mokoko Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 merhabalar 2012 pejo 207 allure model otomatik benzinli bir arabam var. evet çok yakıyo falan filan onlara yapıcak bişi yok. araba ile ilgili garip bir sorun peydah oldu bu aralar. özellikle bu akmerkezin karşısından aşağıya inip sonra dik bir şekilde yukarı yönelen yeni yol dediğimiz bir yol var ya orada çok başıma geliyo. yokuşu çıkmaya başladığım gibi arabanın ekranında fren sistemi arızalı ibaresi 3 kez yanıyo ve uyarı sesi çıkarıyo araba. sonra bi daha duymuyorum. bazende arabayı çalıştırdığım gibi aynı şeyi yapıyo. ama bu yeni yoldaki yokuşa girdiğim gibi fiks bu olayı yapıyo. neden olur bu? servise götürecek yada serviste bırakıcak zamanım hiç yok bu araa? endişelenmeli miyim? şimdiye kadar arabanın frenleriyle alakalı en ufak bir sorun bile yaşamadım. kaç kez hatta gayet sağlam tutuş sağladığını gördüm. nedir bu sorun? duyan eden var mı hiç böyle bir şeyi? şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 teknik cevabım yok ama endişelenmeli misin? evet! pejo olduğu için x2 endişelenmelisin hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 pejo citroen grubundan arabası olan arkadaşlar 3 ayda bir falan servise götürsünler. bendeki şirket arabası 2014 c4, abartısız 3 ayda bir götürüyorum. mesela geçen aralıkta ön sol farı bozulmuştu. şimdi sağ farı bozuldu. gidip değiştirecem tam gününde açmışsın konuyu. biliyorum ki 3 ay sonra da arka sol farı falan bozulacak. kesin bi boklar olur. nefret ediyorum ama şirket aracı olarak iyi. neyse endişelen yani. french bir araba sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 hidrolik azalmıştır belki ya da yokusta sensör azaldı sanıyordur düzelince sönüyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 hidrolik azalması mantıklı geldi. zaten şu oaly başladığından beri ekstra dikkatli oluyorum arabayla. servise götürene kadar böyle devam heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Fren müşürü ya da eğim ile bir yana yönelen hidrolik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Daha önce fordda buna benzer arıza ışıgım yanıyordu,fren sistemi abs arızası servise goturun dıye.Servis tekerin baglantı noktasındaki sensörde temassızlık olusmus dedi ve ucretsiz halletti,sizde de buna benzer birşeydir muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 büyük ihtimal bi sensörün yanlış bok yemesidir ama git götür abi bir an önce. %1 ihtimal bile olsa hem kendi hayatını hem başkalarının hayatını tehlikeye atıyosun fren sistemi arızalı mevzusunda. bugün sağlam tutuyodur, yarın tutmayacağı tutar. nolur nolmaz götür türk olmamak lazım. bi şekilde bi şey bozuk ki uyarı veriyo. sonuçta arabalar komple elektronik artık. bi parçanın bozuk olması bi şekilde diğer parçaları etkileyecek. ne gerek var riske atmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Bazen insanların kendi canlarının değerini gerçekten anlamadığını düşünüyorum. Hayattan mı bezdin arkadaşım? Fren! Fren yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Selam, Atlamışız; ikaz ışığı ne renk; sarı/turuncu veya kırmızı? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 kırmızı uyarı işareti çıkıyor. bugun sabah evden çıkarken yapmadı mesela uyarıyı. ama dün akşam yokuş aşağı bi yere koymuştum arabayı. akşam iş çıkışında arabayı çalıştırırken yine aynı uyarıyı verdi. düz zeminde arabayı çalıştırdığımda vermiyor uyarıyı. eğer yokuş yukarı / aşağı bi yerde çalıştırırsam uyarı veriyor. eğer çok dik bi yokuş çıkarsam / inersemde araç çalışırken veriyor aynı uyarıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 abi duz duvara yapisana kadar tamire goturmeyecekmisin arabayi..bizimle zaman harcayacagina sanayiye gitsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Selam, Kaputu aç, şunu bul: http://www.letzdrive.com/wp-content/uploads/2012/10/brake_fluid_reservoir1.jpg Seviyelerini kontrol et. Zaten seviye sensörü de o rezervuarın üstünde bir yerdedir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 teşekkürler para bakıcam buna. bu azaldıysa nedir maliyeti ortalama bana? cuma günü servise götürücemde malum ay sonu. maaşlarda haftaya kalıyo. önümü görebileyim en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 20-30 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Selam, Eğer önceden konan yağın ne olduğu bilinmiyorsa, tesisatın boşaltılarak yeni yağ konması tercih edilebiliyor. Söylenildiği gibi, çok maliyetli birşey değil. Ekleme yerine komple değişimde sadece biraz direksiyonu çevirip freni pompalaman istenir falan. Senin araçta da sistemdeki havayı otomatik alıyor olsa gerek. Aksi halde disklerin oradan müdehale ile havayı alıyorlar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar