Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Swg e donus..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gecen yıl mayıs ayında bıraktıgım swg e geri donuyorum.. eclipse de oynayan kisiler isimlerini yazarlarsa cok sevinirim..ozelliklede RIP ten kimler kaldı cok merak ediyorum..
patch in bitmesine 4 saat kaldı biter bitmez oyundayım :)
Mesaj tarihi:
walla baya kisi birakti bildigim kadari ile riptede kucuk bir bolunme war sanirim tam bilmiyorum...
bu aralar donen bi kach kiside war ayrica[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer

DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!!
Mesaj tarihi:
ya arkadaslar yarım saattir oyundayım sanki oyunu hic oynamamis gibi hissediyorum sehir degismis shuttle yok ne olmus bu rip e acilen birileriyle konusmam lazim hic bisi bilmiyorum gibi bi hisse kapıldım alısamadım hersey yabancı geliyo oyunda olan arsa bi ms atsın veya isim soleyin ben size ulasıyım.. ciddi bi ısınamama problemim var 1 dk swoop u nasıl acılıyodu diye dusundum olacak is degil yani helppp meeea :)
rebel imp hic fark etmez yeter ki biri bana yardım etsin..
cok komik durumdayım %80 resistli comp elimde 600 kusur dmg veren t21 ile dolasıyorum bankada onca para var..sanki karakteri satın almısımda baskasının karakteriyle oynuyomusum gibi..
Mesaj tarihi:
said:
Way, 16 Ocak 2005 00:27 tarihinde demiş ki:
sehir degismis shuttle yok ne olmus bu rip e

:( cok üzücü. Rip maalesef ki fade out oldu, yavaş yavaş hepimiz çekildik kendi köselerimize, güç dengesini aramızdan birinin tekrar bozup RIP in eski şaşalı günlerini canlandırmasını bekliyoruz.[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._
Mesaj tarihi:
yazık olmus gercekten RIP e gercekten cok buyuk sok yasadım city hall bi kere bos kalmazdı yarım saat mal mal etrafıma baktım..sora dedim ben oyuna girince napıyodum aklıma geldi bi coronet e gittim yine bakındım etrafa 30 dk kadar sora cıktım bugun bisiler yapmaya basladım armor silah vs olayına girdim birazdan gorev yapmalara baslayacam ama eski ortam cidden gitmis..single player oynuomus gibi bi his olustu icimde
Mesaj tarihi:
Cidden bi ara toplansak falan fena olmazdı. Bende Hi'lal e falan uğradımda kimse yok etrafta. Yarın jtl'de geliyor. Her yere gelirim yani:D[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki:
o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!!
Mesaj tarihi:
lider kim kim nasi tekrar kuracaksınız guild hall u bi bilgilendirseniz beni cok mutlu olurum. bi de tekrar RIP e girmek icin kime ulasmam gerekiyo?bi daha oynamam diyerek bıraktıgım icin guildden cıkmıstım..
Mesaj tarihi:
su hilal i tekrardan canlandırsak bisiler yapsak hala swg de yapılacak cok sey var bırakanları(kendimde dahil anlamıyorum)tamam oynama suresi azaltılabilir ama oyunu bırakıp gitmek cok ayrı bi olay okadar guclu bi guild nası bu duruma dustu aklım hayalim almıyo..su an jtl alacak durumum yok wow a onsiparis ver hl2 al derken para falan kalmadı :)

/Darkomen
Mesaj tarihi:
said:
Enginar, 16 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki:
jtl yi denemek için girmek istiyorum ama konfigurasyonum engel oluyor :p /muhendis

adam gecen sene de bunu dıyordu, hala aynısı... git warcraft 1 oyna olm sen[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._
Mesaj tarihi:
2 ay sonra ilk dfa bugün girdim, doc ve ent bufflarini aldim, synsteak imi ve brandylerimi yedim jedi a gidene kadar mide boşalsın uzun süreliler nasıl olsa diye, puplari falan hazirladim, görevi de aldim...

VE JTL OLMADIĞI İÇİN 1 SAAT KOVALADIM ADAMI

Adam ben Corallia'dan Naboo'ya gidene kadar 4 defa gezegen değiştiriyordu ya, deli oldum sabah sabah. Gidiyorum hemen o gezegene, adam bu gezegende yok diyor. İnat ettim 35-40 dakka takip ettim. Sonra adam uzaya çıktı ve ben monitöre kafa attım.
Bu oyunu ciddi ciddi oynayıp da JTL almamazlık etmeyin.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Mesaj tarihi:
Alakasız olacakta Force guildi nerede?[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki:
o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!!
Mesaj tarihi:
Force guildi eclipsede biyerlerde arkadaslar pek kimsenin bilmesini istemiyor cogunluklu turk ve rebel guildi dir, icerisinde yabancılarda bulunmaktadır, Jedi veya Jedi olmak icin ugrasanların kabul edildigi bir guildtir uye sayısı az ve ozdur
kendi capımızda egleniyoruz iste :)[signature][hline]SWG - Ugur Mistwalker - Eclipse
EQ2 - Reiken - Ranger - Runyeye
Mesaj tarihi:
uzun bi aradan sonra geri dönmek için herhangi bir uğraş içerisinde bulunmuyorum, yaşadığım SWG günlerim herzaman bi anı olarak kalacak..:)

Hilal'in küçülmesine üzüldüm, umarım en kısa zamanda geçen mayıs ayından önceki şanlı haline geri döner.

WOW avrupa'da görüşmek üzere.:)))[signature][hline]SUL of Eclipse
(Missing since October 2004)

Master Weaponsmith
Master Rifleman
Mesaj tarihi:
Off wow çok mu güzel ya? Sanki herkes kurtuldu bi ben kaldım gibi bir hava oluştu.[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
hepiniz böyle giderseniz hiçbişey eskisi gibi olmaz
bakın yeni publish de yolda geliyo..........[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Eclipse - Zabrak
Doctor 4443(yarı master)
FRF
Mesaj tarihi:
RIP dagildi,karakterler satildi,kimse yok,sehir yakinda yokolcak,shuttle kalkti bile. Oyunda oyuncu sayisi oldukca azaldi zaten, eskinin kalabalik starportlari yok artik. JTL ile herkes uzayda saniyordum,jtlyi aldim her gezegenin sisteminde maksimum 3-4 oyuncu pilot buldum. Bi frf var eskilerden bi de yeni force guildi kuruldu. Imperial turk guildi yok, zaten fazla bi imperial turkde kalmadi. Baska oyuna gecmek degisiklik olabilir ama hic bi oyunda pvp yok gibi, pvp olmayan bi yerdede zaten bi daha evil felan oynamayacagim,basta imperial secen kafama tas dussun zaten,oyunda dark mark hikaye zaten,herkes kendisini superman saniyor zaten,dark jedisin ama kim sikine takar senin evilligini. Herifler hala oyunu duzeltceklerine sicip batiriyorlar,guzelim sistem icler acisi bi halde. Daha oyuncu felanda gelmez bu oyuna. JTL ye 70 milyon verdim icim yaniyor, bi sike benzememis. O kadar super grafik koymussun, o kadar silah ,gemi ,envanteri var ama oyunda hava yok. Uzay poi leri bombos, bir suru uzay istasyonu goruyorsun ama inmeyi birak target bile edemiyorsun,sus olarak koymuslar. Gorevler son derece sIKIcI, karadaki grindingi havaya tasimis ama onu bile becerememisler,nerde o freelance gunleri. Insan iki freelancedir freespacedir gibi oyunlara baka iki fikir edinir,soe nin tek yaptigi grafik yapmak. Gene dertlendim ,neyse. Ama karaktere alistigim,hatta onu buyutup jedi yapip onu gelistirmeye basladigim icin kopamiyorumda. Oyunda yapcak pek bisi kalmadi gerci,knight olup, mando armorla jetpack alip,birazda jedi konsule oynadiktan sonra oyun kendini tuketcek zaten. Yapcak bisi yok gibi cunku, developlerlara mail atsam coronet starportu satarlarmi bana acaba? :P
Mesaj tarihi:
ya o oyunun boşluğundan aslında keşke diğer mmorpg ler çıkmasaydıda millet brakmasaydı
en kalabalık server su anda hangisi??[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Eclipse - Zabrak
Doctor 4443(yarı master)
FRF
Mesaj tarihi:
Eclipse galiba. Gerci farstarin coronet cantinasi daha dolu ama diger gezegenler bombos :). Tarquinastada bi char yarattim arkadasa lot vermek icin orasida cok bostu yani naboo theedde 3-5kisi ole soliyim.
Mesaj tarihi:
eclipseninde bu kalabalık dönemiyse..
millet hep gidiyo
soe'ye bi mail felan atalım ya bişeyler yapsınlar patch ler felan bugları düzeltsinler[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Eclipse - Zabrak
Doctor 4443(yarı master)
FRF
  • Yeni Oluştur...