Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eu serverda tahmını nufus

_Eru_

Öne çıkan mesajlar

nufus harıta oranı onemlı ıssız bır ada halıne gelmesınde gercı oyuna talep muazzam bos olmaz herhalde hatta kalabalıktan bıle sıkayet edebılırız gıbı gelıyo bana[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN

[Bu mesaj _Eru_ tarafından 19 Ocak 2005 19:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Birkaç yüz kişi beklemek iş değil ki abi hemen geçiyor?
2k kişi bekleyenler bile o kadar sürmediğini söylemişti[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Sosyal ağlarda paylaş

300k yi geçer EU player sayısı.
İspanya,İtalya,Hollanda,İngiltere,Fransa ve daha bircok ülke.
Ama ben size bizim ülkeden kac tane EU oynicak adam olucak söliyim.
Max 5k.
10k da wow oynuyodur işte zaten ülkede toplamda.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Sosyal ağlarda paylaş

Şahsen ben ve oynayacağım arkadaş topluluğum guildimiz için bir ad düşündük, tabiki bir de tabard :)
OpenBeta geldiğinde, denemesini yapacağız.

Benim merak ettiğim, bütün TR guildlerin aynı serverda toplanması mı daha iyi olur? Yoksa dağılıp, olabildiğimiz kadar serverda hüküm sürmek mi daha iyi olur?[signature][hline]Fear Me..
Sosyal ağlarda paylaş

o guildlerin 2 si de pvp serverlarında olacağı için, benimde pvp serverı ile işim olmayacağı için ben toplam 4 karakterimle, 2 pve, 1 rp olmak üzre 3 servera yayılacam mesela :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...