SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 2 adet 27 inc monitor var ayaklarini mumkunse masadan kesmek (masa kenarina sıkıştırmalı) veta teke indirmek istiyorum. Nerden alacagimi bulamadim. Bu sekilde 2li monitor standi satan tavsiye edebileceginiz site veya bunu al dediginiz marka var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Selam, Hafele marka var. İlgili katalog sayfası: http://www.hafele.com/tr/tr/external/blaetterkataloge/HTR-GK11.10/index.html?startpage=12.40/ Sayfa 12.41'den itibaren başlıyor. Sen istediğin türde aparatı seçip, ikinci monitör için ilave kol alacaksın. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Ergotech Telescopic Wings olabilir 3'lü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 sabahtan beri kalaoğa bakıyorum ara ara ıslandım.. ustabaşı falan oalcak adam mışım yanlış işteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Selam, Adamların 7-8 tane daha kataloğu var : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 o monitor tasiyicilar genelde bi monitor parasi yapiyor halefe denen meret kac paradir allah bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Selam, Hafele... halefe değil... sana satmazla bile :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 basarim parayi halife derim istersem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar