Way Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 oyun cidden harika gercekten cok etkilendim savasları goruntuleri gorunce sırf goruntulerden bile piyasadaki en ii mmorpg diyebilirim o derece gaza geldim :) 1-2 sene oynayacagım mmorpg i buldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 hehehe lafıma geldin sonunda:)[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Raidler aşırı kolay .Hani merak ediyorum bu hordelar orda guardlar olmasa ne yapacak ? hele bir ara alliance grubu 15 kişi horde 25-30 kişiye çıktı ona rağmen hala guard arkasında saklanıyordu adamlar . Şans bana hep kötü oyuncular mı denk geldi yoksa horde tayfası genel anlamda böyle mi onu merak ettim . heh hele bir 28 shaman var ben 27im daldım buna neyse adam kaçmaya başladı kaçıyor kaçıyor bir baktım beni level 32 bir undeadin yanına getirdi önce onu kestim sonra yakında ki göle girdim 32lik peşimi bıraktı . Sonrada cesedinin stünde /chicken yaptım ükemmel keiyifliydi ve feci [spo1=ezdik]Bu kısım kendini über sanan hordelara nerde olsanız karşılaşmaya hazırız beyler iyi olanı yetenek belirleyecek .[/spo] yani 2 kere öldüm 30 kez falanda öldürdüm öyle bir ezme yani .... [Bu mesaj Dunedain tarafından 16 Ocak 2005 17:58 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Dunedain tarafından 16 Ocak 2005 18:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 2 kere ölmüşsün çok kötü -,-[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Dunedain, 16 Ocak 2005 17:50 tarihinde demiş ki: Raidler aşırı kolay .Hani merak ediyorum bu hordelar orda guardlar olmasa ne yapacak ? hele bir ara alliance grubu 15 kişi horde 25-30 kişiye çıktı ona rağmen hala guard arkasında saklanıyordu adamlar . Şans bana hep kötü oyuncular mı denk geldi yoksa horde tayfası genel anlamda böyle mi onu merak ettim . heh hele bir 28 shaman var ben 27im daldım buna neyse adam kaçmaya başladı kaçıyor kaçıyor bir baktım beni level 32 bir undeadin yanına getirdi önce onu kestim sonra yakında ki göle girdim 32lik peşimi bıraktı . Sonrada cesedinin stünde /chicken yaptım ükemmel keiyifliydi ve feci [spo1=ezdik]Bu kısım kendini über sanan hordelara nerde olsanız karşılaşmaya hazırız beyler iyi olanı yetenek belirleyecek .[/spo] yani 2 kere öldüm 30 kez falanda öldürdüm öyle bir ezme yani .... [Bu mesaj Dunedain tarafından 16 Ocak 2005 17:58 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Dunedain tarafından 16 Ocak 2005 18:00 tarihinde değiştirilmiştir] Bu mesajini sana hatirlaracagimiz cok zaman olacak merak etme sen hehehe[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net For the Horde -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 hehe ben über değilim o ne demek ben gosu yum hahaha[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Bu nasıl server böle bu ne kalabalık yuh.Sizin PC ler bu kadar hareketi kaldırırmı ki.Lag da cok olur.[signature][hline]HordishManner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 xrex seni kayıt defterime aldım.Sen iyi bir shaman la karşılaşmamışın.Benle Eu da karşılaşınca kaçmaya yer arıcan buna emin ol.:)[signature][hline]HordishManner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Tek gördüğüm laf benim forumlarda , İnsomniaya bir sorun bu akşam neler yapmış hiç asr görmüşmü , görmüşse ne olmuş :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Dunedain geliyorum bekle bekle, vereceğim sana dersini ;)[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Granis'in bir sürprizi var çok yakında :) ..[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 coming soon in theatres across europe. :) fazla panik yapmayın, bu oyunda öldüğünüz kadar da öldürürsünüz. kişisel hakaretlerde bulunmayın boş yere, işe yaramıyor.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 forumda tabiki laf olcak herkes birbirine taş atıyor maksat eğlenmek yoksa kımseyi kırmak yada ezmek değil[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: RedBaron73, 17 Ocak 2005 00:59 tarihinde demiş ki: xrex seni kayıt defterime aldım.Sen iyi bir shaman la karşılaşmamışın.Benle Eu da karşılaşınca kaçmaya yer arıcan buna emin ol.:) bi yanlis anlasilma var heralde.iyi oku cevaben yazdigimi ayrica bende shaman olacam.duel de görüsürüz artik eheh[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net For the Horde -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 iyi iyi bütün gosu lar horde tarafında( :D ) fave de geldimi tamamdır[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Dunedain yakın arkadaşım, zaten şaka yaptığımı ve aynı serverda, aynı factionda olacağımızı kendisi de biliyor :) Ezmek veya hakaret söz konusu değil.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Gangren dostum seninde buraya eninde sonunda geleceğini biliyordum . Ben alliance paladin oynuyorum artık beraber veya karşı karşıya da olsa senle oynamak zevkli olacak :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 EU Key'im gelirse, dwarf pally olarak başlıyacam sanırım, sadece Final ve Open Beta için. Retail ise herhalde Frost/Arcane Human Mage :) US'te arkadaşın Key ile oynuyordum düne kadar, ne yazıkki şifresini değiştirdi :/[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Ne lag var nede başka bişey diğer oyunlarda ki abuk subuk rezilliklerler yok burda beta olmasına rağmen . yok lag olmuş o olmuş bu olmuş kimse baglantım kötü ondan kyabettim diyemiyor . PS: İstisnai durumlar hariç ,tabi arada 4k ping oluyor telekom yurt dışı çıkışlarından kaynaklananan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ASR ilk "ASR vs HM" ss lerini gururla sunar... darkshire'da mob kesmekle uğraşırken localdefence kanalında darkshire under attack! alarmı verildi. bir kaç dakika sonra granis darkshire'ın güneyinde bir Hordish Manner gördüğünü söyledi. Hemen olay yerine doğru hareket ettim. Ben olay yerine doğru giderken granis insomnia'yı çoktan bulmuş ve hp sini yarılamıştı... insomnia kaçabilmek için ghost wolf olmuştu. ama neredeyse ölmek üzereydi. ve granis öldürücü darbeyi vurdu. bana düşen tek görev ise granis'i tebrik etmekti. ve kutsal ışığın savunucuları ürkütücü duskwood yollarında gözden kayboldular... :) --------------------------------------------------------- ben Hm ile aynı serverda olmaktan çok mutluyum. kimi zaman yeneceğiz kimi zamanda yenileceğiz ama bu tatlı rekabetin oyuna ayrı bir zevk getireceği kesin :)[signature][hline]Anatolian Sunrise>join today, live longer[Bu mesaj Rinen tarafından 18 Ocak 2005 04:33 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Rinen tarafından 18 Ocak 2005 04:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 hll ASR ışığın gücü bu işte[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Liebe, 18 Ocak 2005 09:08 tarihinde demiş ki: hll ASR ışığın gücü bu işte kac candela siniz?:D[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net For the Horde -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 offf soğuk esti cam açık kalmış herhalde :P[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ya konuyla alakasız da o yan taraftaki barları flm nasıl açtınız ek bir program mı gerekiyor onları açmak için bende sadece alttaki duz bar var yeterli olmuyor bazen extra hareketler yapmak gerekiyor... bu arada tebrikler... her zaman alliance daha guçlu olacaktır ztn insanların nightelf ve paladin aşkı devam ettikçe ama tabi ben herhalde horde taafında oynarım eu oyunu alırsam çunku us'te alliance ım...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - [Bu mesaj fortinbras tarafından 18 Ocak 2005 10:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: fortinbras, 18 Ocak 2005 10:28 tarihinde demiş ki: ya konuyla alakasız da o yan taraftaki barları flm nasıl açtınız ek bir program mı gerekiyor onları açmak için bende sadece alttaki duz bar var yeterli olmuyor bazen extra hareketler yapmak gerekiyor... bu arada tebrikler... her zaman alliance daha guçlu olacaktır ztn insanların nightelf ve paladin aşkı devam ettikçe ama tabi ben herhalde horde taafında oynarım eu oyunu alırsam çunku us'te alliance ım... isigin gücü ile acmislardir :P[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net For the Horde -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar