LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 DH'ye de açtım topiği ama fiyatta emin değilim. Sadece iPad şarjı var, kulaklık falan yok, baya eskiler sonuçta. iPhone 4'ün ekranında home tuşuna basınca ekranlara bastırılınca çıkan iz çıkıyor küçük, bir de arka tarafında küçük çizik var. Onun haricinde tertemizler. 500tl fiyat verdim. iyi midir nedir? Ekran olayının videosunu çektim: http://www.youtube.com/watch?v=Ki0Vvt8xJPM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 DH de iyi balta yemisindir 500 acinca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 ikisi mi 500? 240 veririm. ciddi alıcıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 cöddü ölücüyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar