Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Bugun bilgisayari actgimdan beri ne programi acarsam acayim boyle bisey oluyor ve crash yiyor. Belki biraz direnirse bi 20 saniyelik freezein ardindan calisiyor. Bisey oldu makineye, detayli arastirma da yapamiyorum cunku yine sabahtan beri teledunya hizmetleri tamamen kayip evde. Ne tv var ne inteernet. Hani hic kurcalamicaktim bascaktim formati, zamani gelmisti zaten de internet tam gidecek gununu buldu yani: Hic bilgisi olan var mi bu hatayla ilgili? Hatalarin hepsinde ilk satirda BEX diye bisey yaziyor. Resim koyamiyorum telefondan yaziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 "COM Surrogate" anladığım Windows'un çöp process'i. Ağırlıklı olarak codec sorunlarından kaynaklı olabilir denmiş, video file açıldığında veya Explorer'da thumbnail loadlamaya çalışıldığında. Rollback veya codec pack dene, olmadı format at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Codec pack silmeyi denicem baska onerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar