maivresnon Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 evet başlık ismi çok uzun farkındayım.Pati tayfası olarak farklı serverlarda oynasak da aynı çatı altında muhabbet ettiğimiz gırgır yaptığımız skype grubumuz var. Katılmak isteyen pmden skype adresini yazabilir.(Güzel kızsanız admin bile yaparım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devamsutu Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Niye farklı serverlarda oynuyonuzki lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Kaç kişisiniz siz ve oynadığınız serverlarda kaç kişi var ? Bu sorulara hemen cevap verir misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 skypeden gırgırmı yapılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Aranızda nebula oynayan varsa, derhal bıraksın serveri. Edit dahil şeyler var. Gidin osman pvp vs. de falan oynayın daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 snn de oynamış kişiler bir skype grubu kursun gelelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 -Crawler- said: Aranızda nebula oynayan varsa, derhal bıraksın serveri. Edit dahil şeyler var. Gidin osman pvp vs. de falan oynayın daha iyi. hasandayız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 devamsutu said: Niye farklı serverlarda oynuyonuzki lan bi tek maiv farklı yerde oynuyo lan. fransuxayı çektik kurtardık runuodan son anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Fransuxa, ben ve Tili Silmaril'deyiz. Bi kaç kişi daha var patiden, alttaki başıkta resimini koydu o arkadaşların Fransuxa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 olm ben aynı anda 7 tane serverda oynuyorum ne yaptıgımı kendimde bilmiyorum sdfkh yıllar sonra uo da verdiğim aranın açığını kapamaya çalışıyorum ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 ben wostayım run uo öğreniyorum dfjgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar