Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Merhaba arkadaşlar, En sonunda kaşıma piercing yaptırmaya karar verdim. 1 hafta içinde Karşıyakada Köprüaltında yaptırmayı düşünüyorum. Aranızda daha önce kaşına yaptıran var mı? Acıyor mu ya korkmaya başladım :) 2 kız arkadaşım göbeğine yaptırdı, çok tatlı oldu orda geldi bana da yaptırmak, hadi bakalım güzel olur inşalah.[hline]Penthesilea, Elan Realms. www.elanrealms.com my heart's a tart your body's rent my body's broken yours is spent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 said: Azmodai, 20 July 2003 17:02 tarihinde demiş ki: piirsing falan bunlar bos isler bodily mutilation olayina girme sonu gelmio :P[hline]hangisi daha iyi? Azmodai eheh haftaya da çataldil yaptırıcam :)[hline]Penthesilea, Elan Realms. www.elanrealms.com my heart's a tart your body's rent my body's broken yours is spent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 sen dınleme bu dayıyı deldır oranı buranı dayıda bı ara sardı pıırcıng felan ama bunu delen adam kasap cıktı, kulaksız dondu eve garıban[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 valla yakısanı var yakısmayanı var bı kız arkadasım yaptırmısdı gomegıne ama onun sansızlıgı ordakı derı koptu :-P cok komık gorunuyordu[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Bence de çok itici duruyor piercing.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Abi piercing yaptıranların nesini seviyorsunuz,neden yaptırıyorsunuz hiç anlamıyorum.[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 kız arkadaşların yaptırmış işde karınlarına hiç şikayet etmediler mi yaradan acıdan, kaç gün temizliyememekden ? çok kötü bi olay bence piercing, çok zorluyo adamı. çıkarınca da silinmesi için beklediğin sürede işkence oluyo adama. dövmeyi tercih et derim ben eğer tecrübeli birinin sözlerini dinleyecek kadar anarşist diilsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kachack Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 slms elan realms seeri benim kasimda war cok acmio rahatlikla yaptir kardesim biraz acio ama guzel duruo[hline] haksizliga fuck you sssTT ses cikarma anla dogruyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 yaptirmayi düsünüorum ama karar veremedim henüz sööle çenemle-alt dudagim arasina belki diye... napiim yapiim mi?[hline]bla bla bla en iyisi FRP!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 said: BOccOB, 20 July 2003 17:29 tarihinde demiş ki: Bana kalırsa hiç güzel gözükmüyor piercing.[hline]The Uncaring God of M a g i c. . . ||Merlin'in Kazanı||DoD Forums||ICQ|| yerine göre msl dile taktırılanlar irenc kusturucu gosteriyo yiişirken gusel oluyo geyikleride yalan metal parcasına dil surtmek berbat ztn tukurukler karışmış bide o eklendimi kusmak icin başka bi gereksinim kalmıo gobek fena gozukmez bence ama kaşta cok tatlı gozukur tabi kızlar icin konusuorum bunları erkekseniz sol kulaktan öteye gitmein pirsing annamında bide meme uçları cok taşak gorunuo:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kachack Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 hmm baq bide cenede guzel duruo benim cenemde bide kasimda war gele bide azcik sakal yaptin mi cok hos tabi bide sarisinsan cok ii duruo eheueh kendimi annatiom ii duruo ama gercekten bazilari mide bulandirici fln dio ama yane bi sus bi parca diye gorurlerse bence mideleri bulanmaz[hline] haksizliga fuck you sssTT ses cikarma anla dogruyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 sanki kuralmış gibi anlatmayın bazı şeyleri.. hiçte iğrenç durmuyo ayrıca.. penth yaptır hocam.. kaşımda war dilimde war.. kimsede iğrenmiyo "ayy one demiyo" hatta gören çoğu kişi çok yakışmış diyo.. iğrenç durduğu fln yok yani yakışmaz belki bi tek o ihtimal war o kadar. acıdığıda tamamiyle yalan ama sakat bi yerde yaptırma istanbul'Da olsan kadir'e git yaptır dicem Negatif'e ama değilsin sanırım istanbul'da.. emin ol temizliğinden fln.. deldirirken lokal anestezi yaparlarsa işin çok kolay.. iğne uyuşturucu maddeyi şırınga ederken acıyo çok hafif yanma oluyo sonrasında zaten adam kaşını kesip alsa ruhun duymaz uyuşmuş oluyo çünkü.. ilk geceden üstüne yatsan bişey olmaz ilaç wericektir muhtemelen onu düzenli sür ama shit'ini çıkarma yani. sonracııma .. fazla oynama arada çevirmeye çalış bi ucundan tutup 1-2 hafta hatta daha uzun süre şişlik olabilir. önemli değildir iniyo çok hafif bi şişlik zaten.. indiğini küpenin barı uzun gelmeye başladığında anlarsın zaten.. 1 yıl geçmeden en az sakın çıkarıp 15 dakikadan fazla bekletme kapanır kaş. 1 hafta banyo yapma. darbe alma kavga etme.. ve dikkat et baştan söyliyim bu çok başına gelicek.. elbise giyip çıkarırken dikkat et takılıyo ve işte o zaman gerçek acıyla karşılaşıyosun. sanki kaşın kopmuş gibi eh.. uf daha yazcak bişey gelmedi aklıma.. biri demişki yalnız dikkatimi çekti çıkarınca izlerin yokolması için bekliyosun onun yerine dövme yaptır demiş..dövmeyi kazıtman lazım biliyosun dimi arkadaşım yani onun kapanması çok daha zor ve zaman harcanması gereken bi durum.. ama dövmede yaptırın oda güzel :)[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 said: Mumu, 21 July 2003 01:28 tarihinde demiş ki: ...1 hafta banyo yapma. darbe alma ... ehe saka gıbı[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Deldirme vucudunu.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 kasını deldırme, cenenle alt dudagın arasını deldır hem kas kadar sorun cekmezsın hem daha guzel gorunuyor[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Deldiremezsin , yok deldiririm , delerler, delmesinler! Kız arkadaşımın gobeginde var ve harika otesi duruyor , bilmiyorum kişiye gore değişiyo yakışıp yakışmayacagı![hline]This is a war and we are soldiers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 tek onerim saglikli biyerde yaptir piercingini parana acima sakaya gelmez bu is.saglik sonucta..[hline]Dramar on Albion/Kay Osmanbey [Fatihin Fedaileri] on Midgard/Merlin [b]the blue mists of the night[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Köprüaltı nda yaptıracağım, izmirliler bilirler orayı, gayet de temiz bence. Kaşıma yaptırmayı düşünüyorum ki bence çok güzel duracak yani, ve bence erkeğe sadece çene-dudak arası ve kaş yakışıyor. Kaşıma yaptıracağım işte ben de. Öneriler ve yardımlarınız için çok teşekkürler, Mumu 1 hafta duş olayı sakat işte biraz, onu da boyundan aşağı alırım artık napalım :) Aramızda kızlar varsa bence bu güzel yaz aylarında bir dakika durmadan göbeklerine ve dillerine yaptırsınlar, cidden kızlarda aşırı güzel oluyor ikisi de. Dildeki piercing baya işe de yarıyor bir arkadaşımızın söylediği gibi :) Tek sorun göbeğin bakımı biraz zor, mesela okul eteğinin falan sürtmemesi gerekiyor, geç kapanıyor falan. Ama değer yani.[hline]Penthesilea, Elan Realms. www.elanrealms.com my heart's a tart your body's rent my body's broken yours is spent [Bu mesaj penthesilea tarafından 21 July 2003 10:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Erkek adam orasını burasını deldirmez. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 said: TheSilver, 24 July 2003 23:46 tarihinde demiş ki: Erkek adam orasını burasını deldirmez. :P boyle dıyonda allah bılır her yerınde vardır[hline]Ben Bugun Cok Iyıyım...[b] [b]Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 olm son mesajlarda bone3 gorucne dedim bu piercing mi yaptırıo zuhaha delikli imam olcak..[hline]Tailors Sux - (Anti-Tailors of OSI) En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 kaşa piercing tehlikeli 123342 kere dedim karizma olucam diye sağlığınızla oynamayın gidin kulağınıza falan yaptırın .. orda yüz sinirleri var kötü sonuşlar doğurabilir.[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 hafta sonra ... Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 kingpin yolda yürümekte tehlikeli abi ona bakarsan araba çarpabilir.. yürümeyin abi yolda gidin evinizde oturun.. ayı hesap diilmi? yolda yürürken araba çarpma olasılığı ne kadarsa kaşınızı yada yüzünüzde herhangi bi bölgeyi deldirmenizde o derece ihtimale sahiptir.. abartilacak bisey yoktur. su anda kasimdakine kafa atsaniz bile canim acimiycaktir..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 hakakten ya o nedir ya oraya hangi hanzo yapar[hline]Head, 03 August 200318:00 tarihinde demiş ki: gel dedim kucağıma oturdu. omzunu felan okşadım sonra öptü kendiliğinden Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lokantaci Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 yaptır abi nesi war hem boyle seyler baskalarına sorulmaz senmı takacan yoksa onlarmı hem bole arada kımın zararlıları cıkar one ya ole karı gıbı falan der moralını bozarlar babamda ole dıodu yaptırırsan eve almam falan Sonuc : Boşş laffflar bunnar.ayrıca sor sorustur herkes nereye yaptırıo sona kasını bırakıp gelme :)eger vucudun kabul etmesse ıltahap oluo ben 1 hafta taktım ıltahap oldu ayrıca kaliteli bi yere yaptırmassan cok kotu sonucları olabilio aids vs. vs. gibi.cogu kişide karızma oluo ama bilemem. Not:Titanyum'dan başka takma!!![hline]Büyük olma yolundaki ilk adım, dürüst olmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Piercing × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Köprüaltı nda yaptıracağım, izmirliler bilirler orayı, gayet de temiz bence. Kaşıma yaptırmayı düşünüyorum ki bence çok güzel duracak yani, ve bence erkeğe sadece çene-dudak arası ve kaş yakışıyor. Kaşıma yaptıracağım işte ben de. Öneriler ve yardımlarınız için çok teşekkürler, Mumu 1 hafta duş olayı sakat işte biraz, onu da boyundan aşağı alırım artık napalım :) Aramızda kızlar varsa bence bu güzel yaz aylarında bir dakika durmadan göbeklerine ve dillerine yaptırsınlar, cidden kızlarda aşırı güzel oluyor ikisi de. Dildeki piercing baya işe de yarıyor bir arkadaşımızın söylediği gibi :) Tek sorun göbeğin bakımı biraz zor, mesela okul eteğinin falan sürtmemesi gerekiyor, geç kapanıyor falan. Ama değer yani.[hline]Penthesilea, Elan Realms. www.elanrealms.com my heart's a tart your body's rent my body's broken yours is spent [Bu mesaj penthesilea tarafından 21 July 2003 10:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Erkek adam orasını burasını deldirmez. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 said: TheSilver, 24 July 2003 23:46 tarihinde demiş ki: Erkek adam orasını burasını deldirmez. :P boyle dıyonda allah bılır her yerınde vardır[hline]Ben Bugun Cok Iyıyım...[b] [b]Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 olm son mesajlarda bone3 gorucne dedim bu piercing mi yaptırıo zuhaha delikli imam olcak..[hline]Tailors Sux - (Anti-Tailors of OSI) En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 kaşa piercing tehlikeli 123342 kere dedim karizma olucam diye sağlığınızla oynamayın gidin kulağınıza falan yaptırın .. orda yüz sinirleri var kötü sonuşlar doğurabilir.[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 kingpin yolda yürümekte tehlikeli abi ona bakarsan araba çarpabilir.. yürümeyin abi yolda gidin evinizde oturun.. ayı hesap diilmi? yolda yürürken araba çarpma olasılığı ne kadarsa kaşınızı yada yüzünüzde herhangi bi bölgeyi deldirmenizde o derece ihtimale sahiptir.. abartilacak bisey yoktur. su anda kasimdakine kafa atsaniz bile canim acimiycaktir..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 hakakten ya o nedir ya oraya hangi hanzo yapar[hline]Head, 03 August 200318:00 tarihinde demiş ki: gel dedim kucağıma oturdu. omzunu felan okşadım sonra öptü kendiliğinden Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lokantaci Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 yaptır abi nesi war hem boyle seyler baskalarına sorulmaz senmı takacan yoksa onlarmı hem bole arada kımın zararlıları cıkar one ya ole karı gıbı falan der moralını bozarlar babamda ole dıodu yaptırırsan eve almam falan Sonuc : Boşş laffflar bunnar.ayrıca sor sorustur herkes nereye yaptırıo sona kasını bırakıp gelme :)eger vucudun kabul etmesse ıltahap oluo ben 1 hafta taktım ıltahap oldu ayrıca kaliteli bi yere yaptırmassan cok kotu sonucları olabilio aids vs. vs. gibi.cogu kişide karızma oluo ama bilemem. Not:Titanyum'dan başka takma!!![hline]Büyük olma yolundaki ilk adım, dürüst olmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar