Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hayattan alıntı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Kalhiae, 23 Ekim 2004 05:04 tarihinde demiş ki:
O adam dondurma mı yiyor yani?

ne tat alıyor ondan anlamıyorum ki,
alsın eline kaşık (tatlı veya çorba, farketmez) yesin
insan bir tat da alamaz ki öyle parande ata ata yerken..
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 23 Ekim 2004 13:52 tarihinde demiş ki:
ne tat alıyor ondan anlamıyorum ki,
alsın eline kaşık (tatlı veya çorba, farketmez) yesin
insan bir tat da alamaz ki öyle parande ata ata yerken..

Bizde açıklamaya çalıştık ama küçük objeleri göremeyecek kadar sarhoştu kendileri.[signature][hline]I'd like to try to live my life again.
I'd like to see where I was going wrong.
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 22 Ekim 2004 01:29 tarihinde demiş ki:
Valla yakınlarımı arıyorum, geliyolar.
Aile olayından bahsediyorsan, bizim aile o olayda pek iyi değildir.Görmeyiz fazla birbirmizi heh.

aynen bizde de öyle yalnız kalmak çok güzel bi de ütü problemi olmasa

kafayı çek kus kafayı vur yat sabahta köpek gibi temizle evi...
Mesaj tarihi:
ütü bizde sorun olmuyo gelen kızlara yaptırıyoz[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
güzel anlatmışsın bende çok özlüyorum henüz lisede olmama rağmen[signature][hline]Demon_of_Hell, 26 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki:
fantezilerimden biride taş gibi bir ayşe teyzenin gelip üstümdeki elbiseleri caaarrrtt diye yırtmasıdır...
Mirage Icq'da demiş ki:
Predator (10:17 PM) :
terminale gittim çok iyi bir film ya
Mirage (10:17 PM) :
terminalör?
Mesaj tarihi:
Oy oy oy. daha 20 gun oldu uniye başlayalı yurtta kalıyorum. Tamirci, yazdıklarına aynen katılıyorum. Çok da guzel yazmışın. Otobuste ayakta uniye gitmeler, gereksiz muhabbetler... Olsun ya guzel yine de uni... Bu arada hangi unidesin?[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Warning! A nuke has been launched!
Mesaj tarihi:
nuke ben eskişehirde osmangazi uni.de okuyorum.kimya müh.
sen nerde?[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bunuda yazmışıs zamanında[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
nostalji 4ever![signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
  • Yeni Oluştur...