Editor Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 bak bak hemen damlamış Draculiablo k1nJo said: Editor said: Pascha said: abi surda yazılanları okudukça forum ortamından soguyorum..Ne gerek var birbirinizi baltalayıp laf sokuyosunuz anlam veremiyorum.. Onların olayları başka salla içten içe yiyip bitiriyorlar kendilerini ahah hiç güleceğim yoktu offf sdfdssdfs daha birkaç ay önce nessa'yı karalamak için kimin bi tarafını yırttığını da gördük evet. sen hiç banlanma e mi, seni görünce çok eğleniyorum ben. nessayı karalamak içinmi :D safkfla götüm... o herifin yaptıklarını anlamadıysanız halen zaten boşuna konuşmuşum demekki... Nasıl içini yediyse gelip cevap vermişsin birde ahahaha Niye banlanacakmışım ki ? Luzumsuz herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 tanımadığım, kendisiyle alış-veriş yapmadığım adamı karalamaya çalışman çok içimi yedi evet sdfdfs. onu da nasıl kıskançlıkla yaptığını gördük. nasıl bir eziksin sen düşün. pardon düşün demişim, hay allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 editör nabıyon lan yine ayar mı veriyon millete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 bana şundan getirsene be editör http://www.royalqueenseeds.com/184-haze-berry.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 keşke gelse o ya asflaksfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 eskiden olsa söylerdimde artık yemiyo,sen getirirsin hadi kamki hem parasını vericem üstüne dürüm malbuş,oluncada 100 gram benden fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Hdd var mi hdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar