bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Ya sağ tuşa basıyorum.Görüntü özelliklerinde masaüstü sekmesi açılıyor.Fakat hemen pencere kapanıyor. Duvar kağıdını değiştiremiyorum. ???[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 masa üstü sekmesi derken pek anlıyamadım ama eger alttaki taskbardan bahsediyosan orda özelliklerde her zmn üsste diye bi secenek vardı yannış hatırlamıyosam onu tıkla[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 denetim masasına gir görüntü yazanı seç oradan bir dene değiştirmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar