Madborn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Şimdi şirketin domainlerini şirketin işlerini yapan arkadaş farklı farklı yerlerden almış. E - mailler içinde yandex ve google mailleri kullanıyorlar.Domainleri tek bir hostinge taşısam, maillerin serverlarını da o aldığım hostingle değiştirirsem eski mailler gider mi ? Outlook mailleri kaydediyo offline olarakda bakılabiliyor diye hatırlıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Gider tabii, postalari yedekleyip yeni hostinge aktarman gerek. Horcrux denen program ile her gun yedek aliyorum ben, oyle bir sey kullanin. Outlook'un yedek alma ozelligi varsa o da olur tabii, bilmiyorum var mi. Yandex ama en iyilerden zaten mail hosting isinde gordugum kadariyla, ustelik ucretsiz. Neden baska bir yere geciyorsunuz ki? Ucretli bir yere gecerseniz en azindan kisi basi yilda en ucuzunda 20$ filan verirsiniz, hosting firmasinin mail sunucusunun Yandex'inki kadar kaliteli olacagi da epey supheli. Domain'leri tasi, MX gene Yandex'e olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madborn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Ücretli biyere geçmiycem.Web hosting aldığım yere yönlendiricem o hostingten açıcam mailleri. Yandex ücretsiz güzel ama oda google gibi paralı olursa tekrar sıkıntı oluşucak ona ayrı buna ayrı para yönetim vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Google parali oldu ama eski uyelere halen ucretsiz. Ayrica gergenin dedigi gibi hatta yandex kalitesinde olamaz asla... Tabi exchange server mail hizmeti sunmuyorlarsa.... Onun disinda hosting firmalarinin mailleri yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madborn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Eğer bukadar iyiyse benimde işime gelir.Öbür türlü tek tek maillerin yedeklerini alıp aktarmam gerekicek.Peki şimdi eskiden bakan arkadaş yandex ve googledan benim hesaplarıma devretti herşeyi.Yandex yada googleda 2-3 tane yönetim hesabı açılabiliyor mu ? Eleman bizim mailleri okumasın ? Baktım gözükmüyorda sadece açılan mailler var listede ve bağlı olan domain. +Olarak 5 senelikte google apps almış google için.Değiştirmek pek akıl karı olmıcak gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 "5 senelikte google apps" ama yandexmi kullanıo ? anlamadım ben olayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madborn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Yok, 3-4 tane domain var. 1 tanesine google apps. almış zamanında bedava, diğerleri içinde yandex kullanmış.Sahtekar 5 senelik google apps aldım dedi bide bana, kontrol ettim 2013 öncesi hesap 10 taneye kadar bedaymış. Asıl meselem bu adamı silmem maillerden.Google apps da adamın hesabını silsem gidiyo, yandexte de ek yönetici silden adamın hesabını silsem sanırım mailleri göremez yada yönetemez ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 NS ve DKIM olayini halledebildin mi sen? Yanlis yere mi yazmisiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madborn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 GERGE hallettim ya teşekkürler ilgin için. Burayada yazalım herkesin bilgisi olsun. Cpanel kullananlar SPF ve DKIM ayarlarını Cpanelden - Gelişmiş DNS Bölge Düzenleyicisinden yapsınlar.SPF ve DKIM ayarlarını ordan ekleyin.Nameserverın olduğu yerden yapmayın olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar