forgiver Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 bunlar filmlerdeki gibi geri geliyomu diye hep merak etmişimdir[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 video var 2. sayfada forgiver geliyomuymuş bi bak bakalım.[signature][hline]i love this game! youth only zone!
Goering Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 yapamazsın boomerang eğim ve açıları çok iyi ayarlaman lazım ve hangi odunla yapıcaksın ? ekmek kasalarının odunlarından mı hahaha =)[signature][hline]
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 sabır. bide yazılanları okuyup msj atın be piliz. çam ağacından yapacam yazdım. yapanlar nası yapıyo? aborjinler açımı ölçüp yapıyodu?deneye deneye yapacam işte.[signature][hline]i love this game! youth only zone!
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 O_o[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Ata tuta yapacak işte :) Lastikli yapda gelmeyenlerin peşinden gitmekten yorulma :P[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 nas yapcam biliyomusunuz. bilgisayarla çizimini açısını ayarlicam torna makinasında start a bascam seri üretim. var mı isteyen?[signature][hline]i love this game! youth only zone!
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 vidyoyu izledim geliyo ama denemeden inanmam yani rasgele atinca gelmez herhalde bide yakalamakta mesele[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Elbet bı puf noktası wardır deneye deneye bulunur elbet[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Goering Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 iyi yapamadım diye mesaj atma[signature][hline]
WERAN Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 12 yaşımda bi tane yapmıştım ama atınca geri gelmiyodu :)[signature][hline]Sen aşkı aramazsan Aşk seni arar. (/)(/) >>~-----~> .V¨¨V
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Hiç kolay dğeil bence yapamazsın. Bence git al biyerden. Zamanını onu doğru kullanmak için harca ...[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Yaparım. YAPACİN[signature][hline]i love this game! youth only zone!
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mermerden yap ki vurdumu indirsin :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: Fistan, 06 Ocak 2005 20:55 tarihinde demiş ki: nas yapcam biliyomusunuz. bilgisayarla çizimini açısını ayarlicam torna makinasında start a bascam seri üretim. var mı isteyen? robot deniyor onlara:) çizimi kendi dilinde yazıyosun başlatıyorsun cihazı bütün uçları kaynağı haltı hultu da veriyorsun makinaya devamını kendi yapıyor uçları falan kendi seçiyor[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Tv de izlemiştim adamlar bu aletle hayvan avlıyolar yaw :D[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05
GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Bugün peder bey Avusturalya'dan döndü. Bir kanguru postu bir de boomerang getirmiş bana. O giderken hiç aklıma gelmemişti bu tarz şeyler istemek. Onun aklına gelmiş de neyse bizde nasiplendik tabi. Uzaktan bakınca sıradan geniş açılı bir "v" şeklinde tahta parçası gibi görünüyor. Üzerindeki süslemeleri saymazsak tabi. Ama biraz evirip çevirince şu geri dönme hadisesinin sebeb-i harikası oyuklar pek öyle sıradan olmadığını işaret ediyor. Üzerinde kafa patlatılmış yani. Bana sorarsanız birşeyler avlamak için fırlatmanıza da gerek yok hani. Yarım metre mesafeden avın kafasına vurun, benim diyen yaratık sanmıyorum ki ayağa kalkabilsin. Satıcı peder beyi de uyarmış. Eğer doğru bir atış yaparda geri dönmesini sağlarsanız sakın ha tek elle yakalamaya çalışmayın, iki elinizin ayası arasında kıstırmaya çalısın demiş. Pek de haksız sayılmaz. Tamam Mad Max'deki gibi parmaklarınız koparmaz ama kırması kuvvetle muhtemel. :)[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 iyi eğlenceler sana GE-TA. avustralyaya giden bi tanıdıgım yok ki :( kendim yapmaya uğraşıyorum ben :) Dikkat et kırma.sert bi zeminde atış yapma.çayır çimende oyna :) ama bişey olmasın diyede oynamamazlık etme hakkını ver :)[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.
sheref Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 o boomerangı chemicalden başkası yaamaz bence[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Rüzgarı arkana alıp atman lazım. Atış tekniği falanda kasıştır. Dik değil hafif sola yatık atman lazım sağ elinde atıyorsan. Onunda yatırdığın tarafa doğru dönüp geri gelmesi lazım. Ben 8 çizdirip kafama yemeyi becermiştim. Sende becerebilirsin herhalde. Ama hiçbir zaman istediğin gibi gitmez, kıl bir objedir. Ama gittiği mesafeler şaşırtıyor gerçekten.[signature][hline]Consequences dictate our course of action and it doesn't matter what's right.It's only wrong if you get caught.If consequences dictate my course of action, I should play god and shoot you myself.I'm very tired of waiting.
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 chemical kim ya. o benim elime su dökemez crafterım ben hemde ondan iyi. bakma sen her yaptıgım esere topic açmıyorum onun gibi :D[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Bumerang'ın tasarımı biraz zordur."(" böyle çizince olmuyor yani, daha detaylı kısacası.[signature][hline]Consequences dictate our course of action and it doesn't matter what's right.It's only wrong if you get caught.If consequences dictate my course of action, I should play god and shoot you myself.I'm very tired of waiting.
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Absolut un mesajlar yikti beni bu topicte Bu topicin krali Absolut. Bu arada Fistan yapabilirsen bende alirim bitane su video daki adama acaip ozendim cim alanda var burada kirilmasi zor yani
sheref Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 *!"sözlerin bumerang gibi, döner yaralarsa seni ağzın dilin gereksizdir susarsın" * *!Bumerangı boşver Yoyo Oyna* *!Alıntı: -- bir parça karton bulunuz. (gereksiz bir kitabın yahut defterin kapağı pek uygundur) -- kartonun (zaten hazır düzgün kesilmiş) köşesinden kanatları 5-6 cm uzunluğunda ve 1-1.5 cm kalınlığında bir bumerang şekli kesiniz. -- bumerangı köşesinden kanat uçları dışarı bakacak şekilde baş ve işaret parmaklarınızın arasında tutunuz. -- diğer elinizin parmağıyla kanadın tekine güçlüce bir fiske vurmak suretiyle bumerangın dönerek parmaklarınızın arasından fırlamasını sağlayınız. atışınızı hafiften de yukarı doğru eğimli yapmışsanız minik bumerangınızın 1-2 metre çaplı minik bir yay çizerek size geri döndüğünü neşe içerisinde göreceksiniz. hala canım sıkıldıkça bir tane yapıveririm, atıp atıp sevinirim.* *!Ayrıca önce izle derim... aşka geleceksin http://www.imaging.robarts.ca/~mmalat/blagues/video/boomerang.mpeg*[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 hmm demek deerbane bumeranglarda varmış campaigne eklemek lazım :p[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler [Bu mesaj Ardeth tarafından 21 Ocak 2005 02:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar