Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Domain Taşıması ve E - Mail

Madborn

Öne çıkan mesajlar

Şimdi şirketin domainlerini şirketin işlerini yapan arkadaş farklı farklı yerlerden almış. E - mailler içinde yandex ve google mailleri kullanıyorlar.Domainleri tek bir hostinge taşısam, maillerin serverlarını da o aldığım hostingle değiştirirsem eski mailler gider mi ? Outlook mailleri kaydediyo offline olarakda bakılabiliyor diye hatırlıyorum ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Gider tabii, postalari yedekleyip yeni hostinge aktarman gerek. Horcrux denen program ile her gun yedek aliyorum ben, oyle bir sey kullanin. Outlook'un yedek alma ozelligi varsa o da olur tabii, bilmiyorum var mi.

Yandex ama en iyilerden zaten mail hosting isinde gordugum kadariyla, ustelik ucretsiz. Neden baska bir yere geciyorsunuz ki? Ucretli bir yere gecerseniz en azindan kisi basi yilda en ucuzunda 20$ filan verirsiniz, hosting firmasinin mail sunucusunun Yandex'inki kadar kaliteli olacagi da epey supheli. Domain'leri tasi, MX gene Yandex'e olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer bukadar iyiyse benimde işime gelir.Öbür türlü tek tek maillerin yedeklerini alıp aktarmam gerekicek.Peki şimdi eskiden bakan arkadaş yandex ve googledan benim hesaplarıma devretti herşeyi.Yandex yada googleda 2-3 tane yönetim hesabı açılabiliyor mu ? Eleman bizim mailleri okumasın ? Baktım gözükmüyorda sadece açılan mailler var listede ve bağlı olan domain.

+Olarak 5 senelikte google apps almış google için.Değiştirmek pek akıl karı olmıcak gibi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Yok, 3-4 tane domain var. 1 tanesine google apps. almış zamanında bedava, diğerleri içinde yandex kullanmış.Sahtekar 5 senelik google apps aldım dedi bide bana, kontrol ettim 2013 öncesi hesap 10 taneye kadar bedaymış.

Asıl meselem bu adamı silmem maillerden.Google apps da adamın hesabını silsem gidiyo, yandexte de ek yönetici silden adamın hesabını silsem sanırım mailleri göremez yada yönetemez ?
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE hallettim ya teşekkürler ilgin için. Burayada yazalım herkesin bilgisi olsun. Cpanel kullananlar SPF ve DKIM ayarlarını Cpanelden - Gelişmiş DNS Bölge Düzenleyicisinden yapsınlar.SPF ve DKIM ayarlarını ordan ekleyin.Nameserverın olduğu yerden yapmayın olmuyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...