BaaL Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bugün tamamladim =D zaten drop rate çok düşük ikiside birbirinden daha rare daha önce açin birinin raidinde birini ninjalamiştim bir dahada girmedim onlarla raide 30 keredir falan düşmüyordu bugün düştü sonunda 6 rogue un arasindan kazandim rollu süperdi :p birisi 40 digeri 50 3. adam 89 atti gg dedim bastim rolla 99 :p serverda seti ilk tamamlayan oldum bir kişide sacred charge bir kişidede tribal guardian vardi set bonus da +50 attack power gayet rezil ama silahlar çok iyi 81-150 çok kopuk sinister strike critical 600 falan vuruyor - backstabi yemişim yani herkeze nasip olur inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 yakışıklı olmuş :)[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 helal baalım krom benim :) yakısır sana[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 boyle setlerdemi varmis oyunda ilk kez duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Hayırlı olsun =) Bu arada ben de set olduğunu bilmiyordum, ama harika fikir tabi, sırf set tamamlamak için hala diablo oynayanlar var =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Tebrikler güzel silahlarmış. Özellikle Offhanddeki daha bi tatlı sanki. Tabi iki elde sword rouge un doğasına aykırı bence ama WoW da herkes öle nedense :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 dana para kasicagina instancelarda silah peshinde yakalarim seni oyunda ben :P[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Notguilty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 hehe o grupta bende vardım ama zar atmadım tabi elimde krol blade olunca nie atiim =) rogue un zaten dagger kullanması gereksiz. sinister strike gibi arıza bi vuruş stili varken. ekim inde dediği gibi 600 lere ulaşıyo sinister critical da. hayırlı olsun horde kanına bulamayı unutma şu silahları. =) said: BaaL, 15 Ocak 2005 22:00 tarihinde demiş ki: bugün tamamladim =D zaten drop rate çok düşük ikiside birbirinden daha rare daha önce açin birinin raidinde birini ninjalamiştim bir dahada girmedim onlarla raide 30 keredir falan düşmüyordu bugün düştü sonunda 6 rogue un arasindan kazandim rollu süperdi :p birisi 40 digeri 50 3. adam 89 atti gg dedim bastim rolla 99 :p serverda seti ilk tamamlayan oldum bir kişide sacred charge bir kişidede tribal guardian vardi set bonus da +50 attack power gayet rezil ama silahlar çok iyi 81-150 çok kopuk sinister strike critical 600 falan vuruyor - backstabi yemişim yani herkeze nasip olur inşallah :) [signature][hline]I am Blind not Dead! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 oh oh hayırlı olsun güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Remus, 15 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: boyle setlerdemi varmis oyunda ilk kez duyuyorum Setlerin bir kısmına buradan bakabilirsin. TIK[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 oyun içi ss de isterim. zaten silahın birinin üstünü kapatmış pencereler. nasıl duruyor merak ettim. hayırlı olsun bu arada.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 biraz fazla iri kilinçlar , ama yinede güsel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Abi çok güzel ya. Bu arada hemen laf arasında bişi sorayım, ben level 17 de kaldım ne yazıkki oynayamadım pek şimdi de beta bitti. Ya bu hunterlar çift dagger kullanabiliyor mu? Ben bow ve dagger kullanıyorum, off hand e de dagger alabilir miyim? Ne eksisi - artısı olur? Bu arada, talentlarda marksman abanıyorum sadece, talent mı vermem gerekir de öyle bi talenta rastlamadım.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 hunterlar lvl20 de öğreniyor dual weild'i sword/dagger/axe daggerı dediğim gibi rogue'da dahil kimseye tavsiye etmiyorum rogue dediğin dagger olur diyen arkadaşlarlada 60 olduklarinda tekrar konuşuruz bende öyle diyordum 60a kadar dagger ile geldim ama fos sword 4tw o kadar [Bu mesaj BaaL tarafından 17 Ocak 2005 07:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 dual wield sword kullanabilir miyim o zaman? Bir de, level 20 de 100 dagger skill im olacak, ama sword 0 dan başlayacak değil mi? Yani ben sword kullanamıyorum hala, ama mal gibi teach falan yaptırmamış olabilirim ehuhe[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 skill onemli degil, yarim saatte 100lersin swordu da tahminim.[signature][hline]Everyone sees what you seem to be, but few know what you are. -Niccolo Machiavelli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Feci saptırdım konuyu, tek bir soru daha, sword u kaçta alabiliyorum? Dual wield ne gibi + - ler veriyor[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bende lvl 36 hunter var çift el tavsiye etmem al elıne 2hd sword yada orc olucaksan axe baba gıbı dmg koy ha ama speedlerı 3.10 ve + oldugu ıcın yavas gelebılır ama dmg cok tatlı ugrasma 2 elde de axe amele gıbı[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kirvan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 weapon train 10 s istediğin zaman train olabilirsin lvl sınırı yok[signature][hline]Gwaledric rr6 armsman (kay) Arkon 3x Troll Hunter (Shadow Moon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 :) olm us de kalıcaksın sanırım sen beraber eu da iyi vakit geçirirdik neyse gratz.. [mehanix][signature][hline] mehanix [Bu mesaj Jackal77 tarafından 17 Ocak 2005 13:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bemde saptırcam belki biraz ama sözü gecmisken sorayım =) bu weaponların skillerinin artması ne gibi faydalar saglıyor bi acıklarmısnız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 miss chance azaltıyor sozde ama pvede bi halta yaramıyo hala 10lvl dusuk moba mıss mıss mıss pvpde fazla mıss olmuyoda npclere karsı biraz sorun var.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 hayirli olsun pekacim bende insallah lorlasla giricemde kasicam raidlerde set item icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 defense skill i dodge chance weapon skill i de hit chance etkiliyor onun dışında agility hit chance etkiliyor (ama ne derece allah bilir) dual weild seri ama az dmg two handed az vuruş vurdumu yamultma sen gidip adamin onunde durayim dersen hunter ile senin maymun diye tamelerler :) senin yapicağin wing clap vurup kaçip uzaktan vurmak olacagi için etrafta gördüğüm bütün 60 hunterlar gibi twohanded alicaksin eline bitane vurursun 400-500 vurup bide slowlar kaçarsin adami uzaktan uzaktan vurursun , sonra pvp için warrior paladin hunter = two handed bide bu thotbot'a character profile koymak için gereken addon u nerden bulabilirim bilen varmi ? baktim bütün 60 rogue lara aytim fakiri hepsi koyayimda item görsün biraz garibanlar :p [Bu mesaj BaaL tarafından 18 Ocak 2005 18:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 hunterlar 2h ve dual wield ayni anda kullanirlarsa asil cok iyi oluyorlar... nasil mi oluyor? hunterin en onemli stati agility. eh iki elimize agi bonusu veren 2 seker sey(kilic,dagger,axe fark etmez bunlarla saldirmiycaksin nasil olsa) aliyorsun. Boylede 2h in verdigi bonustan daha yuksek bonus aliyorsun. Kendinede bir macro yazip eher meleeye dayanirsa is 2h silahini giydiriyorsun. cillop gibi oluyor:) ps: hep melee oynamak istiyorum dersen baska class sec.. [signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. [Bu mesaj FiXxXeR tarafından 18 Ocak 2005 18:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar