dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Çok uzun yıllardır istiyordum anca para bulabildim de geçen yaz denedim bu yaz eğitimine falan katılayım istiyorum İstanbul'da bu konuda nerelerle görüşebilirim? Hangi gruplar vardır? Şehirfırsatın da şöyle olaylar var; http://www.sehirfirsati.com/deals/istanbul/marmara-sualti-merkezi-1-3/60665826 yararlı olur mu? Ya da gel lan bize katıl diyecek dalış tutkunu yiğitler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 ben BÜSASta 1 yıldız bröveliyim, gidiyorum bahar yaz kış gezilerine dalmaya, ama okul dışından eleman almama gibi bir mottoları var. Gel derdim yoksa eğlenceli de oluyor geziler. dediğin şehir fırsatı falan...onlar havuz dalışı yaptırıyorlar eğitim maksatlı. gezi olayları var mı bilmiyorum. Galatasaray Üniversitesinde bir arkadaşım var dalıyor o da, ona bir sorarım. alınıyor mu dışardan diye? *bröve mi almak istiyorsun yoksa 6-7 metre dalış yapmak mı, discovery şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Bahçeşehir tarafından tuzlaya kadar bir çok yerde dalış okulları mevcut. Geçen sene bizde bakmıştık , grup dağınık oturduğu için karar veremedik. Gidebileceğin mekana göre arat googleda okullar çıkar , teker tekar konuşup fiyat alman en temizi olacak. Her sezon fiyatları değişir bu tür eğitimlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 bröve almak istiyorum. Eniştem BÜSAS'da eğitmenlik yapmış da ona sormuştum o da dışarıdan almıyorlar demişti :( yani şehirfırsatında yassıada falan diyor da güvenemiyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 dusuncelihayvan said: Eniştem BÜSAS'da eğitmenlik yapmış da ona sormuştum o da dışarıdan almıyorlar demişti :( aaa kim kim?? tanırım belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar