Grego Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 an itibariyle, emektar msi laptop um nalları dikti. hiçbir şekilde açılmıyor. teknik servis i servispoint. mecidiyeköy de. garanti yok. bakırköy civarında iyi bir tamirci önerebilen olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 "entegre bozulmuş 500$" diyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 ne yapmak lazım o zaman sayın guru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 kirayı vermedin başka yerden çıktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 yeni aldığım telefonun da bozulmuş olması. instant karma abvmk. aleti bir açtım, temizledim, ram leri bir sokup çıkarayım dedim. yani noob s repair denedim bir. bağırdım hard disk ve ekran kartına doğru. yok, hala güç yok. servislik oldu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 git bi yikan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 http://ktservis.com/ bizim server şirketi bunu önerdi. öyle olmadık şeye basmazlar vs diyerek. bakalım deneyeceğim. belki arayan olursa yine aynı bu şekilde bilgi notu olarak bulunsun. servis ücreti eğer sorun ekran, anakart veya klavye değilse yokmuş. varsa 20 usd. msi in kendi resmi servisi servispoint de 35 usd çekti. her halükarda aldıkları ücret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Another one bites the dust >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 gel doğru yolu bul bi desktop kur yarı fiyatına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 götürdüğüm servis, anakart ta yer yer yanık olduğunu söyleyerek 120 usd çekti. Onarılamayabilir diye de ekledi. Onarılamadı. msi in yetkili servisi de anakart takımına 220 usd çekti. not : anakart civ5 oynarken yandı. abv sid meier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 220$ insaflıymış yine. hadi iyisin kerata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 üşenmeyip elektrikli süpürgeyi bi dayasaydın fana bunlar hiç yaşanmayacaktı belki de sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 220 usd size 220 lira gibi geliyor kesin ya. nasıl insaf o. 582 lira ediyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 500$ dedim sana başta farkındaysam. bi düşün niye demiş olabilirim onu (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 o paraya..bu var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 http://www.msi.com/product/nb/GT60-0NC.html#hero-overview benim rahmetli buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 yenisi 2000$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 adil mi diyorsun yani 220 usd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar