Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bidaha böyle savaşlar göremeyeceğiz sanırım starwars ortamı artık heralde gitti gidecek hergün başka biii oyunu bırakıyoo ühhüühühhühühüühüühüüüüüüüüü[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 SİZDE gidin pvp siz oyunları oynayın warya artık ben gidecem soeye düzeltecem oyunu allalla[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erchamion Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 resim gözükmüyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 allahalla burda görünüyo.. nese bulurum bişe şimdi Edit: buldum: Resmi göremeyenler BURAYA [signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF [Bu mesaj Gwindon tarafından 20 Ocak 2005 23:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Aslında bana yardımcı olsan ben başlarım param dolu var kredi kartım yok ama sistem bilgisayar hazır kablo net var 24 saat eheh:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 böyle savaşlar bi daa olmaz herkes bırakıyor.[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki: o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bliyorum.. üüüüü[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 2 günde 1 oluyor bu savaşlar eclipse de sadece yer ve zamanı bilmek lazım cuma akşamları daha sık oluyor OASIS in 2 yeni turretli base lerine 2 base daha ekleniyor imp ler yakında basmaya gelecekler orayı biraz guild sahipleriyle konuşun ortalıkta dolaşın direk buluyorsunuz bir saldırı kendinize zaten theed cnet civarındaki tesadüfen gördüğünüz overtlerle 1 2 gün takıldıktan sonra baskınlara sizide çağırmaya başlıyorlar[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Bak benim nick Shewky Goldbreaker bana mail atarsan sevinirim yan yana savaşırız :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 frf demisin ? guild chatten bağırıyorum sürekli olay oldumu görüp gelirsen sevinirim[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 valla ne yalan söyleyim hiç görmedim :P zaten hep oynayamyorm (e-ih lerde oynuyorumda 1 bilg var.hehe)[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: aquila, 20 Ocak 2005 23:57 tarihinde demiş ki: e hergun dunyada milyonlarca insan oluyo hala milyarlarca insan var nedense... ha?!?'[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 taktir ettim bu organizasyonu yapanları. dinlenseydim bende arkadaşlarımla beraber yapıcaktım ama. türklerin içinde yok sorumluluk almak.. neyse.[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 23 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ben istediğinizi üstlenirimde böyle bırakıp giderseniz...[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bole savas bi kere gordum ondada commando idim..gercekten oyunda en eglendigim zamanlardan bi tanesiydi..turret lara roket falan atıyodum gercekten cok guzeldi..ama bole savaslar bi daha olmaz..wow mmorpg piyasasini oldurecek wow forumunda ki Us da cd key alımı durduruldu baslıgı bunu kanıtlar cinsten..ben swg i gercekten seviyodum bug iyla vs siyle..ama su an eu wow pakedimi beklerken wow sitelerine bakıp hayal kurmak bana swg oynamaktan daha cok zevk veriyor ki benim gibi dusunen binlerce insan var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar