Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İçerde neler oluyor ?

Dunedain

Öne çıkan mesajlar

Raidler aşırı kolay .Hani merak ediyorum bu hordelar orda guardlar olmasa ne yapacak ? hele bir ara alliance grubu 15 kişi horde 25-30 kişiye çıktı ona rağmen hala guard arkasında saklanıyordu adamlar . Şans bana hep kötü oyuncular mı denk geldi yoksa horde tayfası genel anlamda böyle mi onu merak ettim .
heh hele bir 28 shaman var ben 27im daldım buna neyse adam kaçmaya başladı kaçıyor kaçıyor bir baktım beni level 32 bir undeadin yanına getirdi önce onu kestim sonra yakında ki göle girdim 32lik peşimi bıraktı . Sonrada cesedinin stünde /chicken yaptım ükemmel keiyifliydi ve feci [spo1=ezdik]Bu kısım kendini über sanan hordelara nerde olsanız karşılaşmaya hazırız beyler iyi olanı yetenek belirleyecek .[/spo] yani 2 kere öldüm 30 kez falanda öldürdüm öyle bir ezme yani ....

[Bu mesaj Dunedain tarafından 16 Ocak 2005 17:58 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Dunedain tarafından 16 Ocak 2005 18:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dunedain, 16 Ocak 2005 17:50 tarihinde demiş ki:
Raidler aşırı kolay .Hani merak ediyorum bu hordelar orda guardlar olmasa ne yapacak ? hele bir ara alliance grubu 15 kişi horde 25-30 kişiye çıktı ona rağmen hala guard arkasında saklanıyordu adamlar . Şans bana hep kötü oyuncular mı denk geldi yoksa horde tayfası genel anlamda böyle mi onu merak ettim .
heh hele bir 28 shaman var ben 27im daldım buna neyse adam kaçmaya başladı kaçıyor kaçıyor bir baktım beni level 32 bir undeadin yanına getirdi önce onu kestim sonra yakında ki göle girdim 32lik peşimi bıraktı . Sonrada cesedinin stünde /chicken yaptım ükemmel keiyifliydi ve feci [spo1=ezdik]Bu kısım kendini über sanan hordelara nerde olsanız karşılaşmaya hazırız beyler iyi olanı yetenek belirleyecek .[/spo] yani 2 kere öldüm 30 kez falanda öldürdüm öyle bir ezme yani ....

[Bu mesaj Dunedain tarafından 16 Ocak 2005 17:58 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Dunedain tarafından 16 Ocak 2005 18:00 tarihinde değiştirilmiştir]

Bu mesajini sana hatirlaracagimiz cok zaman olacak merak etme sen hehehe[signature][hline]--------------------------------------
www.gametogame.net
For the Horde
--------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RedBaron73, 17 Ocak 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
xrex seni kayıt defterime aldım.Sen iyi bir shaman la karşılaşmamışın.Benle Eu da karşılaşınca kaçmaya yer arıcan buna emin ol.:)

bi yanlis anlasilma var heralde.iyi oku cevaben yazdigimi
ayrica bende shaman olacam.duel de görüsürüz artik eheh[signature][hline]--------------------------------------
www.gametogame.net
For the Horde
Sosyal ağlarda paylaş

Ne lag var nede başka bişey diğer oyunlarda ki abuk subuk rezilliklerler yok burda beta olmasına rağmen . yok lag olmuş o olmuş bu olmuş kimse baglantım kötü ondan kyabettim diyemiyor .
PS: İstisnai durumlar hariç ,tabi arada 4k ping oluyor telekom yurt dışı çıkışlarından kaynaklananan .
Sosyal ağlarda paylaş

ASR ilk "ASR vs HM" ss lerini gururla sunar...

darkshire'da mob kesmekle uğraşırken localdefence kanalında darkshire under attack! alarmı verildi. bir kaç dakika sonra granis darkshire'ın güneyinde bir Hordish Manner gördüğünü söyledi. Hemen olay yerine doğru hareket ettim.

Ben olay yerine doğru giderken granis insomnia'yı çoktan bulmuş ve hp sini yarılamıştı...

insomnia kaçabilmek için ghost wolf olmuştu. ama neredeyse ölmek üzereydi.

ve granis öldürücü darbeyi vurdu. bana düşen tek görev ise granis'i tebrik etmekti.

ve kutsal ışığın savunucuları ürkütücü duskwood yollarında gözden kayboldular...

:)

---------------------------------------------------------

ben Hm ile aynı serverda olmaktan çok mutluyum. kimi zaman yeneceğiz kimi zamanda yenileceğiz ama bu tatlı rekabetin oyuna ayrı bir zevk getireceği kesin :)[signature][hline]Anatolian Sunrise>
join today, live longer

[Bu mesaj Rinen tarafından 18 Ocak 2005 04:33 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Rinen tarafından 18 Ocak 2005 04:50 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

ya konuyla alakasız da o yan taraftaki barları flm nasıl açtınız ek bir program mı gerekiyor onları açmak için bende sadece alttaki duz bar var yeterli olmuyor bazen extra hareketler yapmak gerekiyor... bu arada tebrikler... her zaman alliance daha guçlu olacaktır ztn insanların nightelf ve paladin aşkı devam ettikçe ama tabi ben herhalde horde taafında oynarım eu oyunu alırsam çunku us'te alliance ım...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -

[Bu mesaj fortinbras tarafından 18 Ocak 2005 10:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fortinbras, 18 Ocak 2005 10:28 tarihinde demiş ki:
ya konuyla alakasız da o yan taraftaki barları flm nasıl açtınız ek bir program mı gerekiyor onları açmak için bende sadece alttaki duz bar var yeterli olmuyor bazen extra hareketler yapmak gerekiyor... bu arada tebrikler... her zaman alliance daha guçlu olacaktır ztn insanların nightelf ve paladin aşkı devam ettikçe ama tabi ben herhalde horde taafında oynarım eu oyunu alırsam çunku us'te alliance ım...

isigin gücü ile acmislardir :P[signature][hline]--------------------------------------
www.gametogame.net
For the Horde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...