Solar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Sirf bugla olmaz bu is.Genis bi revizyon lazim ama o vizyonsuz developerlar bunu beceremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erchamion Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 En kalabalik dönemlerinde dedim simdi demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Solar'a katılıyorum. Şu an başka bir sağlam oyun bulup onu girmeyi ciddi bir şekilde düşünüyorum. WoW aklımı çeliyor zaten.[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki: o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSul Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 vallahi solar tebrikler...bi cümle ile özetledin oyunun durumunu.. , baştan aşşaya sistem değişmeli...böyle olmasına rağmen uzun süre beni etkilemiş bir oyun, atmosfer ve Star Wars olması yetmişti bana..ama bi yerden sonra StarWarsda olduunu bile unutuyodun.:([signature][hline]SUL of Eclipse (Missing since October 2004) Master Weaponsmith Master Rifleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: Erchamion, 20 Ocak 2005 22:18 tarihinde demiş ki: En kalabalik dönemlerinde dedim simdi demedim. ha kusura bakma[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Forumlarda Gordugum bazi Seyler Uzerinde Bu Mesaj'i Yaziyorum.. R.I.P'in Shuttle Bizim Tarafimizdan Guild Hall Yikmamizla 10 Kisi Sehirden Eksiltmemizle Olustu...Hilal'i Yeniden Yapilandirmaktayiz.Eamer,Anron,Yigo,Arnavisca Ve Ben Sehri Yeniden Adam Etmekteyiz.. Suan Politican Kasamaktayiz...Sehir Icın Dancer,Doctor Kasildi.. Weaponsmith Kasiliyor..Armorsmith Kasiliyor...Cher vs vs Kasiliyor... Sehir Icın Ne Varsa Yapiliyor..Politicianimiz Kasip Sehire Yeni Bir Kac Kisi Alip Politiciani Degistirip Oylama Ile Kazandirdigimiz Zaman Yeniden Kurucaz Shuttle'i Suan Politician Secme Meselesi Ile Bosuguyoruz...Sehri Adam Etmek Icın Politiciani Kasiyoruz..R.I.P Yeniden Oldugu Yere Gelecek Lutfen Bilip Bilmeden Yorum Yapmayiniz Shuttle Bizim Tarafimizdan Yikildi Sehre Yapilan Her Iyilik Kotuluk Nasil Gorunurse Gorunsun Bizim Tarafimizdan Yapildi...Yaptigimiz Hic Bir Seyde Kotuluk Olarak Gorulmesin Hepsi Yeni Bir Baslangic Icın Yapiliyor..... Zanakdorufen Northstar...[signature][hline]_EmreKoc_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 hahaha sen once birak sehiri mehiride bi yerden grenadeleri bulun fs grindiniz bitirin..soyle soyliyim bi yandan fsdir jedidir,dier yanda guilddir zor yuruyor. aynisi en eski guildimin basina geldi,bu vali jedi kasmaya basladi,falan filan guild dagildi,cunku grind haric pek bisey yapilmiyordu vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Solar, 20 Ocak 2005 20:31 tarihinde demiş ki: Sirf bugla olmaz bu is.Genis bi revizyon lazim ama o vizyonsuz developerlar bunu beceremez. :tup: Developer değil kalas o adamlar. Ya 2 defa cinnet geçirdim şu oyunda, monitöre kafa atacak kadar oldum. Birincisinde bir imp vs reb savaşına çağrılıyorum, zaten geç kaldım, Bestine'de girişi olmayan bir yere girdi karakter kaldı orda. Unstick yapıyorum çıkmıyor. Ticket atiyorum bakan yok. Cidden cinnet geçirmiştim, sonra unstick flood ile 15 dakkada çıktım, 30 dakka sonra savaşın ortasında da olayı bana mal muamelesi yapan CRS ye anlatmaya uğraştım. İkincisi de BH track bugu olmuştu log out/log in yapan jediları track edemiyorduk. Bunla ilgili ticket attim, adamlar sorunu bildirdiğiniz için teşekkürler, ilgileneceğiz dedi. Şaşırdım kendi kendime. Tam tamına 1 ay sonra eve geri döndüm okuldan ve oyuna girdim. Bir baktım, eskiden 2-3 jediın yaptığı olay tüm servera yayılmış, track edilebilir jedi yok. Hala çözülmemiş bu bug diye ticket attim, gelen cevap "Sorunu ilettiğiniz için teşekkürler, dev. lerimizi bu konuda uyaracağız" Sonra o cinnetle bir yazı yazmışım, okuduğumda ben bile şaşırdım eheh. Hayatımda bu kadar rezalet bir teknik servis, bu kadar rezalet bir müşteri servisi görmedim, siz insan mı kandırdığınızı zannediyorsunuz? 1 ayda kardeşimi koysanız bazı şeyleri yoluna sokabilir orada, bir de para alıyorsunuz sözde siz bu işler için. Ben BH'ım jedi trackleyemeyeceksem napıcam her şeyi o kadar iyi biliyorsanız bana bunu da anlatır mısınız" falan diye baya iyi yazmıştım o cinnet anında eheh =) Sonra sakinleştirmek için CRS gönderdiler adam telkinlere başladı log out yaptım ben de. SOE'den nefret ediyorum[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 helal olsun[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Hadi ya log out login de jedi track edilemiyormu?hahaha terme cikarsam deniyim bende, buglar bizi somurdu hep,birazda ben somuriyim. Odesme vakti geldi. Bide credit dupe bulmustum, duzgun oyuncuyuzya,bildirdik anasini satiyim. Bu heriflerin bunu bulmasina imkanda yoktu. Bildiren kafama tas dussun. Cunku ayni csr valinor bugmi degilmi,bug degilse kasacagim dedigimde beni uyari ve ban ile tehdit etti pezevenkler. Yok bi daa bug mug uyarisi,somurcem anasini satiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Ha bide jtl yokken bh investigationdaki mission buglar omrumden caldi anasini satiyim, hedef battlefieldin icine spawn olur,saldiramazsin,bulursun noktayi spawn olmaz,track buglari, milyon tane gezegen degistir,resmen omrum shuttleportlarda gecti be. Bide master bounty hunter olup,bounty hunterlarin pvpdede pvedede bi sik yapamadigini gorunce nasil moralim bozulmustu,sonucta o ilk masterladigim newbielik profumdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar