Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 O adam dondurma mı yiyor yani?[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.''
Bone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: Kalhiae, 23 Ekim 2004 05:04 tarihinde demiş ki: O adam dondurma mı yiyor yani? ne tat alıyor ondan anlamıyorum ki, alsın eline kaşık (tatlı veya çorba, farketmez) yesin insan bir tat da alamaz ki öyle parande ata ata yerken..
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 millet liseye geçdimi ortaokul gibi yok a.q diyo.. dur bakalım üni bittiğinde nolcak :D[signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: Bonecrusher, 23 Ekim 2004 13:52 tarihinde demiş ki: ne tat alıyor ondan anlamıyorum ki, alsın eline kaşık (tatlı veya çorba, farketmez) yesin insan bir tat da alamaz ki öyle parande ata ata yerken.. Bizde açıklamaya çalıştık ama küçük objeleri göremeyecek kadar sarhoştu kendileri.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong.
slayer__ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: Alexi_Septimus, 22 Ekim 2004 01:29 tarihinde demiş ki: Valla yakınlarımı arıyorum, geliyolar. Aile olayından bahsediyorsan, bizim aile o olayda pek iyi değildir.Görmeyiz fazla birbirmizi heh. aynen bizde de öyle yalnız kalmak çok güzel bi de ütü problemi olmasa kafayı çek kus kafayı vur yat sabahta köpek gibi temizle evi...
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 eheh harbi orta okul gibisi yok :D[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
tamirci Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 ütü bizde sorun olmuyo gelen kızlara yaptırıyoz[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Predator Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 güzel anlatmışsın bende çok özlüyorum henüz lisede olmama rağmen[signature][hline]Demon_of_Hell, 26 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki: fantezilerimden biride taş gibi bir ayşe teyzenin gelip üstümdeki elbiseleri caaarrrtt diye yırtmasıdır... Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör?
NuKe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Oy oy oy. daha 20 gun oldu uniye başlayalı yurtta kalıyorum. Tamirci, yazdıklarına aynen katılıyorum. Çok da guzel yazmışın. Otobuste ayakta uniye gitmeler, gereksiz muhabbetler... Olsun ya guzel yine de uni... Bu arada hangi unidesin?[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched!
tamirci Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 nuke ben eskişehirde osmangazi uni.de okuyorum.kimya müh. sen nerde?[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
tamirci Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 bunuda yazmışıs zamanında[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
tamirci Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 nostalji 4ever![signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Bravo.Alkışlıyorum seni..[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com
Öne çıkan mesajlar