Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

US Serverlarındaki rezalet

Pagan_Angel

Öne çıkan mesajlar

ya beylet başlıyalı 1 hafta oldu kilrogg da oynuyorum hayatımda böle bişi görmedim bi kere kafadan world server down en az yarım saate 1 gece 5 ten sonra sıra beklemekmi istersin paso server shutdown mı wow fanı ve en çok saygı duydugu firma blizzard olan ben bile sövmeye başladım ticari kaygıyla yeterli alt yapı oluşturmadan bodoslama piyasa sürülmüş bi oyun izlenimi veriyo şu an için wow (sözüm oyunun içeriğine dil serverlara) yani yarın cd ye bok bassa diablo3 diye piyasa sürse çıktıgı gün wowdan fazla satıcaklar sonuçta o yüzden ve blizzin backgorundunu düşününce bunun imkansız oldugunu biliyorum ama us serverlarının hali içler acısı eu açıldıgı gün izdiham olucak ve serverların durumunu düşünmek bile istemiyorum bence eu da acc açtırmak için acele etmeyin hatta daha akıllı davranıp eu açıldıgında us ye geçin:) eu açılınca us bi nebze olsun rahatlıycaktır
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu arada suanda warsong acık gorunuyo ve bazı serverlar! ama neden gırılmıyo bılgısı olan varmı?
dediğim anda düzeldi varmıbole bısı ya ne sanssız adamım!

[Bu mesaj TOSA tarafından 21 Ocak 2005 04:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla 3-4 oyun firmasi toplansa bu yuku kaldiramaz bence... Blizz yine baya iyi gidiyor. Oyundaki player sayisindan haberiniz vardir heralde. 1.193.000 kusur ! Dilekolay !!![signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım
Sosyal ağlarda paylaş

wow için o sayı bişe değil aslında
çok daha fazlasını "kaldıran" firmalara var hem de blizzarddan beterleri de var

daha iyi hizmet vermelerini beklerdim açıkçası[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...