undomiel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 türkçesi gev$ek kelimesinin zit anlamlisidir.kendisinde konu$ulan dilin ne oldugunu henüz çözemedik "hiyuya hibe humu tu ay ken" $eklinde cümleleri vardir. her birimizin ba$indan bi sims hikayesi gecmistir mutlaka. kom$unun kocasiyla kiri$tirilmi$tir mutlaka karakterlerden biri =)[signature][hline]Artık ne gündüz ne gece var bana.. Döktüm güllerimi çıkmaz sokaklara..[Ak$amyildizi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert34 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 olm sende orjinal cd si varmı ben ilk ciktiginda aldım 30 Ytl ye valla super bi oyun.[signature][hline]Hayatım beni Bulamazsan AnAhTar PaSpAs In altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 sims2 nin ne oldugunu aciklayan bi topic acmak istemissin cok guzelde bir arastirsaydin ilk once en az 10 tane sims 2 topici vardir[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Disappear, 21 Ocak 2005 12:32 tarihinde demiş ki: sims2 nin ne oldugunu aciklayan bi topic acmak istemissin cok guzelde bir arastirsaydin ilk once en az 10 tane sims 2 topici vardir baktim walla yokmu$[signature][hline]Msn'de Madder 20.01.2005 15:08'de dedi ki: "bu ciletiiiiiiiiiiiiiiii taçsız kral pele,bakenbauer,nadya komanaççi,biricit bardo,ingiltere kraliçesi elizabet, kaleci mıyer*, fenerbahçeli cemil kullandı. hepsi de şöhretini bu cilete borçlu! on saniyede susuz sabunsuz traş!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: undomiel, 21 Ocak 2005 17:43 tarihinde demiş ki: walla yokmu$ http://forum.paticik.com/search.php?topic=sims+2 misal topic: http://forum.paticik.com/view.php?id=89663 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar