Esh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Taylandda deniz urunu yok mu olm ne kfcsi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 turistler için olan "yumusatılmıs" yemeklerden yok burda, hardcore thai yemekleri direk. yenilmiyoro baharat ve soslar. aclıktan gebericem ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 iyi ya bisi olmaz en son domuz gibi olmustun kilo verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Ya şimdi şu var sen mesela yanma derecesi en yüksek yağları al (hayvansal yağlar) yemeklerini bir anda yakarak bu yağlarla pişir bu da zararlı. Yemekleri her zaman en kısık ateşte pişirmek gerek. Bende şunu diyorum hani dışarıda patates yiyeceğinize suçluluk duymadan evde en kısık ateşte bir miktar patatesi tuzlayıp (deniz tuzu tabi ki) ketçapsız veya diğer zararlı soslar olmadan yiyebilmelisiniz. Belki vücudunuzun potasyuma ihtiyacı var abi ondan canınız ondan patates çekmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Seele said: iyi ya bisi olmaz en son domuz gibi olmustun kilo verirsin. http://www.anime-evo.net/wp-content/uploads/2012/07/fairy-tail-132-138-02.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 ehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 http://media.giphy.com/media/3pkEI92IhP7gc/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 QUARTERPOUNDER I SÖYLEDİM AMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Esh said: Asdfsd olm bildigin duman cikiyo lan zeytinyagindan, nasil daha saglikli olabilir kizartilirken? Ege koylusu zeytinyagi kizartir yillardir, 100 yasini da gorur ama yine de sacma geliyo bana. ay çiçek hiç uygun değil zift gibi yapışıyor sıcağı görünce zeytinyağı gine karbona filan dönüüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Laurelin said: Kizartmayi komple cikaricaksiniz hayatinizdan eger saglik onemli diyorsaniz Meanwhile in thailand: Gene aksam yemegi saati yaklasiyor... Opsiyonlar Kfc Pizzaci (nugget, carbonare veya margarita) Oda servisi (sphagetti blogneise veya berbat hamburger) Sokak restorani (icinde ne oldugunu bilmedigim ve kokusu bile tahammul edilemez olan yiginla yemek, baharat overdose ve balik yagi garanti) Keske yemek yemeden yasiyabilsek :( amari watergate otelde kalırdım bangkoktayken.son gittiğimde holydan inn. her ikisinin mutfağı da yenilebilecek şeylere sahipti. ben genellikle haşlanmış köri,havuç...makarna çeşitleri...fransız soğan çorbası yerdim...bol bira da üzerine... yoksa o sokaktaki şeyleri bizler yersek ölürüz.aman diyim.sakın!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 taylandin en kotu koyunde bile cok guzel tavuklu, karidesli noodle falan yapiyorlar wokta. ya da fried rice&chicken göttüür 30 baht Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Zeytinyağında yapılan kızartma daha sağlıklı ayçiçek yağına nazaran, araştırmalarıma göre. Yanlışım varsa düzeltin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 cmt hayvan gibi yedim yine. pazar da oglen kiremitte pastirma, ekmege yag, bal falan surdum. bandim pastirmaya ekmegi. aksam da aciktim ama yemiyim dedim kac gundur hayvanlastim resmen. sonunda dayanamadim cayla 2 gofret yedim yine abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar