BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 ilk eğitim sadece düz unity'de nasıl oyun yapılır anlatıp geçmiyor, programlamaya giriş yaptırıp programlama mantığını anlatıyor ayrıca "challenge" ödevleri var baya iyi son olarak gamedev forumu kurdular orada da güzel bir topluluk oluştu. Ben Ben Tristem'in ne kadar egitimi varsa aldim sdf 10-15 dolara hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Hatta şu günlerde blender 3D modelleme eğitimini yapiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 coding bilmiyorummmmmmmm :( unitynin sitesinden ilk derse bakmıştım controller script falan ekliyordu sonra baydım ya. Bilmediğim bir şeyler uğraşmak çok garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Bence unity ve c# eğitimi için pluralsight'ı kullanın. Özellikle c# konusunda uçsuz bucaksız hayvan gibi kaynak var. Burdan 3 ay beleş üye olabilirsiniz: https://www.visualstudio.com/en-us/products/visual-studio-dev-essentials-vs.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar