Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bilindiği üzere interaktif firmamız çok çok iyiydi ankara genelinde. fakat uzanlara aitti firmamız. firmamızda uzanların etkiside görüldü. interaktif'in uzanlarla olan sözleşmesi bitiyormuş. birçok iyi firma talip olmuş :) interaktif biraz daha çoşacak :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 130) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 abi kusra bakma ama nedense gülesim geldi mesajına :D:D:D :lol: :D[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 sanmıyorum sonuçta hizmet turk telekomdan geliyor ücret ve hız gene aynı olur. atıyorum türkiye işbankası aldı diye interaktif bir anda 10YTL'ye 10mbit kablo hizmeti vermez :) tek ekstrası ilk başlarda yeni şirket geldiği için biraz sorun çıkabilir :-P[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bilmiyorum, fakat daha iyi olur gibime geliyor.. ayrıca türk telekom'un da kablonet'i tamamen bırakma çalışması varmış..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 131) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 türk telekom'a: adsl i rahat bırakkkkkkkk :-P[signature][hline]Xigenon'da LvL 41 Orc Paper Flame Mage Char® , 10m coinse satılıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 sanırım kablo diyecektin,[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar