Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 aslında iyi fikir , stres atarız[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Gözlerinin hastasıyım grafiklerin ustasıyım
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ne rahatsız adamlarsınız yaa cehm sen rahat dur seni seven chemical olarak seviyor boccop, deep-night siz de rahat durun şurada saçma gelirse mesaj atmayın nasılsa çöpe atılır konu modlarca elcia heren yavrum siz de yemeyin birbirinizi avokadolu dondurma vereyim onu yiyin tamam işte alan memnun vren memnun[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 abi biz yemiyoruz birbirimizi ki , ama dondurma yerim ver[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Gözlerinin hastasıyım grafiklerin ustasıyım
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Vişneli yeme , bak hava buz gibi hasta olursun , başka ye ne biliyim çukulatalı falan onlar daha sıcak hasta olmazsın[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Gözlerinin hastasıyım grafiklerin ustasıyım [Bu mesaj HerenIstiaron tarafından 04 February 2004 18:22 tarihinde değiştirilmiştir]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ne güzel işte yaşamı sırasında faydalı biri ölünce de faydalı oluyor ama sabun yapılmak yerine bedenimi kadavra olarak bir üniversiteye bağışlamayı tercih ederim ölümüm bile vatana millete hayırlıdır[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: BabacumMostors, 04 February 2004 18:20 tarihinde demiş ki:deep-night Abi ben şaka yapıyorum bakmayın bana hiç ciddi bi hava var mı o mesajlarda lol[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b]
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: Deep-Night, 04 February 2004 18:01 tarihinde demiş ki: Chemicalin yazdıkları kesin salak şeylerdir. Edit:Sert çıktım biraz pardon, bazı hareketleri saçma olabilir ama adama destek olmak yerine sizin gibi alay edenlerde çıkıyor..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım [Bu mesaj theKingpin tarafından 04 February 2004 19:08 tarihinde değiştirilmiştir]
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: Dresquin, 04 February 2004 18:25 tarihinde demiş ki: Ayni irktan bir insan olamaz Chem ile. O orjinalligin sözlükteki örneklerinden biri. Daha sinir bozucu olabilir diger orjinallerimizden belki ama renktir, pembeyi de mi silelim dünya üzerinden? Azicik hosgörülü olun. çok iyi +1[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: Deep-Night, 04 February 2004 19:03 tarihinde demiş ki: Abi ben şaka yapıyorum bakmayın bana hiç ciddi bi hava var mı o mesajlarda lol ya gülüm kusura bakma şimdi sen öyle yazınca ciddiye alanlar çıkıyor şaka yollu kaka yollu demiyorlar böle pamuk ipliği gibi[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Apache Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 chemical boyle seylere bakacagına dersini çalıssan..[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad allah allah deyip geçer genç osman.. Fiuuuuvvvv taksimetreeeleer
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 abi harbi komik geldi bana da pentagram ama chem yine herzamanki gibi azcık abartmış :)[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm
metboy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 öff[signature][hline]She cries her life is like Some movie in black and white Dead actors faking lines, over and over and over again she cries icq: 96775822 [Bu mesaj metboy tarafından 04 February 2004 19:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: BabacumMostors, 04 February 2004 19:12 tarihinde demiş ki: ya gülüm kusura bakma şimdi sen öyle yazınca ciddiye alanlar çıkıyor şaka yollu kaka yollu demiyorlar böle pamuk ipliği gibi Zaten komik olan da bu insanlar ciddiye alıyorlar. Gerçekten anlamıyorum nasıl ciddiye alınabilir. Benim -öyle salak laflar edeceğim kadar salak olduğumu düşünüyorsunuz herhalde.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b]
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 şaka yapıp ta smiley koymayanları ciddiye alıyorum tabiki oturup herkese iq testimi yapıcaz forumlarda :-)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 böyle adamları niye forumlarda tutuyorlar hala yörünge dışına giden yol mu kapandı
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Ya birader nedir bu isyankar patiler grubu ? Herkes takılıyor işte herkes memnun size ne yörüngeden mörüngeden hayret bir şey[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Gözlerinin hastasıyım grafiklerin ustasıyım
Llama Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: Elcia, 04 February 2004 18:07 tarihinde demiş ki: Hepiniz çıldırmişsınız...!! [signature][hline] PAtıcık cıldırmıs olmalı ''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... [Bu mesaj Llama tarafından 04 February 2004 20:13 tarihinde değiştirilmiştir]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: Grom_Hellscream, 04 February 2004 20:03 tarihinde demiş ki: böyle adamları niye forumlarda tutuyorlar hala yörünge dışına giden yol mu kapandı filitre koyduk[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Efendim? Zaten ciddi bi konu olsa böyle abuk subuk mahvetmezdim merak etme k3nq.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b]
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 emaleth abla o kadar anlattı işte böyle ahah ana die konu başlıkları açmayın diye ama ben orc beynimle anladım bu anlamamışsa bişi yapamam:)
Holy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: Holyman, 04 February 2004 16:50 tarihinde demiş ki: Chemical'ın her açtığı konuda sırf "bende sölemiş olıym" diyerekten chemical'a laf sokan tipler var. Bunlara sadece salak diyorum. [signature][hline]The Holyman Ben, 05 January 2004 18:32 tarihinde Pklar hakkında demişim ki: Ben gördüm kel gibiler ama değil gibilerde sanki?
26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 yazık yazık... acaba hangi beş köşeli bir yıldızın bu halde çemberin içine oturtulacağı aklına gelirdi?[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bunlar aşmışlar..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 130)
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 sırf başkalarını ezerek karizma olmaya uğraşanlar için gülüyorum HAHAHAHAHAHAHHAHAHA ben de gülme rizine girdim, ben de mi salağım?[signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... UO'nun zararları example bir: - Hapşuu - Rel Sanet You! Msn
Öne çıkan mesajlar