Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bidaha böyle savaşlar göremeyeceğiz sanırım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bidaha böyle savaşlar göremeyeceğiz sanırım

starwars ortamı artık heralde gitti gidecek
hergün başka biii oyunu bırakıyoo ühhüühühhühühüühüühüüüüüüüüü[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Eclipse - Zabrak
Doctor 4443(yarı master)
FRF

Mesaj tarihi:
SİZDE gidin pvp siz oyunları oynayın
warya artık ben gidecem soeye düzeltecem oyunu allalla[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Eclipse - Zabrak
Doctor 4443(yarı master)
FRF
Mesaj tarihi:
böyle savaşlar bi daa olmaz herkes bırakıyor.[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki:
o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!!
Mesaj tarihi:
2 günde 1 oluyor bu savaşlar eclipse de
sadece yer ve zamanı bilmek lazım

cuma akşamları daha sık oluyor

OASIS in 2 yeni turretli base lerine 2 base daha ekleniyor

imp ler yakında basmaya gelecekler orayı
biraz guild sahipleriyle konuşun ortalıkta dolaşın direk buluyorsunuz bir saldırı kendinize

zaten theed cnet civarındaki tesadüfen gördüğünüz overtlerle 1 2 gün takıldıktan sonra baskınlara sizide çağırmaya başlıyorlar[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Bak benim nick Shewky Goldbreaker
bana mail atarsan sevinirim yan yana savaşırız :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Eclipse - Zabrak
Doctor 4443(yarı master)
FRF
Mesaj tarihi:
valla ne yalan söyleyim hiç görmedim :P
zaten hep oynayamyorm (e-ih lerde oynuyorumda 1 bilg var.hehe)[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Eclipse - Zabrak
Doctor 4443(yarı master)
FRF
Mesaj tarihi:
said:
aquila, 20 Ocak 2005 23:57 tarihinde demiş ki:
e hergun dunyada milyonlarca insan oluyo hala milyarlarca insan var nedense...

ha?!?'[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Eclipse - Zabrak
Doctor 4443(yarı master)
FRF
Mesaj tarihi:
bole savas bi kere gordum ondada commando idim..gercekten oyunda en eglendigim zamanlardan bi tanesiydi..turret lara roket falan atıyodum gercekten cok guzeldi..ama bole savaslar bi daha olmaz..wow mmorpg piyasasini oldurecek wow forumunda ki Us da cd key alımı durduruldu baslıgı bunu kanıtlar cinsten..ben swg i gercekten seviyodum bug iyla vs siyle..ama su an eu wow pakedimi beklerken wow sitelerine bakıp hayal kurmak bana swg oynamaktan daha cok zevk veriyor ki benim gibi dusunen binlerce insan var..
  • Yeni Oluştur...