Auril Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 5+1 + headset kullanıyorum onboard ses kartı var headset + mic 2 jack arkadan kasaya bağlı oyunlarda ses headsetten geliyor - ok youtube vs browsing yaparken speakerlardan geliyor - ok hatta bazı oyunlarda speakerları açınca ordan ses geliyor, kapayınca headsetten alıyorum (hatta bazen ikisinden birden ses alıyorum ) buraya kadar herşey mükemmel ama bi film - dizi izleyeyim diyorum gene headsetten geliyor ses gom player kullanıyorum genelde- yuzyıl öncesinin updatesiz versiyonu ( güzel çalışan prog ları update lemem genelde ) program içinden ses kaynağı falan değiştirmeyi denedim yemedi win ses ayarlarından tekrar yapılandırdım her şeyi gene yemedi hatta şimdi vlc player la denedim sonuç gene aynı movie playerlarda ses headset den geliyor nasıl speakerlara veririz bu sesi not: hayır speakerlar snopy değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 kulaklığı sök sdsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 kj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Öne çıkan mesajlar