Pagan_Angel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ya beylet başlıyalı 1 hafta oldu kilrogg da oynuyorum hayatımda böle bişi görmedim bi kere kafadan world server down en az yarım saate 1 gece 5 ten sonra sıra beklemekmi istersin paso server shutdown mı wow fanı ve en çok saygı duydugu firma blizzard olan ben bile sövmeye başladım ticari kaygıyla yeterli alt yapı oluşturmadan bodoslama piyasa sürülmüş bi oyun izlenimi veriyo şu an için wow (sözüm oyunun içeriğine dil serverlara) yani yarın cd ye bok bassa diablo3 diye piyasa sürse çıktıgı gün wowdan fazla satıcaklar sonuçta o yüzden ve blizzin backgorundunu düşününce bunun imkansız oldugunu biliyorum ama us serverlarının hali içler acısı eu açıldıgı gün izdiham olucak ve serverların durumunu düşünmek bile istemiyorum bence eu da acc açtırmak için acele etmeyin hatta daha akıllı davranıp eu açıldıgında us ye geçin:) eu açılınca us bi nebze olsun rahatlıycaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TOSA Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ya bu arada suanda warsong acık gorunuyo ve bazı serverlar! ama neden gırılmıyo bılgısı olan varmı? dediğim anda düzeldi varmıbole bısı ya ne sanssız adamım! [Bu mesaj TOSA tarafından 21 Ocak 2005 04:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Beyler bence biraz sabır göstermeliyiz. *Sabır taşı olduk ama* Yinede oyun daha çok yeni çıktı 1 aya kadar eu da açılınca bu problemlerin kalkacağını sanıyorum.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Valla 3-4 oyun firmasi toplansa bu yuku kaldiramaz bence... Blizz yine baya iyi gidiyor. Oyundaki player sayisindan haberiniz vardir heralde. 1.193.000 kusur ! Dilekolay !!![signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 kaç milyon kaç milyonnnnnnn?oha çüssss :D ben 200-300k dan yukarı beklemiyordum ya harbi ağzım açık kaldı :D[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 600K kopya oyun satildi. Su anda tum realm'lerdeki toplam karakter sayisi 1,203,217(yakin sayi).[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 wow için o sayı bişe değil aslında çok daha fazlasını "kaldıran" firmalara var hem de blizzarddan beterleri de var daha iyi hizmet vermelerini beklerdim açıkçası[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 oyunun yıllarca surecek omru icinde ilk bi kac haftada olan sorunlar ilerde onemsiz gözükecek muhtemelen. ama bu sorunlar kalıcı olursa rezalet cikar tabi.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 hic 1 sorun yasamiyorum warsongda[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Aynen sorunsuz oynuyorum oyun ciktigindan beri ! ki ilk gunu aldim...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar