Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Berserk - Yeni bir paticik alt grubu ?

Magic

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

25 bölümlük, bomba gibi bir animeydi berserk. Türkiye'de gerekli fan kitlesini hiç bir zaman toplayamadı ve birileri el atmadığı sürece toplayamayacak gibi.

Türkiye'de bir yerlere gelebilmesini sağlamak, bir şekilde elimizde olanları paylaşmak niteliğini taşıyan bir internet sitesinin öncülüğünü başlatmak istedim burdan.

Yazı yazacak, bazı dosyalar için host açabilecek, elindekileri paylaşabilecek tüm berserk fanlarını bu projenin altında toplamak isterim.

İlk olarak paticik'e başvuracağım bu iş için, bir alt grup sağlanabilirse burda yapacağım.

Burda, bu işi yapabilecek insanlar var mı ?
Görüşleriniz neler ?

[Bu mesaj Magic tarafından 13 June 2003 11:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Berserk, Kenturo Miura tarafından yaratılmış bir manga kahramanı. Manga'nın ilk 3 serisinin ardından, satışların yüksek olması sonucunda anime'si yapıldı.

25 bölümlük bir anime serisi, 24 bölüm olan ve hala süren bir manga serisi bulunuyor.

Ölü bir anneden yaşam bulan Guts'ın, yaşan hikayesini konu alıyor seriler. Daha fazla detay için anime'leri bölüm bölüm indirme girişiminde bulunman tavsiyemdir.

Black Swordsman : 1. Seri

Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
Anime den sonra Manga ya devam etmek lazım ama kesinlikle Anime le sınırlı kalınca Berserk in sadece başlangıcını goruyorsunuz Gatsu nun Dragon adlı kılıcı ile (3m, 50kg. bişey) neler yaptını gormek gerekiyor yoksa Berserk biliyorum demek mubah değil. Mesela Anime de Berserk in en onemli karakteri gozukmuyor Skull Knight.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again.
Sosyal ağlarda paylaş

Super bir dizi Berserk.

Ozellikle Guts `i izledikten sonra, kendimi tutamayip Great Sword kullanan bir Fighter yarattim - ki arkadas Huge Sword a benzer bisey kullaniyor.

Manga serisi gayet basarili. Fakat sunlari PDF olarak okumak beni bayiyor, bir turlu konsantre olamadim o yuzden.. Bir ara safi bu yuzden Amazondan teker teker ismarlamayi dusunuyorum.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net
Sosyal ağlarda paylaş

PDF değilde jpg halinde olanları var bende. Baskısını düşündüm bir ara, hala düşünüyorum. Elime yeterli para geçirebilirsem hepsini bir cilt yapıcam mangaların..

Aman diim. 26'ıncısı çıkmış yahu! 362 mb'mı ? Ne yaptılar be yüksek kalite falan diyipte geçirmişler megabayt olaraktak!

Hay bin kunduz..[hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...