BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 yav said: BabacumMostors said: ben şunu merak ediyorum, şimdi bu arakdaş kredi çekmiş eyvallah yola düşmüş ona da eyvalla e bu adam daha sonra o krediyi nasıl ödedi/ödeyecek, yolculuk ne kadar sürdü, döndüğünde iş bulaiblirdi mi yoksa ücretsiz izne mi ayrıldı nedir yani? ben götümü kaldırıp gitmeye çekiniyorum bi de döndüğümde işsiz kalırsam naparım diye düşünüyorum, zaten bedelli vs için çektiğim bir kredi var ödüyorum para birikmiyor (zaten biriktirebilecğeim o kadardı o da askerliğe gitti kafa kafaya geldi) abi çok merak ediyorum isnanlar nasıl böyle gezebiliyor evlenirken yerleşik hayat kurarken ne kadar harcadığını düşün abi o zaman insiyatif alma işi bu tamamen yani bel altı vurmak gibi olmasın da böyle :D e evlenenler de gidebiliyor, hoş onlar evlilik borcunu harcını hallektiten sonra gidebiliyor daha çok da eheh "ya hallederiz" finansal konularda benim için en ters cevap :P hani mesleki bir alışkanlık değil, çocukluğumdan beri cebimde ne kadar var, düzenli gelen harçlık ne kadar, ne almak istiyorum ve nasıl finanse edebilirim (tamam 11 yaşındayken insan finanse etmek demiyor da anladınız) diye sorgulayıp ona göre hareket eden biriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 inanılmaz sıg ama eglenceli amacıda sıg olmak sanırım ondan sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 mesela bende motor yok ama otobüs tren otostop gibi seçenekjlerle ilerleyip kalacka yeri de couch surfingden ayarlayaiblirim (bu şekilde orta avrupa gezmiş arkadaşım var daha yeni gitti geldi) ama sıkıntı bu gezme olayı, 2-3 ay gitmek hani parasını ayarlasan bile o kadar zamanın olmuyor mesela japonyaya doğrudan uçakla değil de gürcistandan çıkıp roadtrip kafasıyla gitmek, işte otobüsle rusyaya falanca kente sonr ahazarın kueyinden özbekistana geç oradan bilmemnereye diye bu da nereden baksan 1 ay olur git gel millet ücretszi izin alıp gezebiliyor böyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 das soz konusu haber.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 sonunu dusunme ildo, bas git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 elma said: orc_lord said: Hollandalı asıl senin yolculuk ne zaman başlıyor? :D Gelecek hafta kanka, bu sefer gezilerim Tallinn gezimize benzemeyecek, acayip şeyler yapcam =) Yaa merkezine gidiyorsun yapılmaz mı yapılır tabii :D Doktora falan en iyisini yaptın valla başarılar şimdiden (tu) PS Tallinn gezilerimizde o kadar kötü değildi yahu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Bence hiç bir şeyi kafamıza göre yapamıyoruz sanki son yıllarda bu sürekli çıkan "işini bıraktı gitti" "istifa etti gitti" gibi haberlerde mainstream olmaya başladı. Neden 1 sene boyunca her yeri gezeyim ki benim imkanım olsa 3 hafta çalışır 1 hafta gezerim. Var mı öyle bir iş tabi ki yok. Çünkü herkes ya kendisi zengin olmak zorunda ya da patronlarını zengin etmek zorunda. O yüzden ya 2-3 sene boyunca gezeceksin öyle atılcaksın iş hayatına veya para biriktirip gezeceksin ki bence en mantıklısı her ay 1 hafta istediğin gibi gezebilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 hayret elmeanın vidyolarından birini beğendim sonunda sffds ayrıca vidyoya bakmadan yorumlara baktım niye sipastik telefon şakalarındaki küfür eden adam vidyosuymuş gibi yorum yapmışınız ki? ingiliz beyefendisi gibi mi konuşuyosunuz siz hayırdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Resmen gezi programi izletti adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 amen diyorum o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 BabacumMostors said: ben şunu merak ediyorum, şimdi bu arakdaş kredi çekmiş eyvallah yola düşmüş ona da eyvalla e bu adam daha sonra o krediyi nasıl ödedi/ödeyecek, yolculuk ne kadar sürdü, döndüğünde iş bulaiblirdi mi yoksa ücretsiz izne mi ayrıldı nedir yani? ben götümü kaldırıp gitmeye çekiniyorum bi de döndüğümde işsiz kalırsam naparım diye düşünüyorum, zaten bedelli vs için çektiğim bir kredi var ödüyorum para birikmiyor (zaten biriktirebilecğeim o kadardı o da askerliğe gitti kafa kafaya geldi) abi çok merak ediyorum isnanlar nasıl böyle gezebiliyor Ben erasmus'la yüksekte tezde gittim, 525 euro veriyorlardı ayda. Bir de 500 lira limitli kredi kartım vardı. Bayağı bi gezdim, tren istasyonlarında, havaalanlarında vs. yatarak. Sonra işe başladım, bu sefer de sempozyumdu bilmem neydi yine gezdim. Ayrıca erasmus staff training mobility var, sürekli başvurabiliyorsun. Bu sene erasmus internship mobility'i kazandım, 2 aylığına istediğin yerde staja yolluyorlar. Yazın arkadaşlarım evlenecek, biraz da sıkışığım diye vazgeçtim :P Özetle son 4 senedir geziyorum, cebimden 5 kuruş harcamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ben başvursam alırlar mı erasmus staja? hazır deneyimim de var erasmusta stajdayken iş arayabilior musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 abi tamam da adam zaten erasmus için gitmiş gitmişken gezmiş, hani parayı halletsek işten ayrılmayı halledemiyoruz, ücretsiz izin almadan gidebilmenin tek yolu istifa etmek, geri gelince de iş bulmak hangi meslek abi bu gidiyorsun gexzip gleiyorsun sonra tekrar işe gireibliyorsun hayat standardını düşürmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ahaha baklavayla mercedes almaca :D http://www.youtube.com/watch?v=TjRVBnOzZRs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ya bi de ne kadar gereksiz muhabbet yapıyorsunuz gerçekten. yok kredi çekmiş de nasıl ödemiş de..adamın facebook sayfası var girip bir bakın sponsor ile gidip geziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 moriarty said: en yakın arkadaşımdır kendisi. senin arkadaşın yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 sus köpek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Cons said: moriarty said: en yakın arkadaşımdır kendisi. senin arkadaşın yok senin var sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 senko said: ben başvursam alırlar mı erasmus staja? hazır deneyimim de var erasmusta stajdayken iş arayabilior musun? Lan git iş arıyorum diye trolleme kimseyi, yerinden memnunsun ya da inanılmaz üşengeçsin sdfsaag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 yurtdisina cikmak istiyorum benimle birlikte calisanlar dunyayi gezdi resmen, ben max kirsehir santral, ulus santral gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 aga zenginsin hic birseye ihtiyacin yok. koy cebine parani gez tatava yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 yurtdisinda gezmek ile yurtdisinda calismak ayni sey mi bebeyim benim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 babanın jeti kaçır bi gece git avrupaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 yurtdisinda yasamak cok zor onu gecicen. paran varsa gezer zevkini alirsin. imkani olan 6 ay staj yapsin zaten belli oluyor anya konya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 turkiye harika ama gormen lazim gecici bir durum mu bilmiyorum ama su aralar attigim her adimda tiksinmeye basladim bu ulkeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar