MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 cuce +99[signature][hline]AAL'05 [Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..] (nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Oha bu arada videodaki bumerang hızıyle geri gelseydi kesin birimize bişi olurdu. Baya hızlı yav.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Bumerang kanunları çiğnediniz o zaman. Buna tıpta bumerongojit diyolar. Atıyosun dünyayı dolaşıyo. Tam attığınız noktada duruo, sapıtıo, nereye gitceğini şaşırıo, nedankoda iyi yazıo ha![signature][hline]AAL'05 [Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..] (nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Karanlık vakit sisli ortamda bumerang attırıcan bilen birine son hızla al sana adrelanin +"KAÇ LAN KAÇ ATTIM!" -"ahahahhaha" +"ahahahah" *kaçç* -"olm düşmedi hani?" +"bişiyemi takıldı acaba." ...15dk sora -"olm güzelim şeye yazık oldu" +"onu bırakta lan ya birisini falan vurdukta dönmedi bu olmasın?" *vuup vuup vuup VUUPP VUUUUUUP* *ÇOTA!* -"LAN ANAM ANAM KAFAM LAN" +"oha noluyoruz" *vupupupu vupupuuup vupupup VUpUPP VUUUpUpUUP* *Çot çota çut çat çota çat çat çat çut çata çöt pörç* x"LAN ORADALAR LAN BU HIPNELER ATTI BUMERANKI KAFAMA" x"LAN BİZİM MAHALLENİN ADAMINA YAMUK HAA hepsini atmayın olm sizde bi kısmınıda sokacaz bitaraflarına" +"Anam anam acıyo lan kaç lan la ahmet kaç!" *ahmet çoktan toprak olmuştur*[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: _Dalamar_, 06 Ocak 2005 00:48 tarihinde demiş ki: Spoilerdakini biz giyisi askısı olarak kullanıyorum :) çocuum türkçen kaç senin :)[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Sam, 05 Ocak 2005 19:39 tarihinde demiş ki: redemption'ı da oynamadım zira adında vampir geçiyordu, osman: redemption olsaydı belki oynardım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 O videoda kullanilan bumerang muthismisde tehlikelymis ayrica. ve benim aklima sey takiliyor bu amca ne dusunuyor attiktan sonra "simdi gelicek kafama girecek" "simdi gelicek kafama girecek" "la ilahe." "nerden girdim bu ise ben" "elma yerine ananasmi koysaydim. daha da korurdu kafayi"[signature][hline]H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedeviizz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 biraz havacılık bilmen senin için iyi olur yani işte tribülans felan. THK'nın vardı eskiden kursları ona gidersin, ya da kitaplardan çalışırsın. ben Bumerang yapmayı bir arkadaştan öğrenmiştim. Almanya'dayken bulmuştuk Bumerangla ilgili kitap, burada var mıdır bilemiyorum? öncelikle en az 30 çeşit bumerang vardır herhalde. bunlardan en tanınmışı, en "bumerang" denince insanın aklına geleni senin fotolarını koyduğun geniş v tipidir. ve aslında onlar avlanmak için değil daha çok Aborijin çocukları oynasınlar diye yapılmış aletlerdir. 25-30 cm.lik bir bumerangla ancak güvercin avlarsın. 70 cm.lik büyük bumerangla esas avlara çıkarlardı ve onlar genelde atılınca dönen tiplerden değildi (zaten onu atmak için harbi kuvvet gerek =] ...) neyse, bumerang yapmak için neler gerekir: bir adet maket bıçağı, demir törpüsü-zımpara, ağaç tutkalı, daha sonra da süslemek için boya badana malzemesi =] ağaç olarak sakın gülmeyin ama, şu meyve kasaları var ya ondan kullanmıştım ben. normalde İsveç bilmemnesi diye bi ağaçtan yapılmasını önerir herkes de, nerden bulacan da, İsveç'e gidecen de ohoo... bumerang nasıl uçar: yapmış olduğun fotoğaftaki gibi geniş v bir bumerangı hangi ele göre yaptıysan (kanatların yapılış şekli hangi elden atacaksan ona göre değişir !!!) o eline bi alacan, misal sağ elinle atıyosun rüzgar hafif sol-karşıdan doğru esecek, bumerangı fazla değil 85-80 derecelik açıyla sağa doğru yatıracaksın. başının üstüne doğru kaldırıp açıyı kaybetmeden omzunla dirseğin arasında kalan kolun yere paralel olacak şekle geldiğinde hafif soldan gelen rüzgara! bırakacaksın bumerangı. (ne zormuş lan böyle göstermeden anlatmak) neyse bu şekilde fırlattığın bumerang ilk atışlarında geri gelmeyi bırak, havada süzülmeyecektir bile =D ehhe... sonraki 10 atışında süzülecek ama geri gelmeyecektir. ama illaki doğru açıyı, hızı ve rüzgarı yakalayacaksın işte o zaman sağ elle attığın bumerang önce senin vücuduna göre bir süre düz giderek yükselecek, sonra yükselmeye devam edip sola doğru kaymaya başlayacak, kendi yörüngesinde yolu yarıladığında yükselmeyi kesecek ve hafif bir kavis yaparak inişe geçecek ve elinize dönecek. uçuşu sırasında oval bir yörünge çizecek tam durmaya yakın yükselecek biraz. ve ilk başta bumerangı geri getirseniz bile yakalamakta zorlanacaksınız onu. çok keyifli bir uğraştır bumerang ama 5 senedir uğraşamıyorum. özlemişim beah =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Bumerangla nasıl avlanırlır ki? Yani attığını vuracak ama geri gelemeyecekse hali hazırda ok ve yay bunu çok daha başarılı yapar. Vurup geri gelecekse bu ne kuvvettir demek lazım. Yani geyik avlarken (deerslayer :) ) bumerangı zaten bayaa uzaktan atman lazım ki hızlansın, gidip geyiğin kafasını mı koparıcak yani bumerangla avlanmak nasıl bişidir? Veya direk gidip bumerangla kafasınamı vurucaz?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru [Bu mesaj Absolut tarafından 06 Ocak 2005 10:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: Infernal_Reborn, 06 Ocak 2005 08:11 tarihinde demiş ki: said: _Dalamar_, 06 Ocak 2005 00:48 tarihinde demiş ki: Spoilerdakini biz giyisi askısı olarak kullanıyorum :) çocuum türkçen kaç senin :) Uykuluydum be :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Tauren Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedeviizz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 zaten kanguru avlamakta kullanılan bumerang vursan da vurmasan da geri gelmez. o kadar ilkel bir çağda/yaşamda uzak mesafedeki bir avı vuracak kadar gelişmiş bir ok-yay yapamadılar belki de, bilmiyorum. ayrıca kanat yapısından dolayı (aynı uçak kanatları gibi. kanadın burnu, yani rüzgarı alan yeri, ardından daha kalındır. kanadın alt tarafı iç bükey bir yapıdadır ve önden gelen rüzgarı yukarı doğru incelen yere alarak bumerangın havada uçmasını/süzülmesini sağlar) bayaa bi mesafe gidebilir. bumerangın av sıraındaki asıl avantajı, sanıyorum düz gitmemesinde. bir kuşa elinle taş attığın zaman kuş çoğu kez bu taşı göreceğinden ondan kurtulabilecektir. ama bumerngı attığın yerle kuşun olduğu yer arasında mesafeye göre 10 metre kadar fark edebiliyor. kuş 10 metre soluna/sağına atılan şeyden kaçmaz ama o bumerang dönerek kuşu vurabilir. iyi bir bumerang avcısı olabilmek iyi bir okçu olabilmekle eşdeğerdedir sanırım. nasıl ki ben ok ve yayı hedefe atamazsam başka birisi de bir bumerangı hedefe gönderemez. ve o bahsettiğim atınca geri dönen, piyasada satılan 10 ile 25 santim arası olan bumeranglar oyuncaktır. zaten havada süzülecek kadar hafif olması gerektiği için kanat boyu kısaldıkça bumerangın da eş oranda hafiflemesi gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: Absolut, 06 Ocak 2005 10:26 tarihinde demiş ki: geyiğin kafasını mı koparıcak yani bumerangla avlanmak nasıl bişidir? Veya direk gidip bumerangla kafasınamı vurucaz? aslında olayı bu. kafasına kafasına vuruyorsun, sonra üstündeki kanlar temizlensin diye atıyorsun, dönüp eline prıl pırıl geliyor. o kavisler de kan tutmasın diye.. LoL[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Yafs hayatımda 2 kere kullandım onlarıda beceremedim atmayi :D gelmedi geri :D[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 1 kere dogru yapip yapmadigini anlamak icin geri gelio mu die bakman lazim ; ancak sole bi durum var bunu atmayi ogrenmek yapmaktan daha zor ...[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Taurus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 hic girme o işlere ben sana söleyim,kardeşim avustralyadan bana getirmişti,baya güzel bişeydi,parka gittim 2 kere salladım hakkaten baya güzel gidiyo dönüyo vs derken yere bi düştü çotark diye kırıldı :) .ömrü az olan bi alet yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 düşünsenize oturup bir tane yapıyorsunuz. 3-5 gün falan sürüyor. tam deneme safhası, bir atıyorsun... çötenk..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 atmasını bilmezsen daha doğrusu sana geri dönmezse tutamazsan tabi kırılır hehe plastiklerini al onlarla çalış önce sana tavsiyem ben de var bi tane büyük sarı parlak avustralyadan gelen eskiden oynardım gayet de düzgün atınca gelirdi elime tutarmıydım ben o velet, ayrı[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 bayaa zor iş ama güzel bi uğraş olabilir[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 walla nasıl olur bilmem :) hiç kullanmadım hayatımda bi yapta olursa bizede anlat bizde deniyek ;9[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Geri dönse bir dert, dönmese bir dert. Yani yakalıcam derken sakat kalmak var. Fırıl fırıl dönerek gelen bir tahta ğarçası. Normalde biri atsa kavga sebebidir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 dimi Absolut nasıl bir zevktir bu ya :p[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedeviizz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 eheh... böyle tepe bi yerde, geri gelen bumerangı yakalayacam diye gözünü ayırmadan koşarken düşüp, kafa göz yarma tehliken de var tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Çelik çomak oynarım daha iyi. Hemde grup oyunudur sosyalleşirim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 7 kiremit felan daha mantıklı hem kızlarda hoşlanıor bundan ;)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 en iyisi futbol oynayın siz :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 bumarang geri dönüyorya ne hızda atarsan o hıda dönüyor onun için tutması kasar adamı çünkü acayip hızlı fırlatıyosun. geleceği yerde belli öyle kafa göz yarma olayı olmaz 3 metre sağ çekilirsin yani seni vurmaz.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar