Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Telefonda encryption ayari var ama pin ya da sifre istiyor. Telefonu sifreledikten sonra lockscreen'deki pin'i kaldirabiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 telefonun neyini encrypt etmiş olcan ki o zaman onun mantığı datanı senin şeyinle koruması değil mi? tam anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 android de encrypt etsen ne etmesen ne =/ http://techcrunch.com/2015/03/02/jolla-partners-to-build-secure-version-of-its-sailfish-mobile-os/ daglara gelin daglara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 GERGE said: Telefonda encryption ayari var ama pin ya da sifre istiyor. Telefonu sifreledikten sonra lockscreen'deki pin'i kaldirabiliyor muyum? ben ettim sen etme. lg g2 de baya yavaşlığa sebep oldu zaten google da lollipop a bir güncelleme getirip tekrar opsiyonel hale getirecekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar