 bölüm olan ve hala süren bir manga serisi bulunuyor. 25, çıktı şimdi 26, çıkıyor 25 Troll lerle battle in devamı.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 hehuyy gaza geldim indireyim bari $unu sharereactordan[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Anime den sonra Manga ya devam etmek lazım ama kesinlikle Anime le sınırlı kalınca Berserk in sadece başlangıcını goruyorsunuz Gatsu nun Dragon adlı kılıcı ile (3m, 50kg. bişey) neler yaptını gormek gerekiyor yoksa Berserk biliyorum demek mubah değil. Mesela Anime de Berserk in en onemli karakteri gozukmuyor Skull Knight.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Super bir dizi Berserk. Ozellikle Guts `i izledikten sonra, kendimi tutamayip Great Sword kullanan bir Fighter yarattim - ki arkadas Huge Sword a benzer bisey kullaniyor. Manga serisi gayet basarili. Fakat sunlari PDF olarak okumak beni bayiyor, bir turlu konsantre olamadim o yuzden.. Bir ara safi bu yuzden Amazondan teker teker ismarlamayi dusunuyorum.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 PDF değilde jpg halinde olanları var bende. Baskısını düşündüm bir ara, hala düşünüyorum. Elime yeterli para geçirebilirsem hepsini bir cilt yapıcam mangaların.. Aman diim. 26'ıncısı çıkmış yahu! 362 mb'mı ? Ne yaptılar be yüksek kalite falan diyipte geçirmişler megabayt olaraktak! Hay bin kunduz..[hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 26 çıkmadı diye biliyorum ben ? 25 dediğin kadar ama.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 harbi çıkarmışlar 26. [Bu mesaj -overdose- tarafından 04 January 2004 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 26 diye indirdim 25 çıktı içinden .. hay allahim yaa.. :([hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum [Bu mesaj hired_gun tarafından 04 January 2004 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 26'yı bitirdim, neden Berserk ortaya çıkıyor bariz. Ohannes oldum. Sufer sufer, spoiler vermiim gidin indirin...[hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 verme :d ben btn olayları 4 kere okuyarak Manga yı çozdum o yuzden merak ediyorum devamını mesela Skull Knight in kim oldunu anladım tam olarak.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 350 mgb lik High Quality mi 60 mgb lik Low Quality mi çektin ? Low çektin sanırım bu kadar çabuk izledine gore :) bi yanlışlık olmasın 26 şimdi Troll lerin Den de başlıyor değilmi.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar