Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boomerang hakkında...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yapamazsın boomerang
eğim ve açıları çok iyi ayarlaman lazım ve hangi odunla yapıcaksın ?

ekmek kasalarının odunlarından mı hahaha =)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
sabır.
bide yazılanları okuyup msj atın be piliz.
çam ağacından yapacam yazdım. yapanlar nası yapıyo?
aborjinler açımı ölçüp yapıyodu?deneye deneye yapacam işte.[signature][hline]i love this game!
youth only zone!
Mesaj tarihi:
O_o[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
deviantART
Mesaj tarihi:
nas yapcam biliyomusunuz.
bilgisayarla çizimini açısını ayarlicam torna makinasında start a bascam seri üretim. var mı isteyen?[signature][hline]i love this game!
youth only zone!
Mesaj tarihi:
12 yaşımda bi tane yapmıştım ama atınca geri gelmiyodu :)[signature][hline]Sen aşkı aramazsan Aşk seni arar.
(/)(/) >>~-----~>
.V¨¨V
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 06 Ocak 2005 20:55 tarihinde demiş ki:
nas yapcam biliyomusunuz.
bilgisayarla çizimini açısını ayarlicam torna makinasında start a bascam seri üretim. var mı isteyen?

robot deniyor onlara:) çizimi kendi dilinde yazıyosun
başlatıyorsun cihazı
bütün uçları kaynağı haltı hultu da veriyorsun makinaya
devamını kendi yapıyor
uçları falan kendi seçiyor[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bugün peder bey Avusturalya'dan döndü. Bir kanguru postu bir de boomerang getirmiş bana. O giderken hiç aklıma gelmemişti bu tarz şeyler istemek. Onun aklına gelmiş de neyse bizde nasiplendik tabi.

Uzaktan bakınca sıradan geniş açılı bir "v" şeklinde tahta parçası gibi görünüyor. Üzerindeki süslemeleri saymazsak tabi. Ama biraz evirip çevirince şu geri dönme hadisesinin sebeb-i harikası oyuklar pek öyle sıradan olmadığını işaret ediyor. Üzerinde kafa patlatılmış yani.

Bana sorarsanız birşeyler avlamak için fırlatmanıza da gerek yok hani. Yarım metre mesafeden avın kafasına vurun, benim diyen yaratık sanmıyorum ki ayağa kalkabilsin.

Satıcı peder beyi de uyarmış. Eğer doğru bir atış yaparda geri dönmesini sağlarsanız sakın ha tek elle yakalamaya çalışmayın, iki elinizin ayası arasında kıstırmaya çalısın demiş. Pek de haksız sayılmaz. Tamam Mad Max'deki gibi parmaklarınız koparmaz ama kırması kuvvetle muhtemel. :)[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
iyi eğlenceler sana GE-TA.
avustralyaya giden bi tanıdıgım yok ki :(
kendim yapmaya uğraşıyorum ben :)
Dikkat et kırma.sert bi zeminde atış yapma.çayır çimende oyna :) ama bişey olmasın diyede oynamamazlık etme hakkını ver :)[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz?
Antalya olucak. thx.
http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.
Mesaj tarihi:
Rüzgarı arkana alıp atman lazım.
Atış tekniği falanda kasıştır.
Dik değil hafif sola yatık atman lazım sağ elinde atıyorsan.
Onunda yatırdığın tarafa doğru dönüp geri gelmesi lazım.

Ben 8 çizdirip kafama yemeyi becermiştim.
Sende becerebilirsin herhalde.
Ama hiçbir zaman istediğin gibi gitmez, kıl bir objedir.

Ama gittiği mesafeler şaşırtıyor gerçekten.[signature][hline]Consequences dictate our course of action and it doesn't matter what's right.It's only wrong if you get caught.If consequences dictate my course of action, I should play god and shoot you myself.I'm very tired of waiting.

Mesaj tarihi:
chemical kim ya.
o benim elime su dökemez crafterım ben hemde ondan iyi.
bakma sen her yaptıgım esere topic açmıyorum onun gibi :D[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz?
Antalya olucak. thx.
http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.
Mesaj tarihi:
Bumerang'ın tasarımı biraz zordur."(" böyle çizince olmuyor yani, daha detaylı kısacası.[signature][hline]Consequences dictate our course of action and it doesn't matter what's right.It's only wrong if you get caught.If consequences dictate my course of action, I should play god and shoot you myself.I'm very tired of waiting.

Mesaj tarihi:
Absolut un mesajlar yikti beni bu topicte

Bu topicin krali Absolut.

Bu arada Fistan yapabilirsen bende alirim bitane su video daki adama acaip ozendim cim alanda var burada kirilmasi zor yani
Mesaj tarihi:
*!"sözlerin bumerang gibi,
döner yaralarsa seni
ağzın dilin gereksizdir
susarsın" *

*!Bumerangı boşver Yoyo Oyna*

*!Alıntı:
-- bir parça karton bulunuz. (gereksiz bir kitabın yahut defterin kapağı pek uygundur)
-- kartonun (zaten hazır düzgün kesilmiş) köşesinden kanatları 5-6 cm uzunluğunda ve 1-1.5 cm kalınlığında bir bumerang şekli kesiniz.
-- bumerangı köşesinden kanat uçları dışarı bakacak şekilde baş ve işaret parmaklarınızın arasında tutunuz.
-- diğer elinizin parmağıyla kanadın tekine güçlüce bir fiske vurmak suretiyle bumerangın dönerek parmaklarınızın arasından fırlamasını sağlayınız.

atışınızı hafiften de yukarı doğru eğimli yapmışsanız minik bumerangınızın 1-2 metre çaplı minik bir yay çizerek size geri döndüğünü neşe içerisinde göreceksiniz. hala canım sıkıldıkça bir tane yapıveririm, atıp atıp sevinirim.*

*!Ayrıca önce izle derim... aşka geleceksin
http://www.imaging.robarts.ca/~mmalat/blagues/video/boomerang.mpeg*[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05
Mesaj tarihi:
hmm demek deerbane bumeranglarda varmış campaigne eklemek lazım :p[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler

[Bu mesaj Ardeth tarafından 21 Ocak 2005 02:50 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...